Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mgie będziesz mogła od czasu-do czasu odnowic ogłoszenia Marcelka?:loveu:

Widziałam go wczoraj.. Troszeczkę po pycholku pomiziałam, ale niestety tylko przez kraty :shake: On jest taki smutny, a jednoczesnie kochany...
Taki delikatny... A już tak długo czeka...

Posted

mgie napisał(a):
Oczywiście,że tak.:)
może na alegratce warto wykupić wyróżnienie o parę punktów. Wtedy tak szybko nie spada.:roll:?

Czy mi się zdaje, czy tam można telefonicznie?

Posted

Na nie nie ma raczej instrukcji, są różne tutoriale w internecie. Czasem z nich korzystam, ale ogólnie kombinuję sama- każdy ma inny "przepis" :) Jedynie co jest potrzebne to program graficzny ;)

Posted

Kolejny tydzień Marcela spedzony za kratami...
A ile juz ich było...
On powoli traci nadzieję, a niedługo zupełnie ja straci...
Przecież psy są doskonałymi obserwatorami... On już od ponad 2 lat zaczepia ludzi majac nadzieję, że ktoś w końcu wyrwie go z tego "psiego piekła"... I jedyne co widzi to to, że jego schroniskowi koledzy wychodzą z nową rodzinką, a on pozostaje sam ze swoją budą...:-(
Bez kontaktu z człowiekiem... Dziewczyny co robic?
Jak możemy mu jeszcze pomoc w odnalezieniu tej jedynej rodzinki, którą już tak długo wypatruje?!

Posted

W ogóle to skoczyła mi przed oczyma informacja, że od kwietnia jedna z uzytkowniczek dogo ma wolny tymczas... Niestety płatny, no ale przecież mogłybyśmy się jakoś złożyć... No, ale nie wiem czy by go przyjeła z okazji jego wieku i rozmiaru...

Tylko cholera nie zapamiętałam nazwy tej użytkowniczki :angryy:
Wiem, że ma tu jakiś wątek swoich tymczasowiczów, który prowadzi razem ze swoją koleżanką chyba Agnieszką...
Może widziałyście już gdzies taką informacje?

Posted

Justyna, tylko trzeba się liczyć z tym, że Marcel może być długo w dt ze względu na wiek, poza tym łatwiej jest znaleźć dom stały małemu psu.

I czy byłabyś w stanie się podjąć 'opieki' nad nim i pilnowania finansów? Modliszka pewnie nie będzie mogła pomóc, bo już chyba przy Elzie pisała ze nie moze wziąć na siebie ze względu na mało czasu ewentualnego hotelu. No ale to musiałabyś się dopytać, bo mogę się mylić a nie chce się wypowiadać w czyimś imieniu.:oops:
Ja się tego niestety też nie podejmę.

Chyba, że udało by się znaleźć jeszcze kogoś, kto zechce wziąć to na siebie ;)