kiyoshi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 8 minut temu, Janka@ napisał: To trzymamy kciuki. Ogłoszenie jest świetne. Jest jeden mały błąd. Napisałaś: "jesteśmy pewna" a raczej powinno być: jestem pewna albo jesteśmy pewni. Ale to drobiazg, czepiam się niepotrzebnie :). hihi...moja polszczyzna;) dzięki! już poprawiam:) Quote
jankamałpa Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 3 minuty temu, kiyoshi napisał: hihi...moja polszczyzna;) dzięki! już poprawiam:) Siedzę już dłuższy czas na zwolnieniu, nie mam co robić to się czepiam :). 1 Quote
kiyoshi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 jeszcze kilka: http://www.morusek.pl/ogloszenie/354282/Cudowna-sunia-AZUNIA-goldenka-w-wersji-mini-szuka-kochajacego-domu/#.WRgm8NykIl0 https://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/poznan/cudowna-sunia-azunia-goldenka-w-wersji-mini-szuka-kochajacego-domu/1001979083170910468552909 http://poznan.lento.pl/cudowna-sunia-azunia-goldenka-w-wersji-mini,5583221.html http://alegratka.pl/ogloszenie/cudowna-sunia-azunia-goldenka-w-wersji-28692611.html :) Quote
kiyoshi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Przelałam na konto SZAFIRKI 80 zł za transport:) Quote
Poker Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 To mam kolejną chrzestną córunię.Ostatnio mi się ich sypnęło. Nie wyrobie z prezentami na komunię za 8 lat :) Trzymam kciuki za wszystkich. Quote
Bogusik Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Kciuki mocno zaciskam za sensowny odzew z ogłoszeń! :) Quote
kiyoshi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: To mam kolejną chrzestną córunię.Ostatnio mi się ich sypnęło. Nie wyrobie z prezentami na komunię za 8 lat :) Trzymam kciuki za wszystkich. Bo masz dobrą 'ręke' do imion...ja myślałam nazwać ją Milka, ale sama czujesz, że Azunia znacznie lepiej pasuje:) tymbardziej, że w książeczce ktoś jej wpisał Azja...więc jest tylko 1 literka inna;) Super! Quote
kiyoshi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 33 minuty temu, Bogusik napisał: Kciuki mocno zaciskam za sensowny odzew z ogłoszeń! :) dziękuje Bogusik:) na razie nikt nie dzwonił Quote
Gabi79 Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Nie chwaląc się, to ja podsunęłam pomysł imienia Aza. Izunia, czy Aza jest wysterylizowana? Gdybyś potrzebowała olx daj cynk. Quote
kiyoshi Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 13 godzin temu, Gabi79 napisał: Nie chwaląc się, to ja podsunęłam pomysł imienia Aza. Izunia, czy Aza jest wysterylizowana? Gdybyś potrzebowała olx daj cynk. No tak:) wiec Azunia ma dwie chrzesne I dwa prezenty na komunie;) Sunie nie byly starylizowane Azunie Hania umowi na sterylke pewnie na koniec miesiaca Bede pamietac o olx:) Dziekuje!# 1 Quote
Poker Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 No właśnie. Sunia jest bogata , bo ma 2. mamusie chrzestne. Trzeba zbierać na prezenty. 2 Quote
agat21 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Moja pierwsza sunia też miała na imię Aza, jest w moim awatarku :) Bardzo lubię też to imię - to jasne :) Gabi, brawo :) 1 Quote
malagos Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 To może Azę podesłać do Skarpety Sterylkowej? Ja już niestety nie jestem płatnikiem, ale jest Mazowszanka, konfirm... Quote
Poker Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ja też jestem płatnikiem sterylkowej skarpety.Mogę zgłosić. Azę. Quote
kiyoshi Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 8 godzin temu, agat21 napisał: Moja pierwsza sunia też miała na imię Aza, jest w moim awatarku :) Bardzo lubię też to imię - to jasne :) Gabi, brawo :) wszystkie Azunie to śliczne sunie:) 7 godzin temu, malagos napisał: To może Azę podesłać do Skarpety Sterylkowej? Ja już niestety nie jestem płatnikiem, ale jest Mazowszanka, konfirm... dobry pomysł:) 4 godziny temu, Poker napisał: Ja też jestem płatnikiem sterylkowej skarpety.Mogę zgłosić. Azę. dziękuje Poker. Chyba trzeba będzie skorzystać jesli to możliwe....już rok temu korzystałam z pomocy Skarpety dla Karolci i wtedy też Ty poker mi pomogłaś.... Dziękuje. Jak tylko skończy się moje zapsienie, zrobie jakiś bazarek na cel Skarpety- koniecznie. Na koncie suniek: -100 zł od chrzestnej ;) POKER<3 - 20 zł od Tianku:) <3 BARDZO WAM DZIĘKUJE Quote
Mysza2 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Zgadzam się, że wszystkie Azunie to śliczne sunie:) 1 Quote
jankamałpa Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Kiyoshi, przepraszam, że na wątku suniek, ale potrzebuję Twojej pomocy. Zrobiłam kolejne zbiorcze ogłoszenie dla psiaków, które trafiają do Wojtyszek z Władysławowa. Tylko miejscowości o tej nazwie jest dużo i w woj. łódzkim i w wielkopolskim. Może udałoby Ci się ustalić z którego Władysławowa - chodzi o województwo, czy łódzkie, czy już wielkopolskie. Na razie ogłoszenie umieściłam w woj. łódzkim. Quote
kiyoshi Posted May 16, 2017 Author Posted May 16, 2017 19 minut temu, Janka@ napisał: Kiyoshi, przepraszam, że na wątku suniek, ale potrzebuję Twojej pomocy. Zrobiłam kolejne zbiorcze ogłoszenie dla psiaków, które trafiają do Wojtyszek z Władysławowa. Tylko miejscowości o tej nazwie jest dużo i w woj. łódzkim i w wielkopolskim. Może udałoby Ci się ustalić z którego Władysławowa - chodzi o województwo, czy łódzkie, czy już wielkopolskie. Na razie ogłoszenie umieściłam w woj. łódzkim. Dobrze, sprobuje ustalic Podziwiam Ci. Ze nie poddajesz sie i nie zapominasz o tych biedakach! Swoja droga ostatnio znow bylo kilkanascie adopcji z grupy facebookowej Nasz owczarek zagrozony Wojtyszkami ma dzis wizyte chetnego DS- trzymaj kciuki! Chyba uda mu sie! Uciekl dwa razy- z piekla i przed pieklem- oby szczescie juz nigdy go nie opuszczalo! Quote
konfirm31 Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Dobrze, sprobuje ustalic Podziwiam Ci. Ze nie poddajesz sie i nie zapominasz o tych biedakach! Swoja droga ostatnio znow bylo kilkanascie adopcji z grupy facebookowej Nasz owczarek zagrozony Wojtyszkami ma dzis wizyte chetnego DS- trzymaj kciuki! Chyba uda mu sie! Uciekl dwa razy- z piekla i przed pieklem- oby szczescie juz nigdy go nie opuszczalo! Kibicuję mu na fb. Musi mu się udać! Quote
kiyoshi Posted May 16, 2017 Author Posted May 16, 2017 5 godzin temu, konfirm31 napisał: Kibicuję mu na fb. Musi mu się udać! POJECHAŁ do DOMU <3 <3 Jeszcze w to nie wierze. 2 Quote
kiyoshi Posted May 16, 2017 Author Posted May 16, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam na fejsbuku, wspaniała robota! :) jeszcze pewnie kilka nocy nieprzespanych przede mną myśląc czu i jak się zaaklimatyzuje... Dla Azuni i Bezuni wpłynęło 50 zł od mojej przyjaciółki Kasi:) DZIEKUJE KOCHANA!! <3 Quote
Recommended Posts