agata51 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Wet-siostra']Na razie zastanawiaja się nad rasą...:diabloti: Wyższość teriera nad yorkiem bądź odwrotnie...:evil_lol: Nie zastanawiać się tylko brać! Marcel na wakacje chce jechać! Quote
madcat1981 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jeśli tak będzie wygodniej, to ja przekażę jej wszystkie pieniądze, nie ma problemu z mojej strony. Kilka spraw się rozwiązało i w tej chwili "opiekuję się" kasą trzech psów, z czego u jednego właściwie nie ma co liczyć. Jeszcze nad tym panuję;) Póki co przelałam 330 zł. Rozliczenie sprawdzę potem, ponieważ dopóki pieniądze "nie zejdą" na drugie konto, mam z tym problemy. Mureczko, będę czekać na potwierdzenie:kiss_2: Quote
Murka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Szczerze przyznam, że jak mi wpłaca jedna osoba to mi dużo łatwiej :oops: mam mniej wpłat do notowania i podliczania ;) Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Murka napisał(a):Szczerze przyznam, że jak mi wpłaca jedna osoba to mi dużo łatwiej :oops: mam mniej wpłat do notowania i podliczania ;) czyli wszystko jasne :happy1::happy1: Quote
MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Witam wszystkich na wątku:loveu: Marcel wygląda jak przerośnięty mój Czesiu:loveu: Dawno temu, kiedy robiłam prawo jazdy krążył dowcip o kursancie, który nie potrafił otworzyć kluczykiem drzwi malucha. Szarpał drzwi, męczył się dobrych parę minut z tym kluczem, nie mógł do włożyć do zamka... [quote name='Murka'] ...instruktor mu poradził:"...ząbkami do góry!!!" :diabloti: [quote name='Murka'] Malucha juz dawno nie mam, ale sentyment do ząbków pozostał:p Quote
MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wet-siostra napisał(a):York ma tą przewagę,że jest mały...:cool3: Właśnie a juz terrier to nie zawsze:eviltong: Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Murka']Szczerze przyznam, że jak mi wpłaca jedna osoba to mi dużo łatwiej :oops: mam mniej wpłat do notowania i podliczania ;) No właśnie. Murka się zajmuje piesami, a Mad rachowaniem :p Quote
Panca Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Marcel jest po prostu boski!!!nic dodac nic ujac Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No ale przecież york to też terier ;) jakby nie patrzeć yorkshire terrier :razz: A Marcel to teraz Terrier Janowski tudzież Dzwolski :evil_lol: jeśli brać pod uwagę adres hoteliku (jakoś odmiana Krzemień Drugi wydawała się zbyt skomplikowana...). Quote
madcat1981 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Drugokrzemieński?:cool3: Kochani, dziś opracuje i prześlę naszej prowadzącej rozliczenia, tylko błagam dajcie chwilę czasu bo mnie dziś napadli wszyscy ze wszystkim:angryy::diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ra_dunia napisał(a):No ale przecież york to też terier ;) jakby nie patrzeć yorkshire terrier :razz: A Marcel to teraz Terrier Janowski tudzież Dzwolski :evil_lol: jeśli brać pod uwagę adres hoteliku (jakoś odmiana Krzemień Drugi wydawała się zbyt skomplikowana...). No i doszliśmy do "konsensiusiu",jak mówi córeczka mojej znajomej...:evil_lol: Marcel to YORK...:diabloti: terier.:cool3: Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wet-siostra napisał(a):No i doszliśmy do "konsensiusiu",jak mówi córeczka mojej znajomej...:evil_lol: Marcel to YORK...:diabloti: terier.:cool3: :turn-l: A więc jednak york :diabloti: Quote
Murka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='madcat1981']Drugokrzemieński?:cool3: :roflt::roflt::roflt: U nas by się mówiło "drugokrzemieniecki" :p madcat, Twoja wpłata 330 zł doszła! ;) Quote
madcat1981 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dziś wpłynęło 50 zł dla Marcela od Agata51. Dzięujemy przepięknie. Wczoraj wieczorem przesłałam do Justy$ki aktualizację wpłat i wydatków. Mam nadzieję, że uda się jeszcze dołączyć ta dzisiejszą wpłatę w pierwszy post - będzie ładniejsza sumka:cool3::cool3::cool3: Quote
agata51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wszystko dobrze, ale dlaczego to cudo domku jeszcze nie ma?! :mad: Przy okazji mały offik: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/bardzo-wystraszony-wyglodzony-wyrzucony-z-auta-pies-potrzebny-pilnie-dom-kilece-140565/#post12502961 Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 agata51 napisał(a):Marcel, do domu zmykaj, ale już! Popieram.! Takie cudo i nadal bez domu.? Mamy nowe, piękne zdjęcia po wizycie u fryzjera... Marysia55 miała Mu w wolnej chwili jakiś ładny tekścik skrobnąć.. Może jak już będzie to warto wyróżnionym allegro pomyśleć.?! :roll: I odświeżyć starsze ogłoszenia na innych stronach... Trzymaj Się Marcelku Cieplutko.! :loveu: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 kasia14 napisał(a):Justyna edytuj pierwszy post ;) Akurat to robiłam :eviltong: PS: Agatko(51) czy Ty już wpłacałas..? Bo wydawało mi się, że tak, ale nie jestem pewna... Quote
madcat1981 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 PIęc postów temu napisałam, że przyszły pieniądze od Agaty51, co by oznaczało że wpłacała ;) Tuż przed wpłatą Agaty51 wysłałam rozliczenie na pw. Nie doszło? :o Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Czyli z osób, które zadeklarowały comiesięczne wpłaty nie wpłacili jeszcze.: MakS Zuzlikowa KubaP Madcat1981 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 madcat1981 napisał(a):PIęc postów temu napisałam, że przyszły pieniądze od Agaty51, co by oznaczało że wpłacała ;) Tuż przed wpłatą Agaty51 wysłałam rozliczenie na pw. Nie doszło? :o Doszło, doszło - dziękuję :loveu:... Zmieniłam już ;) No i muszę dodać Agatkę.. Coś mi właśnie tak światało, że Ona też wpłacała.. :lol: Pzdr. Quote
madcat1981 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Chodzi o to, że na lipiec nie ma wpłat, tak? Moze dlatego, ze lipca jeszcze nie ma?:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 madcat1981 napisał(a):Chodzi o to, że na lipiec nie ma wpłat, tak? Moze dlatego, ze lipca jeszcze nie ma?:evil_lol: Niee... Ze nie wpłaciły jeszcze za czerwiec. :eviltong: Quote
Recommended Posts