Anula Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Fajne imię Tropek.Mam wrażenie,że jest mocno nieszczęśliwy ale jutro będzie lepiej.Najważniejsze,że poczuł ciepło anecik.Moje psiaczki jeszcze w drodze do hoteliku ale to już ostatni etap przed nimi.Przekazałam pieniążki P.Piotrowi za transport i widziałam swoje maluchy.Wszyscy bardzo zmęczeni. Quote
Gabi79 Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 26 minut temu, Anula napisał: Fajne imię Tropek.Mam wrażenie,że jest mocno nieszczęśliwy ale jutro będzie lepiej.Najważniejsze,że poczuł ciepło anecik.Moje psiaczki jeszcze w drodze do hoteliku ale to już ostatni etap przed nimi.Przekazałam pieniążki P.Piotrowi za transport i widziałam swoje maluchy.Wszyscy bardzo zmęczeni. Aniuko, czy mogę Cię prosić o rozliczenie transportu ( oczywiście nie w tym momencie), Ty to bezbłędnie rozliczasz!!! Quote
Anula Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 5 minut temu, Gabi79 napisał: Aniuko, czy mogę Cię prosić o rozliczenie transportu ( oczywiście nie w tym momencie), Ty to bezbłędnie rozliczasz!!! Gabi,tak rozliczę ale nie dzisiaj.Na spokojnie bo muszę mieć wolny umysł,dziś go nie mam.Jestem wymęczona transportem psiaków,nie fizycznie ale psychicznie.Czekam jeszcze na potwierdzenie Hani,że moje bidy już są w hoteliku. Quote
Anecik Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 50 minut temu, Anula napisał: Fajne imię Tropek.Mam wrażenie,że jest mocno nieszczęśliwy ale jutro będzie lepiej.Najważniejsze,że poczuł ciepło anecik.Moje psiaczki jeszcze w drodze do hoteliku ale to już ostatni etap przed nimi.Przekazałam pieniążki P.Piotrowi za transport i widziałam swoje maluchy.Wszyscy bardzo zmęczeni. Tropek już ani mocno ani w ogóle nie jest nieszczęśliwy :D Ogonek w górze, domaga się głasków, opiera łapki o moje kolana do miziania wywala brzucho. Apetyt ma bardzo duży, koopa (salonowa - póki co) już była. Chodzi po ogrodzie i ...tropi :) Z psiakami ok. Szronik bardzo go zachęca do zabawy ale chyba zbyt nachalnie :) Ze smyczą nie jest tragicznie. Taki Tropcio rozanielony Wciska się przed Szronika na głaski Hejka :) To ja Tropek - roztropek. 7 Quote
Tyśka) Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Cudaśny ten Tropcio, nie da się w nim nie zakochać Oj, chyba długo nie pobędzie u anecik. Quote
Anecik Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Ze Szronikiem Z Ronisiem - troszkę przestraszony. Z Mimronkami - już mniej przestraszony. Samotny spacerek :) 5 Quote
Bogusik Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Jak cudownie widzieć Tropka wolnego w anecikowym dt :) Anetko,ty to umiesz rozczulić zdjęciami aż do łez....Kochany maluch!:) 1 Quote
Gabi79 Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 47 minut temu, Anula napisał: Gabi,tak rozliczę ale nie dzisiaj.Na spokojnie bo muszę mieć wolny umysł,dziś go nie mam.Jestem wymęczona transportem psiaków,nie fizycznie ale psychicznie.Czekam jeszcze na potwierdzenie Hani,że moje bidy już są w hoteliku. Oczywiście, że nie dzisiaj, nie ma pośpiechu. Tropek jest boski!!! Quote
dwbem Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Cudny maluch, już wolny i szczęśliwy. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek. Quote
Gusiaczek Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Kto mnie wytropił? Któż to wie - Dziewczyny mnie? Czy też ja Je? ;) Cieszę się ogromnie, że Tropek bezpieczny. Powodzenia :) 6 Quote
Alaskan malamutte Posted May 16, 2017 Author Posted May 16, 2017 W końcu odetchnęłam....Psiaczki zaopiekowane, dotarły szczęśliwie do zaplanowanych miejsc. Tropek okazał się bardzo sympatycznym, spokojnym psiaczkiem. Tak bardzo się cieszę, że dzięki Wam dostał szansę na lepsze życie!! Dziękuję!!! 1 Quote
Tola Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Tropek malusi, cudny, a imię bardzo do niego pasuje :) No i na pewno będzie intrygowało w ogłoszeniach ;) Bardzo się cieszę, że maluszek mógł opuścic schroniskowy boks - ma teraz szansę na cudowny dom, a taki na pewno wyczarują dla niego anecik i Gabi :) Bardzo dziękuję :) U Alaskan zostało 130 zł po zamojskim Fazim; zgodnie z wolą darczyńców przekażemy je na potrzeby kolejnego zamojskiego psa - Tropcia. 2 Quote
BORYSboxer Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Dziewczyny podeślijcie nr konta to wpłacę to "coś"co obiecałam... :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 17, 2017 Author Posted May 17, 2017 20 minut temu, BORYSboxer napisał: Dziewczyny podeślijcie nr konta to wpłacę to "coś"co obiecałam... :) Poszło na PW. Dziękuję!! Quote
Onaa Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Jaki cudowny z niego psiaczek :). I jak szybko dobrze się poczuł u anecik - widać co potrafią ręce pełne miłości :). Quote
Anula Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Transport był prosty w rozliczeniu.Ogólny koszt 800,00zł.Podzieliłam na 5 psiaków i wyszło 160zł na jednego pieska. Nie rozliczałam kilometrowo i docelowo na każdego psiaka,ponieważ P.Piotr jechał z Nowej Soli do Zamościa i powrót. Quote
Poker Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Anula, przepraszam ,że się wtrącam .Nie wiem jakie mają zdanie sponsorki Tropka .On jechał najbliżej i wydaje mi się ,że koszt w jego wypadku jest nieproporcjonalnie wysoki do trasy. Quote
Gabi79 Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Anula, przepraszam ,że się wtrącam .Nie wiem jakie mają zdanie sponsorki Tropka .On jechał najbliżej i wydaje mi się ,że koszt w jego wypadku jest nieproporcjonalnie wysoki do trasy. Zgadzam się z tym, Tropek wysiadł mniej więcej w połowie drogi. Uważam, że koszty przejazdu na trasie N. Sól - Zamość powinno się podzielić na wszystkie psiaki, czyli wychodzi po 80 zł, A koszty trasy z Zamościa wg. tego, gdzie psiaki wysiadały, czyli zgodnie z tym, ile km psiak przejechał. Quote
Recommended Posts