Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak ,bo system elektroniczny Cie wyrzuci, jezeli nie jestes z regionu.Np ja moge dac na swoj adres tylko w regionie lubelskim a i to , jezeli dałam w lubelskich , to nie moge dac rownoczesnie np w zamojskich.
Chyba ze platne ogłoszenia, wtedy mozna dac w calej Polsce-ok 15 zl płatne za sms, na ktory przychodzi Ci hasło.Tyle kosztuje takie najprostsze ogloszenie

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tzn, podszyc sie zawsze mozna, bo sprawdzany jest tylko adres i zgodnosc z kodem pocztowym, wiec trzeba podac prawdziwy, bo np moj kod i miasto Rzeszow zostanie odrzucony.

Posted

nic prostszego jak wejsc na strone kody pocztowe i tam wpisac ulice i miasto i wyskoczy kod pocztowy :)
dzieki za to jedno ogloszenie. moze cos pomoze psiakowi. a jak z drugim sie uda to juz calkiem super by bylo.

Posted

Irysku, jak sie tak męczysz,to dam we wszystkich Anonsach.
Sa jeszcze podkarpackie , radomnskie, krakowskie i warszawskie.Najwyzej dam płatne to nie jest problem, ale same wiecie, ze najbardziej pozadany jest domek w okolicy hoteliku.

Posted

ta u pani w lublinie. no tak sobie czasem wlasnie mysle jak jej tam jest :)
napisz mi na pw w jakich miastach mam sprawdzic te kody. to po kolei wtedy poszukam i ci odesle, zebys mogla dac do gazety.

Posted

Żeby z tymi podstawianymi adresami afery nie było. Nie podoba mi się to, a nawet się nie zgadzam.

Proszę o wypowiedź pozostałe cioteczki, zwłaszcza te, które są z Marcelem od dawna.

Posted

Nie bedziemy podstawiac zadnych adresow.Mozna wyslac na kogos kto sie zgadza,ale ja po prostu wysle płatne ogloszenia.
Problem jest z tel, bo Murka ma podobno dziecko w szpitalu.Potrzebny bylby inny tel,zeby jej nie przeciazac,no bo teraz ma cos innego na glowie.

Posted

lucySxy - moim zdaniem lepiej robić płatne niz kombinować - nie wiem jakiego rzędu miały być to koszty, ale jak trzeba to pomogę. Może się w tym przypadku mylę, ale w gazetach zwykle to, za co się płaci jest w lepszym miejscu, lepiej wyróżnione, itd. Dajmy Marcelowi porządną szansę.

Martwię się o Murkę i małą, muszę zerknać na wątek hoteliku.

Posted

Pisze to tylko w celu wyjasnienia,-nie miałam zamiaru kombinowania, przykro mi ze ktos tak to odebrał.
Platne ogloszenie nie jest lepsze, po prostu ukaze sie w wybranym terninie. z kolei darmowe - w najblizszym wolnym terminie, czasami odległym.Mozna dac ogloszenie wytluszczone, ze zdjeciem itp.Sa drozsze,ok30 zl za ogloszenie. Zwykle płatne w 5 numerach bedzie kosztowalo ok 100 zl.Deklarowałam juz ze takie ogloszenie zrobie.

Posted

Acha, tylko prosze o nr tel do osoby , ktora zna dobrze psa i watek, i zgadza sie wykonac taka ciezka prace.Bo to jest odpowiedzialna praca, przesiewac zgloszenia.

Posted

Mnie z kolei jest przykro, ze tobie jest przykro, bo nic złego nie miałam na myśli;) Przekażę Ci 30 zł na jedno takie ogłoszenie, daj mi na pw nr konta. Może starczy na wydanie w okolicach hoteliku i ze zdjęciem?

Posted

irysek napisał(a):
nic prostszego jak wejsc na strone kody pocztowe i tam wpisac ulice i miasto i wyskoczy kod pocztowy :)
dzieki za to jedno ogloszenie. moze cos pomoze psiakowi. a jak z drugim sie uda to juz calkiem super by bylo.

irysek napisał(a):

napisz mi na pw w jakich miastach mam sprawdzic te kody. to po kolei wtedy poszukam i ci odesle, zebys mogla dac do gazety.

lucySxy, nie podejrzewałam cię o żadne kombinacje. Zaniepokoiły mnie te posty. Ale może źle zrozumiałam.

Ja też sfinansuję jedno ogłoszenie. Poproszę o nr konta.

Murka pisała na wątku hotelowym:

Jestem cały czas pod telefonem jakby co.

O psiaki się nie martwcie, są pod opieką TZa i gdyby pobyt Hani się przedłużał to będę wypadać ze szpitala na chwilę.

TZ będzie w miarę możliwości sprawdzał pocztę, więc wszystko pod kontrolą ;-)

Więc namiary chyba na nią. Zresztą Haneczka już zdrowieje. :multi:

Posted

hehe, a one nadal ostrozne do przesady. dobrze, ze tu weszlam i podrzucilam wam pomysl z ta gazeta, bo tak byscie go jedynie w necie oglaszaly do swietego dygdy.

podawajcie czyje chcecie adresy, kody i nr telefonu, byle w koncu poszedl pies do domu, bo jest cudny, a jak widac ogloszenia internetowe za wiele nie pomogly.

dzieki lucyno, ze sie zajelas tymi ogloszeniami. moze przyniesiesz marcelowi szczescie ;)

(a co do pieniedzy, to na kazdym watku liczy sie kazdy grosz, a tu nagle pach i 3 dychy na ogloszenie sa. poniewaz nie wiedzialam, ze jestescie takie przy forsie, chcialam z lucyna to inaczej zalatwic. jak widac to byl blad, nastepnym razem takie rzeczy beda szly na pw, zeby panie ostrozne do bolu o niczym nie wiedzialy i nie panikowaly.)

Posted

irysek napisał(a):
hehe, a one nadal ostrozne do przesady. dobrze, ze tu weszlam i podrzucilam wam pomysl z ta gazeta, bo tak byscie go jedynie w necie oglaszaly do swietego dygdy.

podawajcie czyje chcecie adresy, kody i nr telefonu, byle w koncu poszedl pies do domu, bo jest cudny, a jak widac ogloszenia internetowe za wiele nie pomogly.

dzieki lucyno, ze sie zajelas tymi ogloszeniami. moze przyniesiesz marcelowi szczescie ;)

(a co do pieniedzy, to na kazdym watku liczy sie kazdy grosz, a tu nagle pach i 3 dychy na ogloszenie sa. poniewaz nie wiedzialam, ze jestescie takie przy forsie, chcialam z lucyna to inaczej zalatwic. jak widac to byl blad, nastepnym razem takie rzeczy beda szly na pw, zeby panie ostrozne do bolu o niczym nie wiedzialy i nie panikowaly.)

Posługiwanie się cudzymi danymi to przestępstwo. Mam nadzieję, że "następnych razów" na tym wątków nie będzie. Proszę, żebyś konsultowała z nami swoje pomysły, zanim przystąpisz do ich realizacji.

Posted

agata51 napisał(a):
Marcelku kochany, to twoja setna stronka!

I wystarczy. Jeszcze kilka, a potem już relacje z nowego domku!

No własnie:razz:ale toast wypic mozna:knajpa:

Posted

Dalam ogloszenia we wszystkich Anonsach.
W lubelskich i podkarpackich dałam zwykle, bezplatne.( w podkarpackich dała moja siostra)
W radomskich,świetokrzyskich, w ofercie warszawskiej i ślaskiej dalam płatne, wytluszczone 1x w cenie 4 zl (zaogloszenie, naprawde tanio:crazyeye:, a jeszcze dodatkowo w tej cenie-chyba-mozna dolaczyc zdjecie , ale bedzie widoczne tylko w ofercie elektronicznej.
Zdjecia nie dodałam , bo nie mam zadnego a nie potrafie przekleic z wątku:oops:
Ogloszenia ukaza sie w dniu 31,07 -tylko w ślaskiej w dniu 30,07
To dobre terminy, bo ludzie w wekend wiecej czytaja:cool3: