Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='modliszka84']Kasiu super! To będzie ogłoszenie drukowane w gazecie, tak?
Ile znaków można umieścić? Będzie też zdjęcie?
Będzie zdjęcie, zaraz wam pokaże które wybrałam to powiedzcie czy się zgadacie na nie. Jak się pośpieszymy to będzie w drukowanej gazecie, w dziale ogłoszeń ( Bo kąciku adopcyjnego w PP nie mają) w listopadowym numerze - wychodzi jakoś ok 20 października, bo na numer wcześniejszy wszystko już wykupione....

Tekst : (im dłuższy tym drożej wyjdzie) więc tylko najistotniejsze rzeczy w nim, jak coś pominęłam piszcie ( może dopisać że przebywa w hotelu? Tylko więcej kasy będzie potrzebne)

'Marcel ma ok. 8 lat. Jest wesoły, przyjacielski, chętny do zabaw. Łagodny w stosunku do dzieci. Zgodny z innymi psami.Zaszczepiony, wykastrowany.' + numer telefonu do (?) Murki?

O zdjęciu myślałam tym, ponieważ widać na nim jego wielkość i jest z dzieckiem.

ps. Madzik77 - dzięki:) Możesz przekazać mi, Agnieszce czy Magdzie - komu Ci będzie wygodniej, nie śpieszy się, ja założę kasę;) Za ogłoszenie wyślę przelew, nie ma problemu;)

Posted

Ja też zawsze pokazuję to zdjęcie, jest chyba najlepsze ;)

Jeśli chodzi o tekst, to ja bym nieco zmieniła:

"Marcel ma ok. 8 lat. Jest wesoły, przyjacielski, chętny do zabaw, nauczony czystości i chodzenia na smyczy. Lubi dzieci. Zaszczepiony, wykastrowany."

Mniej więcej tyle samo tekstu, a nieco więcej istotnych dla przeciętnych ludzi info.

Tymczasem czas na rozliczonko:

Stan konta na 18 sierpień wynosił -280 zł
Wpłaty:

280 zł madcat1981
20 zł Sławomira z Pabianic
Razem: 20 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
6 zł odrobaczenie (odrobaczaliśmy profilaktycznie cały hotelik, bo u jednego z psiaków pojawiły się glisty)
Razem: 306 zł

20 zł - 306 zł = -286 zł
Stan konta na 18 wrzesień wynosi -286 zł.

Posted

Zrobiłam właśnie przelew.

Po opłaceniu hoteliku i odrobaczenia w skarpecie Marcela pozostaje 206 zł.

Potrzebuję trochę czasu, by przypomnieć się osobom ewentualnie zalegającym z deklaracjami, jeżeli ktoś sobie przypomni wcześniej i wpłaci, to proszę dać znak.

Posted

[quote name='madcat1981']Zrobiłam właśnie przelew.

Po opłaceniu hoteliku i odrobaczenia w skarpecie Marcela pozostaje 206 zł.

Potrzebuję trochę czasu, by przypomnieć się osobom ewentualnie zalegającym z deklaracjami, jeżeli ktoś sobie przypomni wcześniej i wpłaci, to proszę dać znak.
mój przelew, jak zwykle, będzie po 28-ale- jak bum cyk cyk, pamiętam:lol:
aż dziw, że taki super pies jeszcze nie w domku:razz:

Posted

Prawda? Wydawało się, że on tak tylko na chwilkę do Murki...a tu juz którys miesiąc leci....:shake: Co zrobić? ogłaszać i szukać, bo domy sie rzadko same znajdują...a Marcel jak najbardziej zasługuje przecież:sad:

Posted

TO jest naprawde madry i fajny pies.
Jak go wiozłam na poczatku jego dorogi do murki to bylysmy zaskoczone jak pieknie potrafi jezdzić autem i jak fajnie sie zachowuje w nowym obcym domu z innymi psami oraz na dworze na smyczy po tylu latach nie wychodzenia z boksu
To jest naprawde wspanialy i b. madry pies!

Posted

[quote name='kasia14']Ogłoszenie będzie w listopadzie, już załatwione wszystko, jutro zapłacie - 67zł. Treść taka jaką podała Murka ;) Kontakt również do Murki.[/quote]

Kaśka, napisz na pw numer swojego konta, to po wypłacie ( koniec m-ca ) przeleję moje 10 zł. za ogłoszenie. Dzięki za załatwienie sprawy. ;)

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]UWAGA! UWAGA! UWAGA![/COLOR][/B][/SIZE]

[COLOR=Red][B] NASTĄPIŁA ZMIANA KONTA HOTELIKU.[/B][/COLOR]
Dane są te same, tylko nr rachunku się zmienił.
[B]
Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola
[COLOR=Red][SIZE=4] Alior Bank[/SIZE]
[SIZE=4] 66 2490 0005 0000 4500 9421 4126[/SIZE]

[/COLOR][COLOR=Black]Poprzednie konto będzie jeszcze aktywne przez 3 tygodnie, więc jeśli ktoś już wysłał wpłatę to nie ma się co martwić, pieniądze dotrą[/COLOR][/B] ;)

Posted

[quote name='__Lara']Tak taak... Marcel musi w końcu znaleźć dom :mad:[/quote]
ale to nie może byc byle jaki dom, bo pies dogorry musi byc odpowiednio traktowany:lol:

Posted

Weekend ! w końcu wiecej czasu ! :loveu:

Już podliczylam pieniadze Marcela i teraz tylko czekam na potwierdzenie zgodnosci od MadCat1981. ;) Jesli wszystko bedzie sie zgadzac to jeszcze dzis edytuję pierwszy post.