Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gibon301 napisał(a):
c
Madcat ponieważ miałam małą zaległość z wpłatą na Marcela (...) więc wpłaciłam na Twoje konto (...) 20,00 - moją deklarację za październik i listopad, ale nie wiem czy Marcel jeszcze będzie potrzebował te pieniądze za październik więc prosiłabym o przekazanie ewentualnie ich i tych za listopad na inną biedę, którą się teraz zajmiecie!

Spokojnie, dojdzie na pewno i się na dogomanii nie zmarnuje:lol:. Nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie tak przerzucać deklaracje?:nerwy::oops: Ile orientacyjnie będzie kosztował transport?

Posted

Agata51,ja zawsze wchodze przez panel uzytkownika,a zaczynam od "czesto odwiedzane"tam mam panel i jestem od razu na swoich watkach.A jestem "ciezka" do komp.:evil_lol:Marcelku,powodzenia!

Posted

transport będzie jutro jak sie uda zatrudnić Marcie męża do opieki nad dzieckiem
to pojedziemy ja, Andżelika i nowa pani Marcela
bez problemu podjade po nie do Świdnika i transport mogę zasponsorowac przez sympatie do Marcela
do jutra

Posted

ladna historia..dzis weszlam na dogo i dowiaduje sie ze TRZY psy z moich zaznaczonych watkowznalazly dom:multi::multi::multi:
co za dzien!!!
szczesliwego nowego zycia Marcel!!!!

Posted

halcia napisał(a):
Agata51,ja zawsze wchodze przez panel uzytkownika,a zaczynam od "czesto odwiedzane"tam mam panel i jestem od razu na swoich watkach.A jestem "ciezka" do komp.:evil_lol:Marcelku,powodzenia!

Dziękuję :loveu:

Marcelku, to naprawdę już dzisiaj?!

A klonów Marcel ma sporo. Jak tylko Marcel znajdzie się w domku, zacznę podrzucać. ;)

Posted

Marcelek pojechał :multi::multi::multi:
Pierwsze spotkanie z Martą było troche na dystans, ale smakołyki pomogły przełamać strach :lol: Marcelek zaczął siadać i na komendę dawać łapkę :loveu: Pokazał się z jak najlepszej strony, również dając pokaz jak potrafi się świetnie dogadać z małym dzieckiem (nasza Hania cały czas nam towarzyszyła). Marta była zachwycona.
Marcelek do samochodu wskoczył sam i bez stresu dał się przypiąć, jakby wiedział, że wreszcie jedzie już do siebie :p

Pożegnalne zdjęcia:

Czy wiecie, że ja jadę do WŁASNEGO DOMKU???

Jedźmy już, jedźmy!

Miło mi było poznać Kluskę z Lublina :loveu: dziękuję jeszcze raz za transport Marcelka. Kluska też nie pojechała z pustymi rękami :evil_lol:
Prześlę Marcie wątek Marcelka, obiecała, że się odezwie, ale nie ma stałego dostępu do internetu.
Marcelka znalazła na allegro... wcale nie szukając psa... ;)

Posted

Marcelku, słodziaszku, doczekałeś się! Śliczny, kochany, cudowny, bardzo, bardzo się cieszę Marta prawdziwy skarb wypatrzyła. Wielkie, wielkie dzięki I Murce dziękuję i wszystkom cioteczkom marcelkowym Kto mu robił allegro? Niech wyściskam