Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma się czego bać, jak są jakieś dodatkowe wydatki to piszę to na bieżąco na wątku. Także nic nowego.

Stan na 18 wrzesień wynosił -286 zł.
Wpłaty:

286 zł madcat1981
20 zł Sławomira z Pabianic
Razem: 20 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

20 zł - 300 zł = -280 zł
Stan konta na 18 październik wynosi -280 zł.

Marcelek pozdrawia jesiennie. Jak nam się trochę słoneczka pojawi to zrobimy nowe fotki :cool3:

Posted

uwaga uwaga
pilnie poszukiwana osoba ze Świdnika pod Lublinem lub okolic do wizyty przedadopcyjnej!
Sprawa mega-ważna!!!

Murka nie ma chwilowo dostepu do netu, ale przed chwilą od niej uzyskałam tą wiadomość!

Posted

O Marcelka chodzi :multi:

Zgłosił się domek w Świdniku i trzeba zrobić wizytę :p
Jest to mieszkanie w bloku, pani bardzo miła, miała już zwierzaki z adopcji, w domu jest roczne dziecko. Marcelek jest łagodny i lubi dzieci, ale na wizycie trzeba koniecznie panią uczulić, żeby nigdy nie zostawiała dziecka samego z psem itp.

Ktoś na pewno był ze Świdnika, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć :cry:

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Hej
Nigdy wizyty nie przeprowadzałam ale jak nikt inny się nie znajdzie to moge nawet jutro ;) Wiem mniej więcej o co chodzi ;)

Angelika to moze skontaktuj się z Murką jak możesz (numer jest na poprzedniej stronie), to Ona Ci powie o co masz zapytac i co sprawdzić.

;)

Posted

Środka transportu będzie trzeba, bo p.Marta nie ma samochodu, z Lublina będzie mogła Marcelka odebrać. Jak nic innego się nie nadarzy (możliwe, że będziemy mieć wyjazd do Lublina) to sie uśmiechnę do Ciebie :p

Póki co trzymamy kciuki za wizytę...

Posted

[quote name='AngelikaXD']Hej
Nigdy wizyty nie przeprowadzałam ale jak nikt inny się nie znajdzie to moge nawet jutro ;) Wiem mniej więcej o co chodzi ;)

Ja też miałam swój pierwszy raz. Matko, jak się bałam! Było fantastycznie!

Marcelku, to, że trzymam kciuki, to mało. Ja sercem jestem z tobą!