Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
kurcze jaki on jest świetny, a za kratami taki cichy i spokojny no i przede wszystkim smutny był, a teraz widać uśmiech na jego paszczy :)

wystarczy odrobina ciepła, zainteresowania i psiaki przechodzą taką metamorfozę, że aż trudno uwierzyć:multi:
Marcelku, ja myślę, że z ciebie taki słodziak a przy tym ślicznota, że najdalej po wakacjach znajdziesz swój domek, który będzie kochał cię równie mocno jak ty możesz go pokochac:loveu:

Posted

agata51 napisał(a):

Mureczko, i tobie za zdjęcia :loveu: A tą paszczę to na ciebie rozdziawił? :evil_lol:

Nie na mnie, tylko na piłeczkę :cool3:

Beza prawdopodobnie lada dzień pojedzie do domku. Jak ktoś będzie się jeszcze w jej sprawie zgłaszał, to będę proponować Marcela, bo ciut podobny :lol:. Już dzwoniła wcześniej pani w sprawie Bezy i pytała czy jest może u nas podobny jeszcze piesek, bo ona może dopiero we wrześniu adoptować psinę, pokazałam jej Marcelka i się jej spodobał :roll: Ma się odezwać za ok. miesiąc... nie bardzo wierzę w takie odległe terminy, ale mooże :roll:

Marcel bardzo lubi się bawić zabawkami (najbardziej piszczące piłeczki) i obgryzać gryzaki. Ma wszystkiego pod dostatkiem w boksie i nie nudzi się kiedy nie jest na spacerze. Ale spacery uwielbia, bieganie, skakanie, szczekanie... sama radość :loveu: