Gabi79 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Tak Gabrysiu, szczęśliwa uśmiechnięta Alaska!! Tyle lat zmarnowanych w schronisku......Dzięki Bogu to już przeszłość!! Tak wiele jest cudownych psów, które marnują się w schroniskach. Garstce udaje się pomóc, ale zawsze to coś. Quote
elik Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Wspanialwe się czyta takie posty i ogląda takie zdjęcia Quote
Nadziejka Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Alez przecuda alez przecudenka niechaj Wam sie szczesci dzien i noc wszystkie lata jak najdluzej jak najnajcudowniej Quote
jankamałpa Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale po prostu umknął mi Twój post. Myślę, że spokojnie możesz przeznaczyć na innych biedaków. Stała po Alasce już rozdysponowana :). Quote
Tola Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Alaska pięknie prezentuje się na wczasach, niech nadrabia ten stracony w schronie czas. Quote
agat21 Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Zdjęcie bomba!! Ależ fajna ta dziewuszka z plecaczkiem i psiną - takie życie jest bliskie też i memu sercu - góry i psy :))) Brawo! ♡♡♡ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 20, 2017 Author Posted June 20, 2017 "Nikt nie zrozumie w pełni znaczenia miłości, jeśli nie miał psa. Pies okaże ci więcej uczucia jednym machnięciem ogona niż możesz zebrać przez całe życie w uściskach rąk". /Gene Hill / Alaska od 1.06.2017r jest już w swoim domku!! Ma swoją rodzinę, która będzie ją kochać, przytulać, głaskać, dbać o nią.... Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego szczęśliwego zakończenia. Okazali serce tej zrezygnowanej w schronisku suni, za wsparcie finansowe, bycie na wątku, podtrzymywanie na duchu w trudnych chwilach!! Murce, za piękną opiekę nad Alaską. Już w pierwszych dniach pobytu w hoteliku zobaczyliśmy ogromną zmianę w zachowaniu suczki. Alaska znowu chciała żyć.... To dzięki Wam Alaska nie poddała się, nie zasnęła...Dostała szansę na normalne życie u boku swojej rodziny!! Bądź już zawsze szczęśliwa kochana, cudna Alasko!!! 4 Quote
Alaskan malamutte Posted June 21, 2017 Author Posted June 21, 2017 Alaska pozdrawia wszystkich z cudownego domku!!! 5 Quote
elik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Alaska pozdrawia wszystkich z cudownego domku!!! Witaj śliczna sunieczko :) Bądź szczęśliwa :) Quote
Murka Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Żeby tak dla wszystkich tych niemłodych psiaków takie domki się znalazły... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 1 godzinę temu, Murka napisał: Żeby tak dla wszystkich tych niemłodych psiaków takie domki się znalazły... Mureczko, trzeba w to głęboko wierzyć...i pokazywać psiaki światu. Quote
Tyśka) Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Jej wzrok mówi wszystko ("wygrałam życie!") :) 2 Quote
Tola Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Dnia 22.06.2017 o 19:24, Tyś(ka) napisał: Jej wzrok mówi wszystko ("wygrałam życie!") :) Alasce się udało! A teraz próbujemy z Alaskan ratować kolejne psie życia - koleżanki Alaski czekają na pomoc. Zapraszamy do Hany i Suzi, bardzo prosimy - bądźcie i u tych suczek, one bardzo Was potrzebują. Zaczarujmy wspólnie i ich los, one nie mogą zostać same Quote
zachary Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Zdjęcie Alaski w górach i uśmiechnięte na podłodze w domu to najlepsze,co mogą oczekiwać dogomaniacy! Quote
Alaskan malamutte Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 Najświeższe wiadomości z domku Alaski: "Alaska biega przeszczęśliwa na spacerach, ogonisko chodzi z radości. Wytarzała się w ziemi i tak leżała na plecach i czekała, aby ją miziać!!" Pani Ania obiecała mi filmik, jak tylko dostanę, to wstawię. 3 Quote
Tola Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Pomóżmy Astrze, koleżance Alaski ze schroniska, dojechać do nowego domu Quote
Alaskan malamutte Posted July 3, 2017 Author Posted July 3, 2017 Nie mam co prawda filmiku z zabaw Alaski, ale mam zdjęcia!!! Pani Ania napisała mi, że w ferworze biegania i wygłupów z Alaską o mało telefonu nie zgubiła!! Alaska szaleje jak szczeniak! Pani Ania mówi o niej: "kochana moja" 4 Quote
Gabi79 Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Miałam już wyłączyć laptopa, ale zajrzałam sobie do Alaski i znów mam łzy w oczach. Kochana Alaska nadrabia stracony czas. Prześliczna jest i widać, że bardzo, bardzo szczęśliwa!!! Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Dostałam nową porcję zdjęć z domku Alaski!!! Jak patrzę na to szczęście i radość, to aż chce się żyć!! Zresztą, zobaczcie sami: 5 Quote
zachary Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Alaska korzysta z tego szczęścia posiadania własnego domku pełną gębą,...upss... pyskiem. Quote
Tola Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Cudne zdjęcia szczęśliwej suni. Niech to jej szczęście trwa i trwa :) 1 Quote
Recommended Posts