Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Janka@ napisał:

To trzymamy kciuki. Ogłoszenie jest świetne. Jest jeden mały błąd. Napisałaś: "jesteśmy pewna" a raczej powinno być: jestem pewna albo jesteśmy pewni. Ale to drobiazg, czepiam się niepotrzebnie :).

hihi...moja polszczyzna;) dzięki! już poprawiam:)

Posted

To mam kolejną chrzestną córunię.Ostatnio mi się ich sypnęło. Nie wyrobie z prezentami na komunię za 8 lat :)

Trzymam kciuki za wszystkich.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

To mam kolejną chrzestną córunię.Ostatnio mi się ich sypnęło. Nie wyrobie z prezentami na komunię za 8 lat :)

Trzymam kciuki za wszystkich.

Bo masz dobrą 'ręke' do imion...ja myślałam nazwać ją Milka, ale sama czujesz, że Azunia znacznie lepiej pasuje:) tymbardziej, że w książeczce ktoś jej wpisał Azja...więc jest tylko 1 literka inna;) Super!

Posted
13 godzin temu, Gabi79 napisał:

Nie chwaląc się, to ja podsunęłam pomysł imienia Aza.

Izunia, czy Aza jest wysterylizowana?

Gdybyś potrzebowała olx daj cynk.

No tak:) wiec Azunia ma dwie chrzesne

I dwa prezenty na komunie;)

Sunie nie byly starylizowane

Azunie Hania umowi na sterylke pewnie na koniec miesiaca

Bede pamietac o olx:)

Dziekuje!#

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, agat21 napisał:

Moja pierwsza sunia też miała na imię Aza, jest w moim awatarku :) Bardzo lubię też to imię - to jasne :) Gabi, brawo  :)

wszystkie Azunie to śliczne sunie:)

7 godzin temu, malagos napisał:

To może Azę podesłać do Skarpety Sterylkowej? Ja już niestety nie jestem płatnikiem, ale jest Mazowszanka, konfirm...

dobry pomysł:)

4 godziny temu, Poker napisał:

Ja też jestem płatnikiem sterylkowej skarpety.Mogę zgłosić. Azę.

dziękuje Poker. Chyba trzeba będzie skorzystać jesli to możliwe....już rok temu korzystałam z pomocy Skarpety dla Karolci i wtedy też Ty poker mi pomogłaś....

Dziękuje. Jak tylko skończy się moje zapsienie, zrobie jakiś bazarek na cel Skarpety- koniecznie.

Na koncie suniek:

-100 zł od chrzestnej ;) POKER<3

- 20 zł od Tianku:) <3

BARDZO WAM DZIĘKUJE

Posted

Kiyoshi, przepraszam, że na wątku suniek, ale potrzebuję Twojej pomocy. Zrobiłam kolejne zbiorcze ogłoszenie dla psiaków, które trafiają do Wojtyszek z Władysławowa. Tylko miejscowości o tej nazwie jest dużo i w woj. łódzkim i w wielkopolskim. Może udałoby Ci się ustalić z którego Władysławowa - chodzi o województwo, czy łódzkie, czy już wielkopolskie. Na razie ogłoszenie umieściłam w woj. łódzkim.

Posted
19 minut temu, Janka@ napisał:

Kiyoshi, przepraszam, że na wątku suniek, ale potrzebuję Twojej pomocy. Zrobiłam kolejne zbiorcze ogłoszenie dla psiaków, które trafiają do Wojtyszek z Władysławowa. Tylko miejscowości o tej nazwie jest dużo i w woj. łódzkim i w wielkopolskim. Może udałoby Ci się ustalić z którego Władysławowa - chodzi o województwo, czy łódzkie, czy już wielkopolskie. Na razie ogłoszenie umieściłam w woj. łódzkim.

Dobrze, sprobuje ustalic

Podziwiam Ci. Ze nie poddajesz sie i nie zapominasz o tych biedakach!

Swoja droga ostatnio znow bylo kilkanascie adopcji z grupy facebookowej

Nasz owczarek zagrozony Wojtyszkami ma dzis wizyte chetnego DS- trzymaj kciuki! 

Chyba uda mu sie! Uciekl dwa razy- z piekla i przed pieklem- oby szczescie juz nigdy go nie opuszczalo!

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Dobrze, sprobuje ustalic

Podziwiam Ci. Ze nie poddajesz sie i nie zapominasz o tych biedakach!

Swoja droga ostatnio znow bylo kilkanascie adopcji z grupy facebookowej

Nasz owczarek zagrozony Wojtyszkami ma dzis wizyte chetnego DS- trzymaj kciuki! 

Chyba uda mu sie! Uciekl dwa razy- z piekla i przed pieklem- oby szczescie juz nigdy go nie opuszczalo!

Kibicuję mu na fb. Musi mu się udać! 

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Widziałam na fejsbuku, wspaniała robota! :)

jeszcze pewnie kilka nocy nieprzespanych przede mną myśląc czu i jak się zaaklimatyzuje...

Dla Azuni i Bezuni wpłynęło 50 zł od mojej przyjaciółki Kasi:) DZIEKUJE KOCHANA!! <3