agata51 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Taki piękny i wciąż bez domu!!! Domki, ustawiajcie się w kolejce po Marcelka! Quote
Cieplutkaa. Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 O rany! Tak z rana to jeszcze niewidziałam żeby ktoś podnosił psa;) Agata - pewnie Marcel tak Cię urzekł, że spać przez niego nie mozesz, bo o nim myśłisz, prawda? :evil_lol: Quote
agata51 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Justy$ka napisał(a):O rany! Tak z rana to jeszcze niewidziałam żeby ktoś podnosił psa;) Agata - pewnie Marcel tak Cię urzekł, że spać przez niego nie mozesz, bo o nim myśłisz, prawda? :evil_lol: Dla jednych rano, dla innych noc! :evil_lol: Pewnie, że mnie urzekł - cudny jest! :loveu: Quote
agata51 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wspinamy się na samą górę, Marcelku! Po domek. Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Za dużo biednych psiaków!:-( ...nie nadążam!:shake: Pamiętam Marcelku...pamiętam i wrócę!:loveu: Gumtree dalej odnawiane! Quote
Cieplutkaa. Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja też jestem...:lol: Mam nadzieję, ze chociaż uda się Marcela na spacer w jakąś sobotę wyciągnąc... I może połączyc to z jakimś małym strzyzonkiem? :p Ale to jak już trochę cieplej będzie... A jak narazie to czekamy na allegro wyróżnione i na kolejkę chętnych:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 do takiego psa powinny się ustawiać bardzo długie kolejki.A na razie cisza :-( Quote
agata51 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Może to cisza przed burzą? To się będzie dziać! Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A wiecie,ze ten pomysł z fryzjerem już nie raz zadziałał? Jak takie cudo ludzie widzą,chętniej sprawę adopcji rozważają! ...estetycy;) Marcelku!!! Pokazuj się!!!:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']A wiecie,ze ten pomysł z fryzjerem już nie raz zadziałał? Jak takie cudo ludzie widzą,chętniej sprawę adopcji rozważają! ...estetycy;) Na mnie by nie zadziałał. Widać inna estetyka. :evil_lol: Ja nawet sznaucerkę mojego syna jakby mniej lubię przez kilka tygodni po wizycie u fryzjera. Marcel, zagryź fryzjera! Quote
kasia14 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Agata, lepiej niech nie zagryza, bo Pabianice stracą wolontariuszy:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Marcel już teraz zachwyca urodą, ale jaki on musiałby byc piękny w warunkach domowych przy lśniącej, podcietej siersci :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='agata51']Na mnie by nie zadziałał. Widać inna estetyka. :evil_lol: Ja nawet sznaucerkę mojego syna jakby mniej lubię przez kilka tygodni po wizycie u fryzjera. Marcel, zagryź fryzjera! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Marcel...nie czytaj netu,bo to zrobisz! Quote
kasia14 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Justy$ka napisał(a):I co z tym wyróżnionym allegro?:roll: Za 8 godz. sie konczy, nikt sie nie odezwał...:shake: Quote
Cieplutkaa. Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kasiu... Czy napewno chodzi Ci o allegro Marcela? Bo wiem, ze Agata deklarowała sie, ze mu je zafunduje i teraz czekamy... A za 8 h kończy sie allegro Nelsona... Nie chodziło Ci przypadkiem o niego?? Quote
kasia14 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Justy$ka napisał(a):Kasiu... Czy napewno chodzi Ci o allegro Marcela? Bo wiem, ze Agata deklarowała sie, ze mu je zafunduje i teraz czekamy... A za 8 h kończy sie allegro Nelsona... Nie chodziło Ci przypadkiem o niego?? Tak, o Nelsona, watki pomyliłam:eviltong: Ale MArcel też ma wyróżnione allegro już;) Modliszka wystawiła:loveu: Quote
agata51 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witaj, przystojniaku! Ciotka zasmarkana , więc z bardzo daleka przesyła ci buziaki. Quote
mgie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Justy$ka jak tutaj weszłam i zobaczyłam te minki myślałam,że Marcel już znalazł dom:-o Quote
piechcia15 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 słuchajcie,a czy on ma inne ogłoszenia niż allegro? bo ja bym mu porobiła... Quote
Cieplutkaa. Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ogłoszenia Marcela: ADOPCJE PSA KUPIĘ PSA ADOPCJE.ORG ALLEGRO offer.pl bono-polska.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl aukcjezwierzat.pl giełdazwierząt.eu, animalsmarket.com, psy-koty.info, polskiehodowle.pl sprzedampsa.pl Mgie zrobiła większość z nich :loveu: Ale ogłoszeń nigdy nie za dużo...:lol: Quote
Recommended Posts