bico Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Justyśka, masz fajny i konkretny plan działania:multi: będę tu wpadać i coś pomogę, ale dopiero po świętach, bo mnie z domu na wygnanie zabierają;), tam gdzie netu nie ma:shake: Justyśka, na zaoffowanych wątakch ludzie piszą, że link im nie działa, część pewnie się tym zniecheca, już go nie szuka i tu nie trafia:roll: Quote
agata51 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Justy$ka']Psiak od 3 lat nie był na spacerze, od 3 lat nikt sie z nim nie bawił, nie przytulał, nie chwalił go, od 3 lat jest zamknięty w boksie z psiakami dzielącymi z nim ból i smutek... Trudno w takiej sytuacjo o chociaż trochę radości w oczach...:shake: Ale te oczy są przepełnione miłością do człowieka... Patrzy na ludzi z takim ciepłem.... Nie da się tego opisać... to trzeba zobaczyc.... Patrzy tak jakby mówił "Nie przejmuj sie, ze jestem tu od trzech lat... Dam sobie radę ;) Cieszę sie, że Ty czerpiesz radość z życia... KOCHAM CIĘ!" No po prostu :placz: Zawsze tak patrzy gdy do niego podejdę... On po prostu kocha ludzi... Nie wiem dlaczego jest już tyle w schronisku :-(:-(:-( Wszyscy, którym pokazałam jego zdjecia zgodnie uznali, że jest piękny... I to spojrzenie... To jak?! Co robimy?! Macie jakieś pomysły jak mu pomóc? Justka, popatrz. To 6-letni Lord. Po ponad 3. latach w łódzkim schronie. W boksie, bez jednego spaceru. cdn. To jest ten sam pies. Teraz nazywa się Mixer i jest psem mojego życia. Warto? Quote
mgie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Oczywiście,że odnowię oto lista serwisów,na których Marcel będzie miał ogłoszenia : offer.pl bono-polska.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl giełdazwierząt.eu, animalsmarket.com, psy-koty.info, polskiehodowle.pl sprzedampsa.pl Jest tylko jeden problem-potrzebne są nowe zdjęcia,bez krat.Na tych co są nie można dokładnie zobaczyć psa,jego wielkości itp.... Także potrzebne są nowe zdjęcia. Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Bico - nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: No, ale mniejsza o to... Poprawiłam już chyba na wszystkich wątkach... Pisałam tak: Nie wiem jak to się stało, że link nie działa W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek Kilka osób już zajżało za co bardzo dziękuję w imieniu swoim, Marcelka i wszystkich innych osób, którym los psiaka nie jest obojętny ;) Mam nadzieję, że jeszcze ktoś wpadnie... Cieszę sie, ze plan działania Wam sie podoba i mam nadzieję, ze pomożecie mi w jego wykonywaniu i wspólnymi siłami znajdziemy dom dla Marcelka :evil_lol: Agata51 ślicznego masz psiaka! To utwierdza mnie w przekonaniu, że warto walczyć... ;) Jeszcze tak przy okazji powiem Ci, ze masz cudowną wnusię :loveu: Trudno uwierzyć, ze to prawdziwe dziecko, a nie idealnie wykonana laleczka :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Plan działania konkretny...ja ze swej strony dalej na gumtree,kokosach,kupie psa wstawiam,ale przydałoby się trochę nowych fotek!:loveu: ...i tylko skromnie,lecz z serca...Wesołych Świąt!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zula131 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witaj, Marcelku! teraz pewnie wszyscy zajęci przygotowywaniem do świąt. Ale po świętach - zobaczysz - domek znajdzie się raz-dwa :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 zula131 napisał(a):Witaj, Marcelku! teraz pewnie wszyscy zajęci przygotowywaniem do świąt. Ale po świętach - zobaczysz - domek znajdzie się raz-dwa :loveu: Obyś była dobrym prorokiem! Od 3 lat cisza, ale może Króliczek przyniesie Marcelkowi domek w przencie?:razz: Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Justy$ka, a gdzie ty moją wnusię wypatrzyłaś! Fakt, latasz z Marcelem po wszystkich wątlkach, to musiałaś na nią trafić. Czasem lubię się nią pochwalić! :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 agata51 napisał(a):Justy$ka, a gdzie ty moją wnusię wypatrzyłaś! Fakt, latasz z Marcelem po wszystkich wątlkach, to musiałaś na nią trafić. Czasem lubię się nią pochwalić! :lol: Takiej Ślicznotki to nie sposób nie zauwarzyć! ;) Quote
modliszka84 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 allegro wyróznione Terier Marcel - czy znajdzie jeszcze dom? (608696934) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Cieplutkaa. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Super, że zrobiłaś mu wyróżnione allegro! :loveu::loveu: Trzeba trzymać kciuki mocno zaciśnięte....:razz: Quote
nika100 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nikki napisał(a):Ma takie śliczne, stęsknione oczy ... Na prawdę oczy ma cuuudowne i nie mogę się napatrzeć na nie. Gdybym tylko miała odpowiedni teren to... ech :roll: Quote
piechcia15 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 jutro zorientuję się w schronie czy jest miejsce aby go przenieść do innego boku tak aby mógł na spacery wychodzić. Zrobi mu się wtedy nowe fotki, może ujawni swój charakterek:) zobaczymy... Quote
piechcia15 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 niestety na przeniesienie do lepszego boksu nie ma szans bo nie ma takiego:( schron jest przeładowany i nie ma gdzie go ulokować:( Quote
agata51 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 piechcia15 napisał(a):niestety na przeniesienie do lepszego boksu nie ma szans bo nie ma takiego:( schron jest przeładowany i nie ma gdzie go ulokować:( Tym bardziej hoteliku trzeba szukać i wpisywać Marcysia na listę. Quote
modliszka84 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No to trzeba w tytule napisać, że zbieramy na hotelik! W Marcela boksie jest teraz 6 psów... :shake: Nie ma opcji żeby go gdzieś przełożyć ani tym bardziej zabrać na spacer... :shake: Quote
modliszka84 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 pod Wawą - cena do ustalenia http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-domek-tymczasowy-dla-psa-kazdej-rasy-pod-warszawa-134849/ Brodnica 15 zł/dobe http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/ okolice Kluczborka 15 zł/dobe http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-u-wiosny-111378/ okolice Janowa Lubelskiego 15 zł/dobe http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-w-potrzebie-u-murki-jego-lokatorzy-100985/ to są dogomaniackie hotele, można pisać lub dzownić i uzgadniac... Quote
Recommended Posts