Jump to content
Dogomania

Pomóż mi - proszę - mój wygląd powie Ci wszystko - Halinka/Bajka ma swój dom na zawsze! Bajka za TM - odeszła 15.05. 2022:(

Recommended Posts

Posted

A ja przed chwilką dostałam info od helli, że deklaruje 100 zł/mies. dla sunieczki:)

Bardzo dziękujemy!

Anecik - podeślij jak możesz nr konta

Posted

Jeszcze troszkę i sunia wyjdzie... cudownie :)
Na razie przycupnęłam tu pokibicować, ale obiecuję że jak uda mi się pomóc Ciężarówce i Murzynkowi, to coś skapnie dla Dredzi.

Posted

Czasami rzeczy niemożliwe stają się możliwe ! Teraz już tylko czekamy na miejsce w hoteliku. Żeby tylko Dredzia zechciała skorzystać z naszej pomocy i bez oporu opuściła schron !

Posted
7 godzin temu, Tola napisał:

A ja przed chwilką dostałam info od helli, że deklaruje 100 zł/mies. dla sunieczki:)

Bardzo dziękujemy!

. . .

Zdjęcie:

46 minut temu, Havanka napisał:

Czasami rzeczy niemożliwe stają się możliwe ! . . .

I to jest właśnie jedna z takich rzeczy :)

Posted

Sunieczo kochana kasiorka się szykuje. Już tylko miejsce u Murki niech się zwolni i będzie koniec twojej niedoli dredowej :) Oby jak najszybciej !

• Upvote 2
Posted
38 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby jak najszybciej to miejsce się zwolniło, Dredzia już tak długo czeka.....

Oj tak. Też czekam z niecierpliwością. Chciałabym już zobaczyć Dredzię poza schronem.

Posted

Dredzia rzeczywiście ma głowę groenendaela, jeśli siedzi w niej owczarek belgijski i jeśli kiedykolwiek przed schronem miała dobry kontakt z człowiekiem, może otworzyć się nieoczekiwanie szybko. Może warto wrzucić jej fotkę na belgijskie fora?

Posted

Anecik, na bazarku imieninowym suni Szarotka prosi o podanie numeru konta. Podasz ?

16 godzin temu, Szarotka napisał:

Elik jestes z Krakowa :) bede tam we wrzesniu :)

To ja zafunduje Dredzi fryzjera :)

12 godzin temu, Szarotka napisał:

Podajcie nr. konta.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Anecik, na bazarku imieninowym suni Szarotka prosi o podanie numeru konta. Podasz ?

Wieczorem podam jak wrócę z pracy. 

Posted
14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby jak najszybciej to miejsce się zwolniło, Dredzia już tak długo czeka.....

13 godzin temu, Havanka napisał:

Oj tak. Też czekam z niecierpliwością. Chciałabym już zobaczyć Dredzię poza schronem.

5 godzin temu, elik napisał:

A są jakieś wieści co do terminu zwolnienia się miejsca u Murki ?

Nie wiem kiedy będzie miejsce, jak tylko sie zwolni to Murka na pewno zaraz da znać.

Chciałabym , tak jak Wy wszyscy, aby było to jak najprędzej, aby sunia jak najszybciej wyjechała ze schronu.

Noi nie wiem, czy ze schronu lada dzień nie będa dzwonić...