Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się o wszystkim dowiedziałam przez przypadek w czasie rozmowy telefonicznej z osobą, która zastanawiała się nad oddaniem Marcie suni na tymczas...

Posted

Madcat ;) Haszaczak w bloku jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U MNIE!!! i nikomu w życiu nie polecę czegoś takiego, ja psa wzięłam bo na dniach przeprowadzamy się do domu z podwórkiem, gdzie będzie miał miejsce na szaleństwo, teraz widzę jak się psiak męczy z nudów w bloku.Ja narazie poswięcam mu cały dzień i jest na zewnątrz, a tam jakby miał siedzieć w bloku, o zgrozo. Jak mam się do tej panienki dostać przez pw? Zaraz jej podeślę zdjęcia po kilku dniach rocznego malamuta w bliku, pozrywane firanki razem z karniszami, koopy codziennie jak wyszłam na parę minut ze złości że zostawał sam, wycie słyszał cały blok !!!
Dziewczyno niemądra, zastanów się, szybciej znowu go oddasz niż weźmiesz :(

Posted

[quote name='madcat1981']No to pora się rozliczyć:cool3::cool3::cool3::cool3: Zerkam czy nie ma jakiegoś podsumowania;)

Ale masz poczucie czasu :crazyeye:

Stan konta na 9 grudnia wynosił -375,70 zł
Wpłaty:

375,70 zł madcat1981
20 zł Sławomira z Pabianic
Razem: 20 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

20 zł - 300 zł = -280 zł
Stan konta na 8 styczeń wynosi -280 zł.

Posted

Droga Pani, pewnie zaglądasz na ten wątek, bo jestes ciekawa co o Tobie piszemy, nie licz oczywiście na nic miłego, ale popatrz na te zdjęcia i się zastanów czy warto brać psa, który będzie GORSZY do opanowania niż Marcel, ja absolutnie nie skreślam huskich/malamutów, ale do tego trezba mieć podejście i przychylność męża, który najwyraźniej nie pała do psa miłością w Twoim BLOKU

TAKIE KOCHANE MALEŃSTWO

POTARFI ZROBIĆ TAKI WIELKI ROZPIZD, MYSLĘ ŻE POTEM ZOSTANIE WYKOPANY Z TWOJEGO DOMU

a zaznaczę że te ciuchy wyciągnął z szaf, popatrz na żaluzje i urwany karnisz na oknie, a tam gdzie leży koc przybliż sobie zdjęcie i zobaczysz dwa gówna, aha i jeśli z nim nie pobiegasz z pół godziny dziennie to nie licz na cud od Psiego Boga, że pomoże Ci ułożyć pieska, bo jest malutki!!!!!!!!!! TYLE ODE MNIE

Posted

Aha nie tyle, popatrz jaki jest teraz Marcel zadłużony dzięki tobie i Dziewczyny musza Go teraz od nowa utrzymywać, mogłabyś kopsnąć się do banku i zrobić anonimowy przelew, trochę kultury by nie zaszkodziło, a pomogło Dziewczynom, które zostały z długami :( :(

Posted

Dzięĸi kaskadaffik za uświadomienie mi jak może wyglądać mieszkanie;):diabloti: A jesli chodzi o Marcela, dzięĸi pomocy dobrych, wrażliwych i uczciwych ludzi poradziłyśmy sobie finansowo i bez Marcii. Przelew właśnie poszedł a za chwilę uaktualnię pierwszy post. Pewnie, że byłoby miło gdyby starała się jakoś zadośćuczynić kłopotom ale to już jest kwestia osobistej kultury i niczego więcej.

Posted

Haha Madcat nie Ty się miałaś uświadamiać, ale cieszę się że na Ciebie zadziałoało ;) ale kto będzie jeszcze gdziekolwiek słyszał o takim pomyśle mądrym, to proszę rozsyłać zdjęcie gdzie się da, napradwę jeśli ktoś nie może z tego typu psem spędzać całego dnia i mieć go na oku, niech nie liczy na nic innego ...

Posted

Znajomi maja haszczaka w mieszkaniu i opłacaja"niańke" na czas ich pracy.A przed s praca lataja z nim godzine, a po pracy 2 i dodatkowy spacer wieczorem.Mam nadzieje,ze Marcia tu zaglada z ciekawosci po oddaniu Marcela,chyba,ze bezwzglednie nieczuła,pozbyła sie problemu i o psiaku juz nie mysli wcale.Sa przeciez tacy bez skrupułów.

Posted

agata51 napisał(a):
To znaczy, że Marcel ma opłacony hotel do 8 stycznia?
Kolejne rozliczenie w okolicach ósmego lutego. Hotel jest teraz rzeczywiście opłacony do ósmego stycznia, ale rozliczamy się wstecz, dlatego zawsze podsumowanie jest na minusie. Tak było cały czas.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Kolejne rozliczenie w okolicach ósmego lutego. Hotel jest teraz rzeczywiście opłacony do ósmego stycznia, ale rozliczamy się wstecz, dlatego zawsze podsumowanie jest na minusie. Tak było cały czas.

Troszkę mnie uspokoiłaś. Dzięki.

Marcello, buziak na dobranoc

Posted

Ra_dunia napisał(a):
rozliczamy się wstecz mnie powaliło :D i to, że Agatka się uspokoiła, że zawsze Marcel jest na minusie :)
Jakby ktos obcy nas poczytał :) Księgowość kreatywna normalnie :D

Bo ja amatorka jestem:p

Posted

Ra_dunia, madcat czuwa. Tak, cieszę się, że do 8 stycznia hotelik jest opłacony. Do ósmego lutego wpłyną deklaracje stałe i jednorazowe. A jak nie, to wiadomo - Marcel jest mój.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Agata - uważaj, bo jeszcze większość przestanie wpłacać, żebyś wzięła Marcela :)
W sumie... bardzo dobre wyjście ;)

Ja go nie wezmę, ja mam zobowiązania finansowe. Ale tak tylko zażartowałam, nie widać, bo bezpośredniego dojścia do emoticonów nie mam. Nie zawsze chce mi się przechodzić na opcje zaawansowane - ktokolwiek to wymyślił, temu Nie dopuszczam do siebie myśli, że psa dogorry po przejściach zostawicie na moją pastwę. By the way, dogorra się rozwiązała?

Marcel, kochanie moje, wciąż wierzę w domek dla ciebie. On gdzieś, kurna, jest...