madcat1981 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Kuba P napisał(a):Ja za czerwiec też wpłaciłem /10 zł - 14.06/:lol: Nie chcę być na czarnej liście:evil_lol: Kuba P, powinnam dostać lanie za to, ze znów zapomniałam :splat::oops: . Nie mogę się zorientować gdzie tkwi błąd:oops2:, już myślałam, ze znalazłam - bo kasa mi się zgadzała. No, ale mam Cię na wyciągu, więc dokładam 10 zł i tym razem już mam nadzieję, ze nie bedziesz musiał się upominać :oops::oops::oops: Już aktualizuję! p.s. Pomocy;) dopisałam Cię, a wyszła mi ta sama suma - chyba wcześniej był błąd :O Nie wiem jak to możliwe, ale przeliczę raz jeszcze - jeżeli się gdzieś pomyliłam, to dokładam dyszkę od siebie na wyrównanie. Musz trochę odpocząć praca i myślenie w takich warunkach pogodowych nie wychodzi mi najlepiej :( Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Marcel, weekend to świetna pora na przeprowadzkę do domku! Quote
madcat1981 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Kochani, poddaję się ;) Liczyłam cały wczorajszy wieczór i nijak mi się ta nieszczęsna dyszka nie zgadza. Gdzieś był mój błąd, chwila nieuwagi. Przy najbliższej deklaracji dołożę 10 zł jako jednorazową wpłatę na wyrównanie. Przepraszam:oops: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 madcat1981 napisał(a):Kochani, poddaję się ;) Liczyłam cały wczorajszy wieczór i nijak mi się ta nieszczęsna dyszka nie zgadza. Gdzieś był mój błąd, chwila nieuwagi. Przy najbliższej deklaracji dołożę 10 zł jako jednorazową wpłatę na wyrównanie. Przepraszam:oops: madcat1981:loveu:, nie masz za co przepraszać, pewnie Ci się reguła w excelu spierdzieliła. To sie zdarza każdej księgowej :evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jak ja się cieszę, że nie muszę być księgową! :multi: Marcel, do domu! Nie jesteś niezastąpiony - Dogorra znajdzie kogoś na twoje miejsce! Quote
MakS Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agata51 napisał(a):Jak ja się cieszę, że nie muszę być księgową! :multi: a niektórzy muszą to robic non stop- zawodowo i prywatnie:eviltong: Madcat, ja ok.28 znowu przeleję więcej niż deklarowałam, tj. 50 zł- może z tego weźmiesz te zagubione 10 zł? Marcel, czemu ty taki wybredny jesteś i wciąż tego domku szukasz;) Ludzie to chyba muszą byc głupi i ślepi, że takiego fajnego psiaka jeszcze nie zabrali do DS Quote
madcat1981 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ja też ostatnio bardziej doceniam moje koleżanki księgowe w pracy;) :modla: A dziś wpłynęło 20 zł od majka50:loveu: Dziękujemy! Quote
madcat1981 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Odłożyłam dla Marcela 10 zł deklaracji i 10 zł dodatkowej wpłaty regulującej rozbieżności w rozliczeniu:oops: Mamy 262 zł. Prosimy o wpłaty:modla: Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 hop hop, czy oprocz zbierania kasy marcel jest oglaszany? bo samo podnoszenie watku nie wystarczy. moze warto dac go do gazet, albo allegro, badz kilkanascie innych psi portali, na ktorych sie daje tego typu ogloszenia. gumtree tez jest skuteczne. Quote
madcat1981 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 MakS napisał(a): Madcat, ja ok.28 znowu przeleję więcej niż deklarowałam, tj. 50 zł- może z tego weźmiesz te zagubione 10 zł? Wieeeeeelkie dzięĸi MakSiu ;) Dopiero teraz zauważyłam. Już dołożyłam, dla swojego świętego spokoju;) Quote
mgie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 irysek napisał(a):hop hop, czy oprocz zbierania kasy marcel jest oglaszany? bo samo podnoszenie watku nie wystarczy. moze warto dac go do gazet, albo allegro, badz kilkanascie innych psi portali, na ktorych sie daje tego typu ogloszenia. gumtree tez jest skuteczne. Str 94 post 933 Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 aha, tak tak, juz sobie przypominam, oprocz tego moglybyscie dac go do gazety, takiej papierowej wersji. nie wszyscy szukaja psow w necie, tak samo jak aut. sa ludzie, ktorzy wola autogielde. tak samo jest z szukaniem psow w wyborczej. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 irysek napisał(a):aha, tak tak, juz sobie przypominam, oprocz tego moglybyscie dac go do gazety, takiej papierowej wersji. nie wszyscy szukaja psow w necie, tak samo jak aut. sa ludzie, ktorzy wola autogielde. tak samo jest z szukaniem psow w wyborczej. Napewno by się przydało, bo Marcel coś już dlugo ogłaszany i nic :shake: Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 no wiem wlasnie. tylko jaka gazeta jest najbardziej poczytna w okolicy, gdzie psiak jest (janow lubelski, chyba). bo u nas we wro to wiem, ze wyborcza. a tam nie mam pojecia... Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Właśnie. Dobrze by było wiedzieć jakie tam się gazety czyta. Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 to napiszcie do murki pw. ona powinna wiedziec. i wtedy ktoras z dziewczyn, ktora zna marcel napisze 2,3 zdania o nim i fru mailem do gazety z najlepszym zdjeciem. moze sie ruszy. ja wierze w moc gazety. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ciotki, może zajrzycie do Molly? http://www.dogomania.pl/forum/f1162/malenka-molly-mini-goldenek-z-krzywym-kregoslupkiem-czy-bedzie-chodzic-142609/ Quote
lucySxy Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Na pewno warto dac ogloszenie w lubelskich Anonsach-moge sie tym zajac, tylko potrzebny mi na PW jakis nr kontaktowy,od kogos kto ma staly kontakt z psem. I gdzie mozna wplacic pieniazki?Na jakie konto? Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 pieniadze mozna wplacic na konto murki, zaraz podesle, z dopisem, ze na hotel marcela. fajnie jakbys dala do tej gazety ogloszenie. namiary najlepiej na murke, ona z psem przebywa dzien i noc. KONTAKT DO Murki: 503 683 050 [email protected] [email protected] Hotelik u Murki Katarzyna Mróz Krzemień Drugi 111 23-304 Dzwola 20102032350000500200499137 Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 lucySxy napisał(a):Na pewno warto dac ogloszenie w lubelskich Anonsach-moge sie tym zajac, tylko potrzebny mi na PW jakis nr kontaktowy,od kogos kto ma staly kontakt z psem. I gdzie mozna wplacic pieniazki?Na jakie konto? Dziękujemy. :loveu: Pieniądze dla Marcela wpłacamy na konto madcat1981. Jutro na pewno ci prześle. Quote
lucySxy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Juz dałam ogłoszenie w Lubelskich Anonsach. Ukaze sie w dniu 31,07. tj w piatek. Mozna jeszcze dac w Podkarpackich,ale musze miec regionalny adres.Jakby mi ktos podesłał sam adres tj kod pocztowy , miasto - powinno wystarczyc.- to dam jeszcze w rzeszowskich Quote
madcat1981 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Już wysłałam swój numer konta. O co chodzi z tym regionalnym adresem? Bo nie zrozumiałam:oops: Trzeba się podszyć pod...pod... Podkarpacianina?:oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts