Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak dlugo juz marcel szuka domu bedac u murki? ma allegro? moze dajcie go do krakowskiej gazety wyborczej, albo innej poczytnej gazety w najblizszym wiekszym miescie.

Posted

marysia55 napisał(a):
Mnie Dogo prawie 3 dni nie dopuściło do siebie :mad:idziemy Marcel porozglądać sie za domkiem :p:p:p

A mnie 2 dni :mad: idzie oszaleć :mad: mizianko dla Marcela! :loveu:

Posted

Ogłoszenia dla Marcela

offer.pl
alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
cafeanimal.pl
eoferty.com.pl
pineska.pl
petsy.pl
petworld.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
warszawa gumtree.pl
krakow gumtree.pl
przygarnijzwierzakapl
aukcjezwierzat.pl
animalsmarket.com
marketzwierzat.pl
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info

Kremowo-biszkoptowy Marcel w typie Terriera - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci Psy Szczeniaki Terier Łódź Łódzkie - Petsy

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dz - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse

Marcel - Zwierzaki - cafeanimal.pl

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dz / Psy > Pozostałe - Janów Lubelski

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Wspaniały duży terrier Marcel czeka na dom.Lubi dzieci :: (S003676) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Przeglądając gumtree znalazłam ogłoszenie Marcela dodane w marcu. Wisi tam do teraz ze zdjęciami ze schroniska. Należałoby je już skasować. ;)

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-TERRIER-Marcel-sam-pr-buje-znale-swojego-cz-owieka-W0QQAdIdZ115824810

Posted

Jak spojrzałam na taliste ogłoszeń to myślałam, ze znów dogo się popsuło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mgie - jesteś wielka:modla:!

Zgadnijcie kto zasilił dzisiaj naszego marcelucha..... tak, tak.... jedyna i niezastąpiona.....Agata51:loveu::loveu::loveu::loveu: mamy 50 PLN więcej :loveu::loveu::loveu:

Zaraz przygotuję rozliczenie.

Posted

[quote name='Justy$ka']Mgie :loveu: Jestes cudowna.!!!
Bardzo, bardzo dziękuję.! :loveu:

Madcat - w takim razie czekam na rozliczenie...

Dziś w nocy znów wyjęzdzam i
Nie będzie mnie do 5.07 :roll:

Pzdr.

No toś mnie zmobilizowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znowu będzie nieporządnie, ale ważne by się zgadzało:)

Posted

Ju$tysko, wielkiej rewolucji nie będzie, jak wrócisz to obmyślę jak to zrobić, by było czytelniej. Ja mam plik w excelu, wszystko jest dla mnie czytelne, no ale tutaj to nie zdaje egzaminu:roll:

Jak zdążysz to wklej to, co poniżej do pierwszego postu:

WPŁATY CZERWIEC c.d.

14.06.2009 r. - Kuba P - 10 zł
26.06.2009 r. - madcat1981 - 10 zł
29.06.2009 r. - MakS – 50 zł
29.06.2009 r. - Bambino – 10 zł

Stan na koniec czerwca: 307 + 80 zł = 387 zł

WPŁATY LIPIEC
02.07.2009 r. - zachary – 20 zł
04.07.2009 r. - bico – 10 zł
07.07.2009 r. - Yorija – 15 zł
09.07.2009 r. - agat21 – 10 zł
13.07.2009 r. - KubaP – 10 zł

minus 280 zl rozliczenie Hoteliku 19.07.2009 r. (20 zł od p. Sławomiry z Pabianic)

(387 zł z czerwca + 65 zł wpłaty do czasu rozliczenia) – 280 zł Murka = 172 zł

WPŁATY LIPIEC c.d.

20.07.2009 r. - agata51 – 50 zł

stan na dzień 22.07.2009 r. - 222 zł

Posted

mgie napisał(a):
Cudowni to są ludzie,którzy wspierają go finansowo i dają mu dach nad głową. Ode mnie to tylko taki mały prezencik ;)

Bezcenny to prezencik. Dziękujemy. :loveu:

Kto skasuje stare ogłoszenie? Modliszka chyba wyjechała...