Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted

Kochane - Lisia na pewno nie obrazi się, zajrzyjcie na zamojski, byłyśmy dzisiaj z Alaskan w schronie, jest chyba niewidome maleństwo, zajrzyjcie, zobaczcie te oczka - czy aby na pewno? Szukamy pomocy!

Posted

No niewiele się zmieniło:) Suńka nadal ma apetyt i wody pije sporo. Już trochę mniej się denerwuje przy misce z jedzeniem, powoli chyba się uspokaja. Od ostatniego wpisu tylko jedna wpadka była z koopą, poza tym ok. Suńka wychodzi na ogród, bo musi, szybko chce wracać z powrotem, nawet w drzwi drapie, żeby ją wpuścić:) A jaka delikatna - jak jest mokro i błotko to potrafi kołem przejść do domu, żeby tylko łapek nie zamoczyć. I chodzi jak balerina, uważnie stąpając:)

Zamówiłam Ketokonazol w aptece (jutro odbiorę), Encortolon jeszcze mam.

Dzisiaj planuję kolejną kąpiel wieczorkiem.

• Upvote 1
Posted
O 18.11.2016 o 17:26, terra napisał:

Lisia z mojego bazarku dostanie 30 zł.

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym:

I dostała 30 zł. Bardzo dziękujemy :)