Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Agatko okres urlopowy juz sie skonczył:diabloti:na gore malenki:lol:

właśnie- niektórzy w ogóle nie mieli urlopu:evil_lol: Marcelku, człowieki to chyba ślepe i głupie są- co takie cudo robi w hoteliku?!:shake:

Posted

Podniosę !

Ostatnio mam tak mało czasu.
Tylko otwieram dgm lece sprawdzic kilka (dosłownie. zazwyczaj 3) wątków i niestety muszę zamykac. :-(

Cały czas mam na sumieniu pierwszy post i wiem, ze musze go jak najszybciej edytowac, jednak nie chcę tego robic w chorym pośpiechu, zebym sie nie pomyliła. :cool1:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Podniosę !

Ostatnio mam tak mało czasu.
Tylko otwieram dgm lece sprawdzic kilka (dosłownie. zazwyczaj 3) wątków i niestety muszę zamykac. :-(

Cały czas mam na sumieniu pierwszy post i wiem, ze musze go jak najszybciej edytowac, jednak nie chcę tego robic w chorym pośpiechu, zebym sie nie pomyliła. :cool1:

Justyska, spokojnie, każdy czasem ma taki zawrót głowy, że nie za bardzo wie, kiedy spac:evil_lol: najważniejsze, że Marcelek beztrosko hasa w hoteliku, chociaż ds by się przydał.

Posted

Dziewczyny a więc tak:
- na ogłoszenie darmowe musielibyśmy poczekać, nie wiadomo jak długo niestety, do grudnia na pewno - jeżeli jest dużo ogłoszeń opłaconych to one mają pierwszeństwo i nie ma miejsca na nasze - trzeba czekać...

- natomiast ogłoszenie płatne, przy psach do adopcji to koszt połowy ceny normalniej, czyli w wypadku Marcela było by to ok. 67zł. Wtedy zostanie umieszczone w listopadowym numerze.

Wydaje mi się, że to duża szansa na znalezienie domu. Może warto spróbować? Ja mogę dać 20zł, zechciałby się ktoś dorzucić jeszcze pare groszy do ogłoszenia? Przydałby się domek dla kawalera, bo inne psiaki czekają a i kasy na długi pobyt w hotelu nie mamy...

Posted

Myślę, że z takim zapasem finansowym, jaki ma Marcel, warto spróbować. Oczywicie jeśli ktoś chce dołożyć, to nie widzę problemu ;p

Acha, od tych prawie 500 zł trzeba odjąć zapłatę dla Murki, więc sytuacja nei wygląda juz tak różowo ale przecież nie beznadziejne;)

Posted

Justyna, to dasz mi w realu a ja wyślę za całośc przelewem.

Odemnie, Justyny i Babmino mamy w sumie 45zł, czyli brakuje 25zł. Czy osoby wpłacające zgadzają się aby wziąc tą sume od kasy Marcela? Chyba, że jeszcze ktoś chciałby się dołożyć.

To popularna psia gazeta, myślę, że mogłoby się udać... A w każdym razie uważam że warto spróbowac.