Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Te linki w 1 poście nie były moje. Nie robię allegro,adopcje org itp

trochę źle się wyraziłam;) Bo te z 1 postu to zbieranina ogłoszen, jakie różne osoby mu robią (ja mam alegratke, modliszka allegro itp.) ale czesc chyba jest od ciebie prawda?

Tak czy siak, jeżeli ktoś mógłby pomóc jeszcze z ogłoszeniami, było by super!;)

Posted

ja nie rozumiem, nie umiem pojąć jak takie psy jak Marcel czy inne cuda tak długo nie znajdują domu!! przecież to niemożliwe!! to pies cudowny, do rany przyłóż:evil_lol: a nikt go nie widzi :(

Posted

modliszka84 napisał(a):
trzeba się chyba postarać o ogłoszenia w prasie.

jak tam finasne Marcela? Stać go na płatne ogłoszenie w Moim Psie :roll: ?

tez o tym myslałam, cena to zależnie od długości tekstu i ze zdjęciem pomiedzy 105zł a 125zł...:roll: więc nie wiem czy stać Marcelka? Ale z drugiej strony, gdyby miało mu przynieść dom...? Może warto...

Posted

Przyszło do mnie wpłata 20 zł od p.Sławomiry z Pabianic :cool3:

A Marcelka nikt nie chce :-(
Ale myślę, że jak się już ktoś odezwie, to już będzie TEN dom :cool3:
Ludzie nie wiedzą co tracą :shake:

Posted

[quote name='Murka']Przyszło do mnie wpłata 20 zł od p.Sławomiry z Pabianic :cool3:

A Marcelka nikt nie chce :-(
Ale myślę, że jak się już ktoś odezwie, to już będzie TEN dom :cool3:
Ludzie nie wiedzą co tracą :shake:

może to nie tak, że nikt go nie chce, ale teraz jest okres wakacyjny i- krew mnie zalewa na samą myśl o tym ,ale tak jest:mad:- ludzie sięjeszcze pozbywają psów:placz:
a te 20 zł to zawiera sięw tych 397 zł o których pisze madcat?

Posted

Nie, nie, ja zawsze tylko o swoim koncie. Wybaczcie, ale dziś nie dam rady sprwadzić czy sie nie pomyliłam. jutro wszystko podliczę, obiecuję...

... i dziękuję za wpłatę 20 zł Zachary:loveu::loveu::loveu:

Posted

MakS napisał(a):
może to nie tak, że nikt go nie chce, ale teraz jest okres wakacyjny i- krew mnie zalewa na samą myśl o tym ,ale tak jest:mad:- ludzie sięjeszcze pozbywają psów:placz:

Dokładnie :placz: ogólnie jest zastój :( niestety...

Posted

Trzymaj sie Marcelku cieplutko. :loveu:

Ja teraz wyjeżdżam i nie będzie mnie przez dwa tygodnie.. Może gdy wrócę przeczytam inf., ze jestes już w nowym domku.?!
Życzę Ci tego z całego serca. :loveu:

Madcat - jeśli byłyby "grube" zmiany w finansach Marcelka mogłabys teraz tego przypilnowac.? Bo po powrocie mogłabym coś pomieszac...
W ogóle w lipcu bedzie ciężko, bo wrócę kilka dni w Łodzi i znów wyjeżdzam :roll: