Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Niestety cisza u Marcelka :-(

Ja cały czas żyję nadzieją, że po wakacjach coś się jednak ruszy- wiadomo, opieka w hoteliku perfekcyjna, ale jednak dla psa najlepszy jest kochający dom

Posted

agata51 napisał(a):
Marceli, nie wybierasz się do domu przypadkiem? :cool3:

Marcelek, odpowiedz cioci Agatce, uspokój kobietę. Będzie miała jedno zmartwienie mniej i pozostałe cioteczki będą spokojniejsze :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Cudnie, że Beza domek znalazła, ale z kim się teraz Marcelek bawi?

Marcelek to kontaktowy psiak, z całą pewnością znajdzie kogoś równie wspaniałego do szaleństw:lol: ale najlepszy byłby własny domek

Posted

agata51 napisał(a):
Cudnie, że Beza domek znalazła, ale z kim się teraz Marcelek bawi?

Beza była wyjątkowa do zabaw z Marcelkiem. Świetnie się rozumiały :razz: Obecnie Marcelek próbuje robrykać spanielkę Nescę, ale ona jest tak zapatrzona w ludzi, że najczęściej nie zauważa jego starań :oops:

Posted

agata51 napisał(a):
Niedobra Nesca, nie chce bawić się z Marcelkiem. :mad: Daj sobie spokój z babami, piesku, znajdź sobie kolegę.

Marcel to rasowy mężczyzna, jego interesuje tylko płeć piękna:lol:

Posted

Marcelku, a Ty nadal bez domku.?
Zaraz zabieram się za piewszy post :roll:

Dziękuję Madcat, że tak dopilnowałaś finansów Marcelka. :loveu:
Nie wiem jak powinnam Ci się odpłacic.
Jestes cuuudowna.! :buzi:

I oczywiście podziękowania dla wszystkich osób, które wpłaciły pieniążki dla Psioora.

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ogłoszenia w gazecie.
Może jeszcze ktoś zadzwoni ;)

Mureczko - Śliczne zdjęcia. :loveu:
Marcelek u Ciebie tak sie zmienił...
Już po zdjęciach widac, że to zupełnie inny pies.
Mam nadzieję, że z Haneczką już lepiej...

Pozdrawiam.

Posted

Witamy Matkę - Założycielkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nic mi się nie odpłacaj, no co ty:crazyeye: Ja się zastanawiam jak się połapiesz w tych relacjach finansowych;) gdyby były problemy zrobię zestawienie, tylko ostatnio nieczasowa jestem:oops:

Chyba już nadeszła pora uprzedzić o jednej takiej sprawie:oops: Czternastego sieprnia mam zamiar zmienić nazwisko:cool1: Na jeszcze ładniejsze;) Jeśli ktoś z wpłacających ma konto, które wymaga podania wszystkich danych osobowych przy przelewie, proszę o kontakt na pw - przekażę kiedy zmienią mi te dane w banku (i na jakie oczywiście:roll:). Mam nadzieję, że odbędzie się to wszystko w miare bezboleśnie. Wybaczcie kłopoty, ale już jestem stara baba i nie mogłam z tym czekać do wyadoptowania wszystkich zwierzaków, na które zbieram;):diabloti:

Posted

No to ja pierwsza:

Wszystkiego najlepszego!!!
Zeby Wasza zyciowa droga była zawsze prosta, bez wybojow i nie zawierała pułapek, i zeby towarzyszyło Wam zawsze -zdrowie ,dostatek i miłość!

Posted

madcat1981 napisał(a):
Witamy Matkę - Założycielkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
. Wybaczcie kłopoty, ale już jestem stara baba i nie mogłam z tym czekać do wyadoptowania wszystkich zwierzaków, na które zbieram;):diabloti:

Jasne!!!:p

Posted

Madcat to cudowna wiadomośc.! :loveu:
Życzę Wam dużo szczęścia na nowej drodze życia.! :loveu::multi::loveu:

Matka założycielka :roflt:

A pierwszym postem zajmę się jednak wieczorkiem, bo będe miała więcej czasu :cool1:

Posted

Justyś raz dwa i wszystko zbierzesz do pierwszego postu, co to dla ciebie :) ;P Ciesze się ze wakacje udane.

Mad
- Szczęście, szczęścia i jeszcze raz szczęścia na nowej drodze! :)

A Marcelek mógłby już iść do domu, miał alegratke wyróżnioną, w sumie już prawie 700 wejsć i cisza:(