agata51 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nikt nie chce przystojniaka z taaaaaaaaaakim posagiem?! Quote
lucySxy Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, Wesolych, Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia dla wszystkich na watku i oczywiscie dla Marcelka!:x-mas::x-mas::x-mas::tree1::tree1::tree1: Quote
zuzlikowa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Piękne życzenia:loveu: Marcelu, kolczyki z bazarku dla Ciebie pożyczyła moja mama i już nie odda:p. A niech ma dziewczyna :) Quote
agata51 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Marcelku, może po świętach Domek cię znajdzie. Quote
madcat1981 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Marcelu, oby Nowy Rok był Rokiem Marcela :loveu: Kasiu, dzięĸuję za opiekę nad nim. Niech Ci się spełniają wszystkie życiowe i zawodowe plany. Wszystkim wielbicielom szorściaka składam ogromne podziękowania za miniony rok i proszę o podobne serce i wsparcie w kolejnym. Niech się Wam szczęści na każdym kroku, a Idealne Domy Stałe wyrastają jak grzyby po deszczu :) Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku spełniającego wszystkie pragnienia!!!! Quote
piechcia15 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 BŁAGAM CIĘ POMOC Semir po adopcji uwiązany na łańcuchu, zabieramy go z piekła!! potrzebne deklaracje!![FONT=MS Shell Dlg 2] jest hotel, nie ma pieniędzy!! :( dla ciebie 5zł to może nie dużo,a dla nas to skarb... [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] WĄTEK SEMIRA Quote
piechcia15 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 kolejny akt błagalny sory za to wszystko ale muszęęęę;( dziewczyny proszę pomóżcie nam pomóc tej suni wykupionej od meneli w Łodzi ;( http://www.dogomania.pl/threads/177024-sunia-mix-ONka-wykupiona-za-20z-A-od-meneli-zagA-odzona-i-chora-POMA-A-CIE-JAE-RATOWAAE?p=13827849#post13827849 Quote
Luna123 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Marcelku, witam noworocznie i zapraszam na pierwszą! Quote
Ra_dunia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Marcelku - odpowiedzialnego i kochającego domku w Nowym Roku ci życzę! Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ra_dunia witamy :) Czy Ty wiesz, że ja wczoraj sobie pomyśłałam,że dawno Cię u nas nie było... a dziś taka wizyta:) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ra_dunia napisał(a):Marcelku - odpowiedzialnego i kochającego domku w Nowym Roku ci życzę! Właśnie, gdzie to się cioteczka podziewała ;) Quote
agat21 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Marcelku, znajdź ten swój wymarzony domek w tym roku... Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pomocy!!! Na gwałt potrzebne dt dla suni z meliny!!! jutro wychodzi z kliniki i nie ma gdzie jej zabrać!!! http://www.dogomania.pl/threads/174733-NieduA-a-sunia-tymczas-na-gwaA-t-potrzebny?p=13830930#post13830930 Quote
Murka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Doszło 20 zł od Sławomiry z Pabianic :) Marcelek ma się świetnie. A ja dowiedziałam się, że marczia szuka psa na tymczas... co więcej skłania się do adopcji huskyego! marczia, jeśli to czytasz, husky to pies nie dla Was! Nie dacie sobie z nim rady! Poza tym dlaczego rozpowiadasz, że musiałaś oddać Marcelka, bo ugryzł dziecko??? Quote
agata51 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No nie... A ja, jaka stara taka głupia i naiwna, starałam się wierzyć, że po prostu nie wyszło. Tylko mnie zabolało, że marczia przestała się Marcelem interesować i nawet dyszki na hotelik nie zadeklarowała. Z Marcelem sobie nie poradziła, a na husky'ego się porywa. Kobieto, usiądź wygodnie w fotelu, zaparz sobie melisy i zastanów się. Poczekaj, wydoroślej, jeszcze zdążysz. Quote
Ra_dunia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 madcat1981 napisał(a):Ra_dunia witamy :) Czy Ty wiesz, że ja wczoraj sobie pomyśłałam,że dawno Cię u nas nie było... a dziś taka wizyta:) __Lara napisał(a):Właśnie, gdzie to się cioteczka podziewała ;) Oj nie było mnie, nie było... i to nie tylko tutaj. Teraz mam ponad 2 tygodnie nadrabiania zaległości, nie wspominając nawet, że i w listopadzie i grudniu w zasadzie czasu na dogo nie miałam... Ale już jestem :) Marczia chce adoptować haszczaka?? Murko - mam nadzieję, że dałaś znać osobom, które się nim opiekują, żeby w żadnym wypadku nie dawały jej psa... Marcel ugryzł dziecko?? Gdzie? Kiedy? Jasne - pies morderca normalnie... wrrrr... nóż w kieszeni mi się od razu otworzył. Nie ma to jak przypiąć łatkę psu jak tak na prawdę samemu jest się nieodpowiedzialnym. Quote
halcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 I z takiej głupoty ludzi,wracaja adoptowane psiaki:shake:ile kobita chce wypróbowac 10?Zdenerwoany maz tez chce?Rece opadaja.:angryy: Quote
modliszka84 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 marczia nie powinna mieć żadnego psa!!! skoro Marcel był drugim z którym sobie nie poradziła, jak można brać huskiego do małej kawalerki w bloku!!!!! ręcę opadają... pięknie Marto kłamałaś przez telefon jak to ci strasznie zależy na Marcelu, jak nie chcesz go oddawać Quote
halcia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na dogo tez to napisała!Poraza bezmyślnosc.Ja wzięłam psa z interwencji ze zwichrowana psychika/wiedziałam/TZ go nie chciał,ale jedno w domu było jasne.Nawet Tz powiedział,to będziesz miała przep....ale zwrotu nie ma!Balismy sie go,Tz nawet o rok dłuzej.Teraz to jego pupil,choc łapy nieraz musimy chowac,ale miziak wielki.Wyrabia nam refleks i tyle.Po prostu czasem mu sie cos nie widzi i szanujemy to.A wzięłam go,bo uratowano mu zycie,przeciez nie po to by zmarnował sie w schronisku.Uchodził za psa nie do adopcji. Quote
agata51 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wiesz, halcia, z takiej głupoty Egida/Betka jest u mnie. Różnie bywa. Tylko niech ktoś przemówi do rozumu marczii (jeśli go ma). marczia, na litość boską! Tak jakoś mam, że jestem przeciwna czarnym kwiatkom, ale w tym przypadku jestem za. Tylko co z tego. Marcelku, zapomnij o marczii. Cudo moje, przecież ktoś musi cię pokochać. Quote
Recommended Posts