agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kasia14 napisał(a):Justyna, tylko trzeba się liczyć z tym, że Marcel może być długo w dt ze względu na wiek, poza tym łatwiej jest znaleźć dom stały małemu psu. I czy byłabyś w stanie się podjąć 'opieki' nad nim i pilnowania finansów? Modliszka pewnie nie będzie mogła pomóc, bo już chyba przy Elzie pisała ze nie moze wziąć na siebie ze względu na mało czasu ewentualnego hotelu. No ale to musiałabyś się dopytać, bo mogę się mylić a nie chce się wypowiadać w czyimś imieniu.:oops: Ja się tego niestety też nie podejmę. Chyba, że udało by się znaleźć jeszcze kogoś, kto zechce wziąć to na siebie ;) Jeżeli w Pabianicach nie macie żadnej księgowej :crazyeye:, znajdę kogoś. Quote
w-lenka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nie moge w tej chwili zapewnic DT bo jestem w trakcie przeprowadzki. powodzenia Quote
Cieplutkaa. Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No to co? Zbieramy na ten hotelik...? Bo mogę napisać w temacie, że zbieramy na hotelik, mogłabym też porozsyłać PW... Myślę, że znalazłoby sie kilku chętnych do pomocy dogomaniaków... :roll: Agata i co z tą "księgową"??? Quote
bico Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 zaznaczam wątek. DT ani DS nie mogę u zapewnić:-( mogę go poogłaszać w Lublinie, lokalne portale, ale nie wiem czy dam radę to zrobić przed świętami, ale tak czy siak zrobię to;) najlepszym wyjściem byłby hotelik ,ale do tego potrzeba solidnych stałych deklaracji:roll: psy z hotelików łatwiej znajdują domy, bo ich kondycja psychiczna i fizyczna jest lepsza niż tych ze schronu:roll: gdybym miała dom z ogrodem, to mimo moich dwóch wzięłabym go do siebie choćby na DT:-( taki z niego stęskniony poczciwina:-(:-(:-( dobija mnie to wszytko:-( Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wczoraj dogo zjadło mój długi post. Powtórzę wieczorem. Na początek: OGŁOSZENIA. Wszędzie, gdzie się da. Offy gdzie się da. Akcja litekowa odpada, bo to rozsyłanie spamu podobno. Justy$ka, masz konto? Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ogłaszam Marcelka systematycznie na gumtree,kupiępsa i kokosach.Odnawiam min.co drugi dzień w różnych miastach! A Marcelek ma allegro? Powodzenia Marcelku...tak chciałabym,żebyś znalazł domek!:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tak... Marcelek ma allegro... Miał nawet wyróżnione... I nic... cisza :shake: Agata ma rację... Zamiast narzekać trzeba zacząć działać... Duzo ogłoszeń, offy na wątkach, PW do użytkowników... Trzeba pomóc Marcelowi znaleźć domek... Macie jeszcze jakieś pomysły? Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [CENTER]o.O[/CENTER] Tak chciałabym żeby chociaż DT miał... :shake: Zaczęłam "offowanie"... Zobaczymy - może ktoś wpadnie... Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Justy$ka napisał(a):o.O Tak chciałabym żeby chociaż DT miał... :shake: Zaczęłam "offowanie"... Zobaczymy - może ktoś wpadnie... Bądź dobrej myśli! W końcu ktoś wypatrzy Marcela! Jest na forum terierowym? Quote
agata51 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witaj, śliczności! Domku, jeszcze nie zauważyłeś Marcelka? Quote
zulugula Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 zulugula napisał(a):Do jakiego teriera on jest podobny? Ponawiam .. Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 zulugula napisał(a):Do jakiego teriera on jest podobny? Psiak ma tak wpisane na stronie schroniska.... To jest taki mixior, z "terrierkowatą sierścią"... No po prostu terrierkowaty kundelek ;) Chociaż może osoba, która go tak wpisała miała jakiś pomysł?! :diabloti: Quote
madcat1981 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Jestem:) I widzę znajome nicki:cool3::cool3::cool3: Zaznaczam wątek żeby nie zgubił sięł w przedświątecznych porządkach. Quote
rita60 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Justy$ka napisał(a):Psiak ma tak wpisane na stronie schroniska.... To jest taki mixior, z "terrierkowatą sierścią"... No po prostu terrierkowaty kundelek ;) Chociaż może osoba, która go tak wpisała miała jakiś pomysł?! :diabloti: Masz racje,trudno go podciagnac pod jakis konkretny typ teriera:razz:ale jest sliczny,tylko ten ludzko-smutny wzrok:-( Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 rita60 napisał(a):Masz racje,trudno go podciagnac pod jakis konkretny typ teriera:razz:ale jest sliczny,tylko ten ludzko-smutny wzrok:-( Psiak od 3 lat nie był na spacerze, od 3 lat nikt sie z nim nie bawił, nie przytulał, nie chwalił go, od 3 lat jest zamknięty w boksie z psiakami dzielącymi z nim ból i smutek... Trudno w takiej sytuacjo o chociaż trochę radości w oczach...:shake: Ale te oczy są przepełnione miłością do człowieka... Patrzy na ludzi z takim ciepłem.... Nie da się tego opisać... to trzeba zobaczyc.... Patrzy tak jakby mówił "Nie przejmuj sie, ze jestem tu od trzech lat... Dam sobie radę ;) Cieszę sie, że Ty czerpiesz radość z życia... KOCHAM CIĘ!" No po prostu :placz: Zawsze tak patrzy gdy do niego podejdę... On po prostu kocha ludzi... Nie wiem dlaczego jest już tyle w schronisku :-(:-(:-( Wszyscy, którym pokazałam jego zdjecia zgodnie uznali, że jest piękny... I to spojrzenie... To jak?! Co robimy?! Macie jakieś pomysły jak mu pomóc? Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 UWAGA! UWAGA! Bierzemy sie za Marcelka :p PLAN DZIAŁANIA :diabloti: 1. Na 1 stronie są bannerki Marcela... Chyba nie muszę wyjaśniać co należy z nimi robić?! :razz: 2. Offujemy :evil_lol: Gdzie się da, o każdej poże nocy i dnia :p 3. PW do uzytkowników (trzeba zrobic szum wokół Marcelka xDD) 4. OGŁOSZENIA: a) mgie - mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą odnawiasz co jakis czas ogłosenia Marcela, b) ogłoszeń nigdy nie zawiele, a pozatym trzeba pomóc mgie :eviltong: TRZEBA OGŁASZAĆ MARCELKA GDZIE TYLKO SIE DA! :p 5. Moglibysmy zrobić dla Marcelka plakaty i porozwieszać je.... 6. Pokazujemy znajomym psiaka przy każdych odwiedzinach (:evil_lol:) Może ktoś kogo Marcel zauroczy (nie oszukujmy się, ze tak jest ze wszystkimi :p) i będzie miał na to warunki weźmie Marcelka do siebie?:razz: Co z tego, ze znajomi wezmą nas za świrów - POMOŻEMY MARCELKOWI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jacyś chętni do wykonania misji? :razz: Quote
madcat1981 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 jak zwykle ja:evil_lol: po swietach:oops: Quote
Recommended Posts