Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"To właśnie tego wieczoru,
gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze,
przy stołach są miejsca dla obcych,
bo nikt być samotny nie może.
To właśnie tego wieczoru,
gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,
w serca złamane i smutne
po cichu wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru
zło ze wstydu umiera,
widząc, jak silna i piękna
jest Miłość, gdy pięści rozwiera.
To właśnie tego wieczoru,
od bardzo wielu wieków,
pod dachem tkliwej kolędy
Bóg rodzi się w człowieku. "

Posted

Marcelu, oby Nowy Rok był Rokiem Marcela :loveu: Kasiu, dzięĸuję za opiekę nad nim. Niech Ci się spełniają wszystkie życiowe i zawodowe plany. Wszystkim wielbicielom szorściaka składam ogromne podziękowania za miniony rok i proszę o podobne serce i wsparcie w kolejnym. Niech się Wam szczęści na każdym kroku, a Idealne Domy Stałe wyrastają jak grzyby po deszczu :)

Posted

Doszło 20 zł od Sławomiry z Pabianic :)

Marcelek ma się świetnie. A ja dowiedziałam się, że marczia szuka psa na tymczas... co więcej skłania się do adopcji huskyego!
marczia, jeśli to czytasz, husky to pies nie dla Was! Nie dacie sobie z nim rady!
Poza tym dlaczego rozpowiadasz, że musiałaś oddać Marcelka, bo ugryzł dziecko???

Posted

No nie... A ja, jaka stara taka głupia i naiwna, starałam się wierzyć, że po prostu nie wyszło. Tylko mnie zabolało, że marczia przestała się Marcelem interesować i nawet dyszki na hotelik nie zadeklarowała. Z Marcelem sobie nie poradziła, a na husky'ego się porywa. Kobieto, usiądź wygodnie w fotelu, zaparz sobie melisy i zastanów się. Poczekaj, wydoroślej, jeszcze zdążysz.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ra_dunia witamy :) Czy Ty wiesz, że ja wczoraj sobie pomyśłałam,że dawno Cię u nas nie było... a dziś taka wizyta:)

__Lara napisał(a):
Właśnie, gdzie to się cioteczka podziewała ;)

Oj nie było mnie, nie było... i to nie tylko tutaj. Teraz mam ponad 2 tygodnie nadrabiania zaległości, nie wspominając nawet, że i w listopadzie i grudniu w zasadzie czasu na dogo nie miałam...
Ale już jestem :)

Marczia chce adoptować haszczaka?? Murko - mam nadzieję, że dałaś znać osobom, które się nim opiekują, żeby w żadnym wypadku nie dawały jej psa...
Marcel ugryzł dziecko?? Gdzie? Kiedy? Jasne - pies morderca normalnie... wrrrr... nóż w kieszeni mi się od razu otworzył. Nie ma to jak przypiąć łatkę psu jak tak na prawdę samemu jest się nieodpowiedzialnym.

Posted

marczia nie powinna mieć żadnego psa!!!
skoro Marcel był drugim z którym sobie nie poradziła, jak można brać huskiego do małej kawalerki w bloku!!!!!
ręcę opadają...

pięknie Marto kłamałaś przez telefon jak to ci strasznie zależy na Marcelu, jak nie chcesz go oddawać

Posted

Na dogo tez to napisała!Poraza bezmyślnosc.Ja wzięłam psa z interwencji ze zwichrowana psychika/wiedziałam/TZ go nie chciał,ale jedno w domu było jasne.Nawet Tz powiedział,to będziesz miała przep....ale zwrotu nie ma!Balismy sie go,Tz nawet o rok dłuzej.Teraz to jego pupil,choc łapy nieraz musimy chowac,ale miziak wielki.Wyrabia nam refleks i tyle.Po prostu czasem mu sie cos nie widzi i szanujemy to.A wzięłam go,bo uratowano mu zycie,przeciez nie po to by zmarnował sie w schronisku.Uchodził za psa nie do adopcji.

Posted

Wiesz, halcia, z takiej głupoty Egida/Betka jest u mnie. Różnie bywa. Tylko niech ktoś przemówi do rozumu marczii (jeśli go ma). marczia, na litość boską! Tak jakoś mam, że jestem przeciwna czarnym kwiatkom, ale w tym przypadku jestem za. Tylko co z tego.

Marcelku, zapomnij o marczii. Cudo moje, przecież ktoś musi cię pokochać.