Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kuba P napisał(a):
Ja za czerwiec też wpłaciłem /10 zł - 14.06/:lol:
Nie chcę być na czarnej liście:evil_lol:

Kuba P, powinnam dostać lanie za to, ze znów zapomniałam :splat::oops: . Nie mogę się zorientować gdzie tkwi błąd:oops2:, już myślałam, ze znalazłam - bo kasa mi się zgadzała. No, ale mam Cię na wyciągu, więc dokładam 10 zł i tym razem już mam nadzieję, ze nie bedziesz musiał się upominać :oops::oops::oops:

Już aktualizuję!

p.s. Pomocy;) dopisałam Cię, a wyszła mi ta sama suma - chyba wcześniej był błąd :O Nie wiem jak to możliwe, ale przeliczę raz jeszcze - jeżeli się gdzieś pomyliłam, to dokładam dyszkę od siebie na wyrównanie. Musz trochę odpocząć praca i myślenie w takich warunkach pogodowych nie wychodzi mi najlepiej :(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, poddaję się ;) Liczyłam cały wczorajszy wieczór i nijak mi się ta nieszczęsna dyszka nie zgadza. Gdzieś był mój błąd, chwila nieuwagi. Przy najbliższej deklaracji dołożę 10 zł jako jednorazową wpłatę na wyrównanie. Przepraszam:oops:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Kochani, poddaję się ;) Liczyłam cały wczorajszy wieczór i nijak mi się ta nieszczęsna dyszka nie zgadza. Gdzieś był mój błąd, chwila nieuwagi. Przy najbliższej deklaracji dołożę 10 zł jako jednorazową wpłatę na wyrównanie. Przepraszam:oops:

madcat1981:loveu:, nie masz za co przepraszać, pewnie Ci się reguła w excelu spierdzieliła. To sie zdarza każdej księgowej :evil_lol::evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Jak ja się cieszę, że nie muszę być księgową! :multi:

a niektórzy muszą to robic non stop- zawodowo i prywatnie:eviltong:
Madcat, ja ok.28 znowu przeleję więcej niż deklarowałam, tj. 50 zł- może z tego weźmiesz te zagubione 10 zł?
Marcel, czemu ty taki wybredny jesteś i wciąż tego domku szukasz;)
Ludzie to chyba muszą byc głupi i ślepi, że takiego fajnego psiaka jeszcze nie zabrali do DS

Posted

hop hop, czy oprocz zbierania kasy marcel jest oglaszany? bo samo podnoszenie watku nie wystarczy.
moze warto dac go do gazet, albo allegro, badz kilkanascie innych psi portali, na ktorych sie daje tego typu ogloszenia. gumtree tez jest skuteczne.

Posted

MakS napisał(a):

Madcat, ja ok.28 znowu przeleję więcej niż deklarowałam, tj. 50 zł- może z tego weźmiesz te zagubione 10 zł?

Wieeeeeelkie dzięĸi MakSiu ;) Dopiero teraz zauważyłam. Już dołożyłam, dla swojego świętego spokoju;)

Posted

irysek napisał(a):
hop hop, czy oprocz zbierania kasy marcel jest oglaszany? bo samo podnoszenie watku nie wystarczy.
moze warto dac go do gazet, albo allegro, badz kilkanascie innych psi portali, na ktorych sie daje tego typu ogloszenia. gumtree tez jest skuteczne.

Str 94 post 933

Posted

aha, tak tak, juz sobie przypominam, oprocz tego moglybyscie dac go do gazety, takiej papierowej wersji. nie wszyscy szukaja psow w necie, tak samo jak aut. sa ludzie, ktorzy wola autogielde. tak samo jest z szukaniem psow w wyborczej.

Posted

irysek napisał(a):
aha, tak tak, juz sobie przypominam, oprocz tego moglybyscie dac go do gazety, takiej papierowej wersji. nie wszyscy szukaja psow w necie, tak samo jak aut. sa ludzie, ktorzy wola autogielde. tak samo jest z szukaniem psow w wyborczej.

Napewno by się przydało, bo Marcel coś już dlugo ogłaszany i nic :shake:

Posted

no wiem wlasnie. tylko jaka gazeta jest najbardziej poczytna w okolicy, gdzie psiak jest (janow lubelski, chyba).
bo u nas we wro to wiem, ze wyborcza. a tam nie mam pojecia...

Posted

to napiszcie do murki pw. ona powinna wiedziec. i wtedy ktoras z dziewczyn, ktora zna marcel napisze 2,3 zdania o nim i fru mailem do gazety z najlepszym zdjeciem. moze sie ruszy.
ja wierze w moc gazety.

Posted

Na pewno warto dac ogloszenie w lubelskich Anonsach-moge sie tym zajac, tylko potrzebny mi na PW jakis nr kontaktowy,od kogos kto ma staly kontakt z psem.
I gdzie mozna wplacic pieniazki?Na jakie konto?

Posted

pieniadze mozna wplacic na konto murki, zaraz podesle, z dopisem, ze na hotel marcela.

fajnie jakbys dala do tej gazety ogloszenie. namiary najlepiej na murke, ona z psem przebywa dzien i noc.
KONTAKT DO Murki: 503 683 050
[email protected]
[email protected]

Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola
20102032350000500200499137

Posted

lucySxy napisał(a):
Na pewno warto dac ogloszenie w lubelskich Anonsach-moge sie tym zajac, tylko potrzebny mi na PW jakis nr kontaktowy,od kogos kto ma staly kontakt z psem.
I gdzie mozna wplacic pieniazki?Na jakie konto?

Dziękujemy. :loveu:

Pieniądze dla Marcela wpłacamy na konto madcat1981. Jutro na pewno ci prześle.

Posted

Juz dałam ogłoszenie w Lubelskich Anonsach. Ukaze sie w dniu 31,07. tj w piatek.
Mozna jeszcze dac w Podkarpackich,ale musze miec regionalny adres.Jakby mi ktos podesłał sam adres tj kod pocztowy , miasto - powinno wystarczyc.- to dam jeszcze w rzeszowskich