Madzik77 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 czekamy.............i kciuki zaciskamy Quote
madcat1981 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Kiedy o czymś mocno marzysz, cały Wszechświat sprzyja... Trzymajcie te kciuki, trzymajcie:kciuki: Quote
AngelikaXD Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wizyta umówiona na jutro na godzine 13. Trzymajcie kciuki za Marcela i za mnie przy okazji :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Za Marcela jeden kciuk a za Ciebie drugi! Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 przepraszam za offa, ale zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczymy na DT dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13335386&posted=1#post13335386 roześlijcie dalej jeśli możecie:* Quote
madcat1981 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 NO ciekawe jak to będzie :kciuki: Quote
Murka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Angelika dzwoniła, wizyta wypadła bardzo dobrze :multi: Dzwoniła też do mnie p.Marta, nie może się doczekać Marcelka :loveu: Także Marcelli, pakuj zabawki :multi: i sprawuj się dobrze w nowym domku :mad: Quote
modliszka84 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 huuuuraaaa! :laola: Mam nadzieję że Marcelek będzie grzeczny w domu, ale u Agaty w mieszkaniu zachowywał się chyba dobrze? Z tego co pamiętam to chyba bardzo przez balkon chciał wychodzić, więc trzeba te panią uczulić na to. to teraz czas żeby Szuwarkowi też się pozczęściło...dwa lata w schronie, cudny pies... Quote
AngelikaXD Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jak już Murka napisała pani czeka na Marcela :loveu: Super domek będzie miał ;) Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Murka napisał(a):Angelika dzwoniła, wizyta wypadła bardzo dobrze :multi: Dzwoniła też do mnie p.Marta, nie może się doczekać Marcelka :loveu: Także Marcelli, pakuj zabawki :multi: i sprawuj się dobrze w nowym domku :mad: :loveu::loveu::loveu::multi::multi: huuuura!!! Najpierw Verter, teraz Marcel :loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ojeju:-o Ale dobrze to przeczytac:cool3: Angelika prosze napisz wiecej jak to bylo :modla: Marcelku, czy to sen?:loveu: Quote
piechcia15 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 i dla takich chwil warto się starać, siedzieć godzinami robiąc ogłoszenia, wydając kasę na hoteliki:) superancko:) a za szuwarka już sie biorę:) u Agaty był grzeczny, a przez ten balkon to chciał wychodzić, bo był przyzwyczajony do mieszkania na dworze. Quote
halcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tez poczułam ulge...nastepna bida zmieni swój los:lol: Quote
Cieplutkaa. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jezuuuu . Ile ja czasu na taką wiadomośc czekałam ! :loveu::multi::loveu: Po prostu mam ochotę krzyczec ze szczescia . Mam nadzieję, ze Marcelek szybciutko zdobędzie serca domowników . :loveu: Quote
modliszka84 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 hej ciotki, a może nadal chcecie podtrzymać swoje deklaracje finansowe :cool3: ? bo np mamy takiego biednego superowego Szuwarka :-( Quote
kasia14 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a ja jestem ciekawa, czy odezwie sie ktos z tego ogłoszenia, dzis sie ukazało. Może przy okazji jakaś inna bida znajdzie dom..? Quote
gibon301 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 co za super wiadomość!!:loveu: Marcel życzę Ci dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia... Madcat ponieważ miałam małą zaległość z wpłatą na Marcela (przepraszam:oops:), a nie wiem co w takiej sytuacji, więc wpłaciłam na Twoje konto (z nowym nazwiskiem więc mam nadzieję, że dojdzie) 20,00 - moją deklarację za październik i listopad, ale nie wiem czy Marcel jeszcze będzie potrzebował te pieniądze za październik więc prosiłabym o przekazanie ewentualnie ich i tych za listopad na inną biedę, którą się teraz zajmiecie! w tytule wpisałam dla marcela więc mam nadzieję, że nie namieszam Ci za bardzo! Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Matko, od kilku dni miotam się na dogo, nie mogę wejść na większość wątków, dopiero dziś ktoś podpowiedział, żeby przez panel użytkownika. Cioteczki, Marcel chciał z balkonu skoczyć, bo dziewczyny odjechały. Poza tym trafił do domu, który trzy psy okupują i każdego obcego traktują niezbyt przyjaźnie. Po paru godzinach Marcel dopraszał się miziów, psy olewał, na spacerach pięknie chodził na smyczy, a w nocy władował się bezczelnie do łóżka (mimo sprzeciwów Mixera) i prawdę powiedziawszy, żałowałam, że następnego dnia jkp się zjawiła i Marcelka zabrała. Jejku, Verter, teraz Marcel - co za dzień! Może inne też domek mają, a ja nic o ty nie wiem. Cholerne dogo! Marta, trafiłaś na psa swojego życia! Pewna jestem! Quote
kluska z lublina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 potrzymuje ofertę transportu Andżelika napisz czy chcesz jechać na wycieczkę po Marcela wysłałam Murce mój telefoon na pw Quote
Madzik77 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ale sie ciesze! to teraz trzeba szybko szykować klony Marcelka by ogloszenie nie poszło na marne!! Quote
Recommended Posts