AngelikaXD Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kluska A znajdzie sie dla mnie miejsce? Jak tak to oczywiście :loveu: Quote
madcat1981 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 gibon301 napisał(a):c Madcat ponieważ miałam małą zaległość z wpłatą na Marcela (...) więc wpłaciłam na Twoje konto (...) 20,00 - moją deklarację za październik i listopad, ale nie wiem czy Marcel jeszcze będzie potrzebował te pieniądze za październik więc prosiłabym o przekazanie ewentualnie ich i tych za listopad na inną biedę, którą się teraz zajmiecie! Spokojnie, dojdzie na pewno i się na dogomanii nie zmarnuje:lol:. Nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie tak przerzucać deklaracje?:nerwy::oops: Ile orientacyjnie będzie kosztował transport? Quote
agat21 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 HUUUUUUUUUrrrAAAAAAAA!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madcat1981 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Gibonku, Twoje 20 zł do mnie właśnie wpłynęło. Dysponujemy 171 zł. p.s. a Marcel nadal sobie czeka na ogłoszenia na bazarku ogłoszeniowym:evil_lol: Quote
halcia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Agata51,ja zawsze wchodze przez panel uzytkownika,a zaczynam od "czesto odwiedzane"tam mam panel i jestem od razu na swoich watkach.A jestem "ciezka" do komp.:evil_lol:Marcelku,powodzenia! Quote
kluska z lublina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 transport będzie jutro jak sie uda zatrudnić Marcie męża do opieki nad dzieckiem to pojedziemy ja, Andżelika i nowa pani Marcela bez problemu podjade po nie do Świdnika i transport mogę zasponsorowac przez sympatie do Marcela do jutra Quote
Panca Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ladna historia..dzis weszlam na dogo i dowiaduje sie ze TRZY psy z moich zaznaczonych watkowznalazly dom:multi::multi::multi: co za dzien!!! szczesliwego nowego zycia Marcel!!!! Quote
zachary Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Klusko! Marcelku! Nareszcie:multi::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Jejku nooooo miałam sie nie cieszyć przed czasem ale już nie mogę nooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :loveu::loveu::loveu: Marcelek się doczekał :D Quote
Murka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Marcelka zaraz czeka kąpiel i nocka w domu :p Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 halcia napisał(a):Agata51,ja zawsze wchodze przez panel uzytkownika,a zaczynam od "czesto odwiedzane"tam mam panel i jestem od razu na swoich watkach.A jestem "ciezka" do komp.:evil_lol:Marcelku,powodzenia! Dziękuję :loveu: Marcelku, to naprawdę już dzisiaj?! A klonów Marcel ma sporo. Jak tylko Marcel znajdzie się w domku, zacznę podrzucać. ;) Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Marcelku - wreszcie :multi: powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
Murka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Marcelek pojechał :multi::multi::multi: Pierwsze spotkanie z Martą było troche na dystans, ale smakołyki pomogły przełamać strach :lol: Marcelek zaczął siadać i na komendę dawać łapkę :loveu: Pokazał się z jak najlepszej strony, również dając pokaz jak potrafi się świetnie dogadać z małym dzieckiem (nasza Hania cały czas nam towarzyszyła). Marta była zachwycona. Marcelek do samochodu wskoczył sam i bez stresu dał się przypiąć, jakby wiedział, że wreszcie jedzie już do siebie :p Pożegnalne zdjęcia: Czy wiecie, że ja jadę do WŁASNEGO DOMKU??? Jedźmy już, jedźmy! Miło mi było poznać Kluskę z Lublina :loveu: dziękuję jeszcze raz za transport Marcelka. Kluska też nie pojechała z pustymi rękami :evil_lol: Prześlę Marcie wątek Marcelka, obiecała, że się odezwie, ale nie ma stałego dostępu do internetu. Marcelka znalazła na allegro... wcale nie szukając psa... ;) Quote
agat21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jeny... będę ryczeć!!! :placz::placz::placz: Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wspaniale! cudownie! rewelacyjnie! :multi::loveu::multi::loveu::placz:(ze wzruszenia):loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jezuuuu . Jak baardzo się cieszę . :placz::loveu: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Marcelku, słodziaszku, doczekałeś się! Śliczny, kochany, cudowny, bardzo, bardzo się cieszę Marta prawdziwy skarb wypatrzyła. Wielkie, wielkie dzięki I Murce dziękuję i wszystkom cioteczkom marcelkowym Kto mu robił allegro? Niech wyściskam Quote
madcat1981 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 No ja pitolę. Wszyscy w pracy szykują się juz na piątkowe imprezy a co robi Kasia? Kasia siedzi przed monitorem i beczy:placz::oops::diabloti: Aaaaaaaaaa:D Wspanile, cudownie, rewelacyjnie i ... no nie mogę te zdjecie i podpis.... http://img27.imageshack.us/img27/6107/marcelav.jpg No po prostu warto było:D Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: nareszcie :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::cunao::cunao: Quote
Panca Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lzy mi same pociekly jak zobaczylam Marcela w aucie Quote
halcia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 On juz spojrzenie ma dumne:Widzicie?Ja jade do domku!:loveu:Na reszte czekaja piłeczki w schronisku.... Quote
modliszka84 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 hurra hurra! czyli jednak na coś sie przydało to moje allegro ;) Quote
rita60 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :multi::multi::multi:cioteczki to trzeba opic:loveu: powodzenia Marcelku:multi: Quote
Recommended Posts