Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']A swoją drogą, żałosna ta dogorra, skoro na nikim domku dla Marcela wymusić nie potrafi! Agatka:mad::mad: juz Ci Ra_dunia odpowiedziała. Na domki tylko jedna broń działa "wielkie, gorące, miłujące serce" tu lufa pistoletu nic nie zdziała:roll:, a jeszcze nie daj boże Marcel by go użył (wiadomo pies zabójca:diabloti:) i dopiero by sie wieść po Dogo rozniosła:razz:. Jak nic wątek do zamkniecia by poszedł:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']podsłuchy, ukryte kamery, wywiad... trza iść z duchem czasu [/QUOTE] oczywiście pełna konspiracja:evil_lol: pluskwy, monitoring .... a jak się któryś domek sprawdzi to wtedy wkracza dogorra :mad: i stosujemy pełny mobbing :diabloti: 24h/dobę :cool3::cool3:

Posted

Wiecie co, wczoraj miałam super historię a propos podsłuchów :D Przyszedl do mnie do pracy klient i o coś pytał, a w międzyczasie zadzwoniła mu komórka, którą skwapliwie odebrał. Zakończyl rozmowę, odłożyl telefon i w pogaduchy uderzył... ale już naprawdę siedział i siedzial i gadał i gadal i ciągnął za język... no normalnie za przeproszeniem d.pę zawracał:diabloti: I może nic w tym by nie było podejrzanego, ale jemu ten położony na stole telefon nagle zaczął gadac :D:D:D:D Chyba nie rozłączyl rozmowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe tylko czy specjalnie czy przez przypadek;)
A najlepsze było to, jak ten telefon zaczął gadac, a on sie tylko spojrzał i odwrócil głowę:D Że to niby nikt nic nie słyszal :D:D:D Myślałam, że pęknę ze śmiechu:)

No jaja normalnie, człowiek nie może się nawet spodziewac gdzie go nagrają albo podłuchają :) Dobrze, że byłam zajęta pracą i się za bardzo nie rozgadywałam (a czasami potrafię;)

Zaraz zrobię porządek na Marcela pierwszej stronie. Ma nieaktywne allegro i część ogłoszeń:oops:.

Posted

[quote name='rita60']Dotarłam,ale ciezko było:shake:biegaj na gore malenki,najlepiej w te i wewte:razz:bo nie wiadomo kiedy jakas cioteczka przebrnie przez dogo:cool3:[/QUOTE]

OOOOj, dokładnie, strasznie dogo muli...