Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wet-siostra']Na razie zastanawiaja się nad rasą...:diabloti: Wyższość teriera nad yorkiem bądź odwrotnie...:evil_lol:

Nie zastanawiać się tylko brać! Marcel na wakacje chce jechać!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli tak będzie wygodniej, to ja przekażę jej wszystkie pieniądze, nie ma problemu z mojej strony. Kilka spraw się rozwiązało i w tej chwili "opiekuję się" kasą trzech psów, z czego u jednego właściwie nie ma co liczyć. Jeszcze nad tym panuję;)

Póki co przelałam 330 zł. Rozliczenie sprawdzę potem, ponieważ dopóki pieniądze "nie zejdą" na drugie konto, mam z tym problemy.

Mureczko, będę czekać na potwierdzenie:kiss_2:

Posted

Murka napisał(a):
Szczerze przyznam, że jak mi wpłaca jedna osoba to mi dużo łatwiej :oops: mam mniej wpłat do notowania i podliczania ;)

czyli wszystko jasne :happy1::happy1:

Posted

Witam wszystkich na wątku:loveu: Marcel wygląda jak przerośnięty mój Czesiu:loveu: Dawno temu, kiedy robiłam prawo jazdy krążył dowcip o kursancie, który nie potrafił otworzyć kluczykiem drzwi malucha. Szarpał drzwi, męczył się dobrych parę minut z tym kluczem, nie mógł do włożyć do zamka... [quote name='Murka']

...instruktor mu poradził:"...ząbkami do góry!!!" :diabloti:
[quote name='Murka']

Malucha juz dawno nie mam, ale sentyment do ząbków pozostał:p

Posted

[quote name='Murka']Szczerze przyznam, że jak mi wpłaca jedna osoba to mi dużo łatwiej :oops: mam mniej wpłat do notowania i podliczania ;)

No właśnie. Murka się zajmuje piesami, a Mad rachowaniem :p

Posted

No ale przecież york to też terier ;) jakby nie patrzeć yorkshire terrier :razz:

A Marcel to teraz Terrier Janowski tudzież Dzwolski :evil_lol: jeśli brać pod uwagę adres hoteliku (jakoś odmiana Krzemień Drugi wydawała się zbyt skomplikowana...).

Posted

Drugokrzemieński?:cool3:

Kochani, dziś opracuje i prześlę naszej prowadzącej rozliczenia, tylko błagam dajcie chwilę czasu bo mnie dziś napadli wszyscy ze wszystkim:angryy::diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
No ale przecież york to też terier ;) jakby nie patrzeć yorkshire terrier :razz:

A Marcel to teraz Terrier Janowski tudzież Dzwolski :evil_lol: jeśli brać pod uwagę adres hoteliku (jakoś odmiana Krzemień Drugi wydawała się zbyt skomplikowana...).

No i doszliśmy do "konsensiusiu",jak mówi córeczka mojej znajomej...:evil_lol:
Marcel to YORK...:diabloti: terier.:cool3:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No i doszliśmy do "konsensiusiu",jak mówi córeczka mojej znajomej...:evil_lol:
Marcel to YORK...:diabloti: terier.:cool3:

:turn-l:

A więc jednak york :diabloti:

Posted

[quote name='madcat1981']Drugokrzemieński?:cool3:

:roflt::roflt::roflt:

U nas by się mówiło "drugokrzemieniecki" :p

madcat, Twoja wpłata 330 zł doszła! ;)

Posted

Dziś wpłynęło 50 zł dla Marcela od Agata51. Dzięujemy przepięknie. Wczoraj wieczorem przesłałam do Justy$ki aktualizację wpłat i wydatków. Mam nadzieję, że uda się jeszcze dołączyć ta dzisiejszą wpłatę w pierwszy post - będzie ładniejsza sumka:cool3::cool3::cool3:

Posted

agata51 napisał(a):
Marcel, do domu zmykaj, ale już!

Popieram.!
Takie cudo i nadal bez domu.?

Mamy nowe, piękne zdjęcia po wizycie u fryzjera...
Marysia55 miała Mu w wolnej chwili jakiś ładny tekścik skrobnąć..
Może jak już będzie to warto wyróżnionym allegro pomyśleć.?! :roll:
I odświeżyć starsze ogłoszenia na innych stronach...

Trzymaj Się Marcelku Cieplutko.! :loveu:

Pzdr.

Posted

madcat1981 napisał(a):
PIęc postów temu napisałam, że przyszły pieniądze od Agaty51, co by oznaczało że wpłacała ;) Tuż przed wpłatą Agaty51 wysłałam rozliczenie na pw. Nie doszło? :o

Doszło, doszło - dziękuję :loveu:... Zmieniłam już ;)
No i muszę dodać Agatkę..
Coś mi właśnie tak światało, że Ona też wpłacała.. :lol:

Pzdr.