Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
hurra hurra!
czyli jednak na coś sie przydało to moje allegro ;)

cioteczko modliszko, i co ja mam powiedzieć? Nic nie powiem, tylko wielkie buzi ci dam. Dziękuję.

Posted

Rozmawiałam z Nową panią Marcela
pies zachowuje się wzorowo , za opiekunem chodzi po mieszkaniu krok w krok
a z małym chłopczykiem bawi sie piłeczką
dziś wieczorem powinna być relacja bezpośrednia
dopiero jak Marta się zarejestruje na forum
bo w domu nie ma internetu niestety

Posted

Witam wszystkich:) jesteśmy (ja Marcin i mały Kacperek) nowymi właścicielami pieseczka Marcela. Pierwsze popołudnie i noc minęły po prostu rewelacyjnie. Na początku Marcelek był nieufny wobec Marcina, ale szybko się przekonał;) W tym wypadku także pomogly smakołyki:) Dzisiaj Marcelek bawił się z moim Synkiem, jest bardzo cierpliwy. Jak cos mu sie nie podoba - po prostu odchodzi. Ale uwielbia pieszczoty. Nawet w nocy gramoli sie na lozko, aby tylko go drapac za uszami. Chodzi za nami jak cien, nie odstepuje nas na krok. Nawet w lazience nie mozemy sie czuc...;) kameralnie:D Ale jestesmy szczesliwi. Najszczesliwsi! Na spacerach jest cudowny, pilnuje sie, zawsze znajdzie jakas okazje, zeby przynajmniej "liznąć" mnie w reke, czy noge, hehe. Jest po prostu... super! Dziwie sie, ze nikt sie nim nie zainteresowal, ale to dobrze, bo jest moj, moj moj!! Dzieki Wam, ze sie tak wszyscy interesowaliscie Marcelkiem i mam nadzieje, ze bedziemy w stalym kontakcie!
P.S. z tego wzgledu, ze nie mam stalego dostepu do internetu - bede pisac wtedy, kiedy jestem u tesciowej:)
Pozdrawiam i Buziaki!:):):):):)

Posted

Witamy"nową"dogomanke!Dzieki za relacje z pierwszej reki.Mimo,że Marcel trzyma sie Was,doradzam sprawienie mu adresówki do obroży.Mój adptowany psiak jak sie czuł pewnie,nawiał.Całe szczescie wrócił,ale szukanie go kosztowało troche nerwów.Trzymajcie sie,pozdrawiam.:lol:

Posted

Pozdrawiam rowniez i ciesze sie z takie optymistycznej relacji:)

Agatko51, ogloszenia Marcela z bazarku ogloszeniowego chcialabym przeniesc na Kamienia - nie masz nic przeciwko? Moze inna propozycja?

Przypomne ze pozostalo na koncie Marcela 171 zlotych i nie wiem jak tym rozporzadzic. Na pewno wypadaloby rozliczyc sie za ostatnie dni z Murka.

Posted

Umówiłam sie z Martą ze jeszcze sie spotkamy ona chce poznać Gromka ,a ja chętnie zobaczę jeszcze raz Marcela
już dawno nie spotkałam psa o tak ujmującym sposobie bycia i osobowości
Marta tak naprawdę ma ogromne szczęście myślę że byli oni sobie przeznaczeni :p
Jej synek jest malutki ma 8 mcy nie boi sie psów ale dotychczasowy jej pies Nero nie zakceptował dziecka i nie mógł sie z nią przeprowadzic do mieszkania w bloku zresztą Nero mieszka praktycznie na ogrodzie przy domku jednorodzinnym i nie jest przyzwyczajony do przebywania w mieszkaniu
a Marta jest bardzo zangażowana psiarą
i nie wyobraża sobie życia bez psa w rodzinie
długo szukała po schroniskach i ogłoszeniach psa odpowiedniego dla rodziny z małym dzieckiem
az trafiła na allegro Marcela i od razu poczuła impuls że to ten:multi:

Posted

Kolejny dzien z Marcelkiem. Upływa wspaniale:) Na spacerach jest super. Wychodzaz ze mna jest baaaardzo szczesliwy, ale z moim Marcinem - wraca pod klatke. Dlatego boje sie troche zostawic go samego w domu np. na 20 minut.. Mam nadzieje, ze nie bedzie wielkich spustoszen... Jesli mnie nie bedzie:) Jak myslicie?
Pozdrowka!

Posted

Marczia, cieszę się, że mamy kolejną tak wspaniałą dogomiłośniczkę wśród nas w Twojej osobie. Życzę Wam wspólnie z Marcelem wiele radości i wzajemnego wsparcia :lol: Cudnie, że trafiliście na siebie :multi:
Wszystko powoli będzie się na pewno układało. Marcel zrozumie, czego od niego oczekujecie, a poza tym chyba już Was bardzo kocha - sądząc z Twego opisu. To musiała być dla niego również miłość od pierwszego wejrzenia ;)

Posted

Marcel wybrał Ciebie na swoją panią
dlatego z innymi osobami niechętnie chodzi na spacery bo boi sie Cię stracić
z czasem powiniem sie oswoić i nie panikować na spacerach z marcinem
mój Gromcio też jest takim typem bacia długo z nim walczyła zanim zdecydował że z nia też może chodzić na spacery:evil_lol:
początkowo tak sie bał zostawać beze mnie że strasznie skrobał i gryzł drzwi
teraz już tak nie skrobie natarczywie ale czasem wyje i zapobiegawczo zostawiam go z babciami

Posted

Bardzo się cieszę, że wszystko ok :multi:
Marczia witaj :loveu: jak będzie Ci się szykować dłuższa nieobecność w domu, to zrób wcześniej próbę, wyjdź na kilka, potem na kilkanaście minut. Marcelek na pewno szybko załapie, że nie zostawiasz go i zawsze wracasz. Jak będzie grzecznie sam zostawał to możesz go nagrodzić smakołykiem ;)
On zawsze wolał kobitki od panów... :evil_lol:

Ja tymczasem robię końcowe rozliczonko:

Stan konta na 18 październik wynosił -280 zł
Wpłaty:

280 zł madcat1981

Koszty:
50 zł hotelowanie (19-23.10)

Stan konta na 23 październik wynosi -50 zł.

Posted

Marcelku, tak się cieszę:loveu: taki przystojniak jak ty, już dawno powinien znaleźc domek:multi:.
Kasiu, jak Marcelek stoi z finansami- starczy na zapłacenie hoteliku czy robic jeszcze przelew?

Posted

MakS napisał(a):

Kasiu, jak Marcelek stoi z finansami- starczy na zapłacenie hoteliku czy robic jeszcze przelew?

MakSiu możesz chyba spokojnie pomagać innej bidce, bo Marcelek jest 121 zł do przodu po rozliczeniu hotelikowania.

Posted

Wygląda na to, że do Lublina trafiają wszystkie najładniejsze włochacze.

Kiedyś proponowałam Marcelka Klusce z Lublina, ale wybrała mojego Dramka-Gromka. A teraz sama zawiozła Marcelka do nowego domku. A mówiłam jej, że Marcel to fajny pies :cool3: Teraz sama możesz się o tym przekonać.

Kolejne włochacze proponuję ogłaszać właśnie w Lublinie :eviltong: