MakS Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Murka napisał(a):Niestety cisza u Marcelka :-( Ja cały czas żyję nadzieją, że po wakacjach coś się jednak ruszy- wiadomo, opieka w hoteliku perfekcyjna, ale jednak dla psa najlepszy jest kochający dom Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 agata51 napisał(a):Marceli, nie wybierasz się do domu przypadkiem? :cool3: Marcelek, odpowiedz cioci Agatce, uspokój kobietę. Będzie miała jedno zmartwienie mniej i pozostałe cioteczki będą spokojniejsze :loveu: Quote
Murka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Beza pojechała dziś do domku... mam nadzieję, że dobra passa pociągnie za sobą Marcelka :cool3: Wpłynęło 20 zł od p.Sławomiry z Pabianic ;) Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cudnie, że Beza domek znalazła, ale z kim się teraz Marcelek bawi? Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marcel, nie leń się tylko zmykaj do domu :mad: Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Dostałam dziś 20 zł od zachary oraz 50 zł od Lucysxy - mam nadzieję, ze to dla Marcela:p Pięknie dziękuję. Razem 412 zł. Quote
lucySxy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jasne ze dla Marcelka, jak nie napisalam to przepraszam,juz skleroza!! Quote
MakS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agata51 napisał(a):Cudnie, że Beza domek znalazła, ale z kim się teraz Marcelek bawi? Marcelek to kontaktowy psiak, z całą pewnością znajdzie kogoś równie wspaniałego do szaleństw:lol: ale najlepszy byłby własny domek Quote
Murka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agata51 napisał(a):Cudnie, że Beza domek znalazła, ale z kim się teraz Marcelek bawi? Beza była wyjątkowa do zabaw z Marcelkiem. Świetnie się rozumiały :razz: Obecnie Marcelek próbuje robrykać spanielkę Nescę, ale ona jest tak zapatrzona w ludzi, że najczęściej nie zauważa jego starań :oops: Quote
agata51 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Niedobra Nesca, nie chce bawić się z Marcelkiem. :mad: Daj sobie spokój z babami, piesku, znajdź sobie kolegę. Quote
madcat1981 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Wczoraj wpłynęło 15 zł na hotelik od Yorija - serdecznie dziękuję. Quote
agat21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zaraz leci też wpłatka ode mnie. Głaski dla Marcelka! Quote
madcat1981 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Jest wpłata agat21 (10 zł):loveu: Jest razem 437 zł. Quote
MakS Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agata51 napisał(a):Niedobra Nesca, nie chce bawić się z Marcelkiem. :mad: Daj sobie spokój z babami, piesku, znajdź sobie kolegę. Marcel to rasowy mężczyzna, jego interesuje tylko płeć piękna:lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Marcelku, a Ty nadal bez domku.? Zaraz zabieram się za piewszy post :roll: Dziękuję Madcat, że tak dopilnowałaś finansów Marcelka. :loveu: Nie wiem jak powinnam Ci się odpłacic. Jestes cuuudowna.! :buzi: I oczywiście podziękowania dla wszystkich osób, które wpłaciły pieniążki dla Psioora. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za ogłoszenia w gazecie. Może jeszcze ktoś zadzwoni ;) Mureczko - Śliczne zdjęcia. :loveu: Marcelek u Ciebie tak sie zmienił... Już po zdjęciach widac, że to zupełnie inny pies. Mam nadzieję, że z Haneczką już lepiej... Pozdrawiam. Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Witamy Matkę - Założycielkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic mi się nie odpłacaj, no co ty:crazyeye: Ja się zastanawiam jak się połapiesz w tych relacjach finansowych;) gdyby były problemy zrobię zestawienie, tylko ostatnio nieczasowa jestem:oops: Chyba już nadeszła pora uprzedzić o jednej takiej sprawie:oops: Czternastego sieprnia mam zamiar zmienić nazwisko:cool1: Na jeszcze ładniejsze;) Jeśli ktoś z wpłacających ma konto, które wymaga podania wszystkich danych osobowych przy przelewie, proszę o kontakt na pw - przekażę kiedy zmienią mi te dane w banku (i na jakie oczywiście:roll:). Mam nadzieję, że odbędzie się to wszystko w miare bezboleśnie. Wybaczcie kłopoty, ale już jestem stara baba i nie mogłam z tym czekać do wyadoptowania wszystkich zwierzaków, na które zbieram;):diabloti: Quote
lucySxy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No to ja pierwsza: Wszystkiego najlepszego!!! Zeby Wasza zyciowa droga była zawsze prosta, bez wybojow i nie zawierała pułapek, i zeby towarzyszyło Wam zawsze -zdrowie ,dostatek i miłość! Quote
lucySxy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 madcat1981 napisał(a):Witamy Matkę - Założycielkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: . Wybaczcie kłopoty, ale już jestem stara baba i nie mogłam z tym czekać do wyadoptowania wszystkich zwierzaków, na które zbieram;):diabloti: Jasne!!!:p Quote
Cieplutkaa. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Madcat to cudowna wiadomośc.! :loveu: Życzę Wam dużo szczęścia na nowej drodze życia.! :loveu::multi::loveu: Matka założycielka :roflt: A pierwszym postem zajmę się jednak wieczorkiem, bo będe miała więcej czasu :cool1: Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 To ja już tak z wyprzedzeniem podziękuję:oops: Jesteście kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
kasia14 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Justyś raz dwa i wszystko zbierzesz do pierwszego postu, co to dla ciebie :) ;P Ciesze się ze wakacje udane. Mad - Szczęście, szczęścia i jeszcze raz szczęścia na nowej drodze! :) A Marcelek mógłby już iść do domu, miał alegratke wyróżnioną, w sumie już prawie 700 wejsć i cisza:( Quote
rita60 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Wszystkiego najpiekniejszego Mad/miłosci,zdrowia i samych słonecznych dni/. A ty Marcelku rozgladaj sie za domkiem.... Quote
madcat1981 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dziękuję:) Jeszcze poczekajmy z tymi gratulacjami;) :crazyeye: Ale piękne:crazyeye: Marcel, nie chcesz ciotce prezentu zrobić:razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts