madcat1981 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dzięĸi stokrotne cioteczki. Ech. Cóż więcej napisać. Quote
Ziutka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Murka napisał(a):To mój mail z wątkiem Marcela i większą ilością zdjęć poszedł sobie chyba w próżnię... :( Mówiłam dokładnie jakiej jest wielkości. No na to wychodzi niestety :( Murka napisał(a):Dzięki cioteczki za wizytę :) Nie ma za co... polecamy się na przyszłość :) Quote
piechcia15 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ja to bym tych ludzi wpisała na czarne kwiatki od razu:( szkoda tam psów dawać:( jak ktoś wogóle brał kiedykolwiek w życiu pod uwagę opcje topienia to jak dla mnie jest skreślony do końca zycia!!! i nie ma mowy o nadzwyczajnej zmianie życiowej!! Marcela łapa tam nie postnie! i oby innego psa także Quote
leni356 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No właśnie, moze ich rzeczywiście na czarne kwiatki dać? kudłatych to od nas też nie dostaną :shake: Quote
Luna123 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :shake: Wierzę, że Marcel znajdzie domek na jaki zasługuje:lol: Quote
halcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No nie dziwie sie Wam ,bo ja tylko czytałam i byłam przerazona. Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sprawdzone dla czystosci sumieia...daleko od tych ludzi... Dobrej nocy... Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zgroza! A ja, głupia, o brak kanapy i ogrodzenia się martwiłam! Cioteczki, jak Marcel z ogłoszeniami stoi? Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 W 1. poście zrobiłam listę jeszcze aktywnych ogłoszeń, które odnalazłam w internecie i na podstawie informacji z wątku Quote
eloise Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 moje ogłoszenia na bank już nieaktualne albo dalek0 daleko... świeże ogłoszenia potrzebne Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 eloise napisał(a):moje ogłoszenia na bank już nieaktualne albo dalek0 daleko... świeże ogłoszenia potrzebne Z ogłoszeniami tak właśnie bywa- szybko przestają być widoczne w tym zalewie innych...niestety potrzebne byłoby ich odnowienie... Marcelku...tylko tego co dla Ciebie najlepsze! Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Allegro robiła ladySwallow. Jutro się kończy. Trzeba wyróżnić. Kasiu, wyślesz jej kaskę? Kto robił alegratkę? Przyznać się, bo nie wiem, komu wysłać kod. Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wyślę, póki mamy trochę w skarpecie. Uzgodniłam z Murką, że będziemy rozliczac się ok. 9 dniamiesiąca. Teraz dojdą koszty transportu i zakropienia Marcela, niecałe 80 zł razem. Quote
Ziutka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ciotki, dajcie mi na maila fotki, opis (nie za długi bo nie wchodzi na wiele portali) i kontakt - ogłoszę Marcelka jeśli chcecie :) [email protected] Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Krótkiego opisu jako takiego jeszcze nie stworzyłam:oops: Ale w pierwszym poście masz linki do ogłoszeń, skąd można zaczerpnąć tekst. W I poście sa też wszystkie najładniejsze zdjęcia Marcela no i jeszcze nr stron, gdzie sa zdjęcia. I kontakt do Murki na samym początku na czerwono. Przesłać Ci to wszystko na maila? Quote
kasia14 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='agata51']Allegro robiła ladySwallow. Jutro się kończy. Trzeba wyróżnić. Kasiu, wyślesz jej kaskę? Kto robił alegratkę? Przyznać się, bo nie wiem, komu wysłać kod. Ja mam, ale taks sobie myślę, że chyba skrócę tekst - bo przeciętnemu Polakowi chyba nie bedzie sie chciało wszystkiego czytać....? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1776935_marcel_wspanialy_lagodny_i_rodzinny.html Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Może to i racja. Kod wysłać już teraz, czy poczekać aż skrócisz? Quote
kasia14 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Skróciłam już, tylko w moich ogłoszeniach jak kliknę na edycję to jest ok, a jak na 'zobacz swoje ogłoszenie' to nadal jest w tej dłuższej formie.... A jak jest u was? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1776935_marcel_wspanialy_lagodny_i_rodzinny.html Quote
Ziutka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 madcat1981 napisał(a): Przesłać Ci to wszystko na maila? Jeśli możesz to prześlij, będzie mi łatwiej ;) Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nic nie rozumiem ale jeśli to ma pomóc to nie gadam tylko wysyłam ;) :) I z góry się cieszę na Twoje ogłoszenia :) Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='kasia14']Skróciłam już, tylko w moich ogłoszeniach jak kliknę na edycję to jest ok, a jak na 'zobacz swoje ogłoszenie' to nadal jest w tej dłuższej formie.... A jak jest u was? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1776935_marcel_wspanialy_lagodny_i_rodzinny.html Chyba w skróconej. Zaraz wyślę ci kod. Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Quote
Recommended Posts