Jump to content
Dogomania

ALASKA ZA TM 29.08.2022R [*] 1.06. ALASKA POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMKU!! BĄDŹ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA CUDNA SUNIECZKO!!Nie chcę już cierpieć...chcę zasnąć....Alaska z depresją poddaje się...Błagam o pomoc dla niej!!!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Tak Gabrysiu, szczęśliwa uśmiechnięta Alaska!! Tyle lat zmarnowanych w schronisku......Dzięki Bogu to już przeszłość!!

Tak wiele jest cudownych psów, które marnują się w schroniskach.

Garstce udaje się pomóc, ale zawsze to coś.

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale po prostu umknął mi Twój post. k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,10_aS_orig.Myślę, że spokojnie możesz przeznaczyć na innych biedaków.  

Stała po Alasce już rozdysponowana :).

Posted

"Nikt nie zrozumie w pełni znaczenia miłości, jeśli nie miał psa. Pies okaże ci więcej uczucia jednym machnięciem ogona niż możesz zebrać przez całe życie w uściskach rąk". /Gene Hill /

Alaska od 1.06.2017r  jest już w swoim domku!! Ma swoją rodzinę, która będzie ją kochać, przytulać, głaskać, dbać o nią....

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego szczęśliwego zakończenia. Okazali serce tej zrezygnowanej w schronisku suni, za wsparcie finansowe, bycie na wątku, podtrzymywanie na duchu w trudnych chwilach!!

Murce, za piękną opiekę nad Alaską. Już w pierwszych dniach pobytu w hoteliku zobaczyliśmy ogromną zmianę w zachowaniu suczki. Alaska znowu chciała żyć....

To dzięki Wam  Alaska nie poddała się, nie zasnęła...Dostała szansę na normalne życie u boku swojej rodziny!!

Bądź już zawsze szczęśliwa kochana, cudna Alasko!!!

Podobny obraz

• Upvote 4
Posted
13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Alaska pozdrawia wszystkich z cudownego domku!!!k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,29_gH_orig.

FOT3CA1.JPG

Witaj śliczna sunieczko :) Bądź szczęśliwa :)

Posted
Dnia 22.06.2017 o 19:24, Tyś(ka) napisał:

Jej wzrok mówi wszystko ("wygrałam życie!") :)

Alasce się udało!

A teraz próbujemy z Alaskan ratować kolejne psie życia  - koleżanki Alaski  czekają na pomoc.

Zapraszamy do Hany i Suzi, bardzo prosimy - bądźcie i u tych suczek, one bardzo Was potrzebują.

Zaczarujmy wspólnie i ich los, one nie mogą zostać same

Posted

Najświeższe wiadomości z domku Alaski: 

"Alaska biega przeszczęśliwa na spacerach, ogonisko chodzi z radości. Wytarzała się w ziemi i tak leżała na plecach i czekała, aby ją miziać!!" 

Pani Ania obiecała mi filmik, jak tylko dostanę, to wstawię. 

• Upvote 3
Posted

Nie mam co prawda filmiku z zabaw Alaski, ale mam zdjęcia!!! Pani Ania napisała mi, że w ferworze biegania i wygłupów z Alaską o mało telefonu nie zgubiła!! Alaska szaleje jak szczeniak! Pani Ania mówi o niej: "kochana moja" 89b8ba063867_vu_orig.gif 

FOT6AB7.JPG

FOTB986.JPG

FOTDF0.JPG

• Upvote 4
Posted

Miałam już wyłączyć laptopa, ale zajrzałam sobie do Alaski i znów mam łzy w oczach.

Kochana Alaska nadrabia stracony czas.

Prześliczna jest i widać, że bardzo, bardzo szczęśliwa!!!