Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justy$ka napisał(a):

Madcat - jeśli byłyby "grube" zmiany w finansach Marcelka mogłabys teraz tego przypilnowac.? Bo po powrocie mogłabym coś pomieszac...
W ogóle w lipcu bedzie ciężko, bo wrócę kilka dni w Łodzi i znów wyjeżdzam :roll:

No oczywiście, że mogę a nawet powinnam :) Tylko zostaw informacje w pierwszym poście, że finanse będą rozliczane na bieżąco w wątku dopóki nie wrócisz.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']

ależ z niego 'zadziora' :loveu::loveu:

To powinien być pies Dogorry :diabloti: nadaje się :diabloti: z taką minką :evil_lol: będzie straszył wszystkie ciotki, które nie będą wpłacać :evil_lol:

Posted

[SIZE="3"]te oczy mówią wprost:
jak zapomnisz o dekaracji to nie licz że ja o tobie zapomnę :mad::diabloti:
faktycznie pies "dogorry" może będzie godłem organizacji?? :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']

te oczy mówią wprost:
jak zapomnisz o dekaracji to nie licz że ja o tobie zapomnę :mad::diabloti:
faktycznie pies "dogorry" może będzie godłem organizacji?? :evil_lol:

jestem ZA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rozliczenie na podstawie danych z pierwszego posta. Bardzo proszę, jeżeli zauważycie brak czyjejś wpłaty, dajcie mi znak. Ju$tyśka pisała , że zaktualizuje pierwszy post 29.06 a tam w pierwszym data 24.06.:smhair2:

24.06.2009 r. - RAZEM : 307 zł

następnie:madcat1981 - 10 zł
Bambino - 10 zł
MakS - 50 zł
Zachary - 20 zł
Bico - 10 zł
Yorija - 15 zł (dziś, dziękuję)
Stan finansów Marcela na koncie madcat - 422 zł
oraz 20 zł
od pani Sławomiry z Pabianic na koncie Murki:loveu:

Razem na dzień 07.07.09 - 442 zł

Posted

Za czerwiec brakuje mojej wpłaty 10 zł. Przelew poszedł 14.06, potwierdzenie było 15.06, może wpisane było w te wcześniejsze wpłaty?
Ale gdyby zdarzyło mi się zapomnieć to proszę o przypomnienie:lol:

Posted

O, takie czujne oko lubię :) Tak, Kuba P, sama się przecież wtedy przypominałam:oops::splat: Przepraszam, to wcześniejszy błąd,który został powielony... Mamy więc PLN 432 + 20:multi:

Posted

madcat1981 napisał(a):
O, takie czujne oko lubię :) Tak, Kuba P, sama się przecież wtedy przypominałam:oops::splat: Przepraszam, to wcześniejszy błąd,który został powielony... Mamy więc PLN 432 + 20:multi:

super:multi:Marcelek może dalej szalec w hoteliku, chociaż mam nadzieję, że w końcu jakich DS pozna się na takim uroczym psiaku, bo jak nie....:mad:

Posted

Czekamy więc agat21, ciesze się ze pamiętasz :-)

W połowie miesiąca trzeba będzie się rozliczyć więc nie jest aż tak optymistycznie.... no, ale najgorzej też nie jest:evil_lol:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Czekamy więc agat21, ciesze się ze pamiętasz :-)

W połowie miesiąca trzeba będzie się rozliczyć więc nie jest aż tak optymistycznie.... no, ale najgorzej też nie jest:evil_lol:

a mozna by zrobic bieżące podsumowanie na pierwszej stronie? łatwiej sięwtedy zorientowac i może znalazłaby się jakaś dobra dusza i dorzuciła brakującą w danym m-cu kwotę?

Posted

madcat1981 napisał(a):
Domek domkiem, a pieniądze muszą być;) I są - jest 10 zł od Agat21:loveu: ..co nam daje 442 zł plus 20 zł

Marcel, odpoczywaj sobie chłopaku :)

Aż tyle ma koncie??? :crazyeye: madcat, jak ty to robisz? :crazyeye: