lucySxy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tak ,bo system elektroniczny Cie wyrzuci, jezeli nie jestes z regionu.Np ja moge dac na swoj adres tylko w regionie lubelskim a i to , jezeli dałam w lubelskich , to nie moge dac rownoczesnie np w zamojskich. Chyba ze platne ogłoszenia, wtedy mozna dac w calej Polsce-ok 15 zl płatne za sms, na ktory przychodzi Ci hasło.Tyle kosztuje takie najprostsze ogloszenie Quote
lucySxy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tzn, podszyc sie zawsze mozna, bo sprawdzany jest tylko adres i zgodnosc z kodem pocztowym, wiec trzeba podac prawdziwy, bo np moj kod i miasto Rzeszow zostanie odrzucony. Quote
irysek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nic prostszego jak wejsc na strone kody pocztowe i tam wpisac ulice i miasto i wyskoczy kod pocztowy :) dzieki za to jedno ogloszenie. moze cos pomoze psiakowi. a jak z drugim sie uda to juz calkiem super by bylo. Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 O :) to te ogloszenia będą w gazecie, tak lucySxy? Quote
irysek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 tak, meczylam meczylam i wymeczylam. jedno juz lucyna zrobila, a do drugiej gazety to jeszcze sie mysli. Quote
lucySxy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Irysku, jak sie tak męczysz,to dam we wszystkich Anonsach. Sa jeszcze podkarpackie , radomnskie, krakowskie i warszawskie.Najwyzej dam płatne to nie jest problem, ale same wiecie, ze najbardziej pozadany jest domek w okolicy hoteliku. Quote
lucySxy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Chociaz, oczywiscie nie jest to warunek. Irysku! Mijka,ta ruda bassetka CIe pozdrawia! Quote
irysek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ta u pani w lublinie. no tak sobie czasem wlasnie mysle jak jej tam jest :) napisz mi na pw w jakich miastach mam sprawdzic te kody. to po kolei wtedy poszukam i ci odesle, zebys mogla dac do gazety. Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Żeby z tymi podstawianymi adresami afery nie było. Nie podoba mi się to, a nawet się nie zgadzam. Proszę o wypowiedź pozostałe cioteczki, zwłaszcza te, które są z Marcelem od dawna. Quote
lucySxy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Nie bedziemy podstawiac zadnych adresow.Mozna wyslac na kogos kto sie zgadza,ale ja po prostu wysle płatne ogloszenia. Problem jest z tel, bo Murka ma podobno dziecko w szpitalu.Potrzebny bylby inny tel,zeby jej nie przeciazac,no bo teraz ma cos innego na glowie. Quote
madcat1981 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 lucySxy - moim zdaniem lepiej robić płatne niz kombinować - nie wiem jakiego rzędu miały być to koszty, ale jak trzeba to pomogę. Może się w tym przypadku mylę, ale w gazetach zwykle to, za co się płaci jest w lepszym miejscu, lepiej wyróżnione, itd. Dajmy Marcelowi porządną szansę. Martwię się o Murkę i małą, muszę zerknać na wątek hoteliku. Quote
lucySxy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Pisze to tylko w celu wyjasnienia,-nie miałam zamiaru kombinowania, przykro mi ze ktos tak to odebrał. Platne ogloszenie nie jest lepsze, po prostu ukaze sie w wybranym terninie. z kolei darmowe - w najblizszym wolnym terminie, czasami odległym.Mozna dac ogloszenie wytluszczone, ze zdjeciem itp.Sa drozsze,ok30 zl za ogloszenie. Zwykle płatne w 5 numerach bedzie kosztowalo ok 100 zl.Deklarowałam juz ze takie ogloszenie zrobie. Quote
lucySxy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Acha, tylko prosze o nr tel do osoby , ktora zna dobrze psa i watek, i zgadza sie wykonac taka ciezka prace.Bo to jest odpowiedzialna praca, przesiewac zgloszenia. Quote
madcat1981 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Mnie z kolei jest przykro, ze tobie jest przykro, bo nic złego nie miałam na myśli;) Przekażę Ci 30 zł na jedno takie ogłoszenie, daj mi na pw nr konta. Może starczy na wydanie w okolicach hoteliku i ze zdjęciem? Quote
madcat1981 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Niestety odbierania telefonów się nie podejmę:sad: Przez większość dnia trudno się do mnie dodzwonić :sad: Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 irysek napisał(a):nic prostszego jak wejsc na strone kody pocztowe i tam wpisac ulice i miasto i wyskoczy kod pocztowy :) dzieki za to jedno ogloszenie. moze cos pomoze psiakowi. a jak z drugim sie uda to juz calkiem super by bylo. irysek napisał(a): napisz mi na pw w jakich miastach mam sprawdzic te kody. to po kolei wtedy poszukam i ci odesle, zebys mogla dac do gazety. lucySxy, nie podejrzewałam cię o żadne kombinacje. Zaniepokoiły mnie te posty. Ale może źle zrozumiałam. Ja też sfinansuję jedno ogłoszenie. Poproszę o nr konta. Murka pisała na wątku hotelowym: Jestem cały czas pod telefonem jakby co. O psiaki się nie martwcie, są pod opieką TZa i gdyby pobyt Hani się przedłużał to będę wypadać ze szpitala na chwilę. TZ będzie w miarę możliwości sprawdzał pocztę, więc wszystko pod kontrolą ;-) Więc namiary chyba na nią. Zresztą Haneczka już zdrowieje. :multi: Quote
irysek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hehe, a one nadal ostrozne do przesady. dobrze, ze tu weszlam i podrzucilam wam pomysl z ta gazeta, bo tak byscie go jedynie w necie oglaszaly do swietego dygdy. podawajcie czyje chcecie adresy, kody i nr telefonu, byle w koncu poszedl pies do domu, bo jest cudny, a jak widac ogloszenia internetowe za wiele nie pomogly. dzieki lucyno, ze sie zajelas tymi ogloszeniami. moze przyniesiesz marcelowi szczescie ;) (a co do pieniedzy, to na kazdym watku liczy sie kazdy grosz, a tu nagle pach i 3 dychy na ogloszenie sa. poniewaz nie wiedzialam, ze jestescie takie przy forsie, chcialam z lucyna to inaczej zalatwic. jak widac to byl blad, nastepnym razem takie rzeczy beda szly na pw, zeby panie ostrozne do bolu o niczym nie wiedzialy i nie panikowaly.) Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 irysek napisał(a):hehe, a one nadal ostrozne do przesady. dobrze, ze tu weszlam i podrzucilam wam pomysl z ta gazeta, bo tak byscie go jedynie w necie oglaszaly do swietego dygdy. podawajcie czyje chcecie adresy, kody i nr telefonu, byle w koncu poszedl pies do domu, bo jest cudny, a jak widac ogloszenia internetowe za wiele nie pomogly. dzieki lucyno, ze sie zajelas tymi ogloszeniami. moze przyniesiesz marcelowi szczescie ;) (a co do pieniedzy, to na kazdym watku liczy sie kazdy grosz, a tu nagle pach i 3 dychy na ogloszenie sa. poniewaz nie wiedzialam, ze jestescie takie przy forsie, chcialam z lucyna to inaczej zalatwic. jak widac to byl blad, nastepnym razem takie rzeczy beda szly na pw, zeby panie ostrozne do bolu o niczym nie wiedzialy i nie panikowaly.) Posługiwanie się cudzymi danymi to przestępstwo. Mam nadzieję, że "następnych razów" na tym wątków nie będzie. Proszę, żebyś konsultowała z nami swoje pomysły, zanim przystąpisz do ich realizacji. Quote
madcat1981 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Mamy 50 zł od MakS:loveu: Kochana, to "nieco" więcej niż deklaracja:cool1: Mamy więc 312 zł. Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Marcelku kochany, to twoja setna stronka! I wystarczy. Jeszcze kilka, a potem już relacje z nowego domku! Quote
rita60 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 agata51 napisał(a):Marcelku kochany, to twoja setna stronka! I wystarczy. Jeszcze kilka, a potem już relacje z nowego domku! No własnie:razz:ale toast wypic mozna:knajpa: Quote
lucySxy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dalam ogloszenia we wszystkich Anonsach. W lubelskich i podkarpackich dałam zwykle, bezplatne.( w podkarpackich dała moja siostra) W radomskich,świetokrzyskich, w ofercie warszawskiej i ślaskiej dalam płatne, wytluszczone 1x w cenie 4 zl (zaogloszenie, naprawde tanio:crazyeye:, a jeszcze dodatkowo w tej cenie-chyba-mozna dolaczyc zdjecie , ale bedzie widoczne tylko w ofercie elektronicznej. Zdjecia nie dodałam , bo nie mam zadnego a nie potrafie przekleic z wątku:oops: Ogloszenia ukaza sie w dniu 31,07 -tylko w ślaskiej w dniu 30,07 To dobre terminy, bo ludzie w wekend wiecej czytaja:cool3: Quote
lucySxy Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Acha, z tymi pieniedzmi , to na razie sie wstrzymajmy.Jak nie bedzie zadnego odzewu, to w nastepnym tygodniu damy ze zdjeciem Quote
Recommended Posts