Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
To mój mail z wątkiem Marcela i większą ilością zdjęć poszedł sobie chyba w próżnię... :( Mówiłam dokładnie jakiej jest wielkości.

No na to wychodzi niestety :(

Murka napisał(a):
Dzięki cioteczki za wizytę :)

Nie ma za co... polecamy się na przyszłość :)

Posted

ja to bym tych ludzi wpisała na czarne kwiatki od razu:( szkoda tam psów dawać:( jak ktoś wogóle brał kiedykolwiek w życiu pod uwagę opcje topienia to jak dla mnie jest skreślony do końca zycia!!! i nie ma mowy o nadzwyczajnej zmianie życiowej!!
Marcela łapa tam nie postnie! i oby innego psa także

Posted

eloise napisał(a):
moje ogłoszenia na bank już nieaktualne albo dalek0 daleko... świeże ogłoszenia potrzebne

Z ogłoszeniami tak właśnie bywa- szybko przestają być widoczne w tym zalewie innych...niestety potrzebne byłoby ich odnowienie...

Marcelku...tylko tego co dla Ciebie najlepsze!

Posted

Wyślę, póki mamy trochę w skarpecie. Uzgodniłam z Murką, że będziemy rozliczac się ok. 9 dniamiesiąca. Teraz dojdą koszty transportu i zakropienia Marcela, niecałe 80 zł razem.

Posted

Krótkiego opisu jako takiego jeszcze nie stworzyłam:oops: Ale w pierwszym poście masz linki do ogłoszeń, skąd można zaczerpnąć tekst. W I poście sa też wszystkie najładniejsze zdjęcia Marcela no i jeszcze nr stron, gdzie sa zdjęcia. I kontakt do Murki na samym początku na czerwono. Przesłać Ci to wszystko na maila?