Murka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 madcat, gratulacje!!! :knajpa: Zmianę nazwiska przechodziłam i odbywa sie w miarę szybko :evil_lol: gorzej ze zmianą dokumentów i danych m.in. na koncie, ja to musiałam jakieś wnioski pisać, wysyłać pocztą, cuda niewidy:mdleje: Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja zacznę gratulować, jak zobaczę dokumentację fotograficzną! Jeszcze tydzień - może madcat się rozmyśli? :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Uff.. Sprawdzałam cztery razy (dokładnie.!), później jeszcze porównałam z obliczeniami Madcat i... wszystko się zgadza.! :multi: Gdybym mogła naszą ksiegową jeszczę prosić, by rzuciła okiem na te rozliczenia byłabym absolutnie spokojna, ze wszystko się zgadza i w niczym się nie pomyliłam...:oops:;) Wpłaty Czerwiec (c.d) 10 zł - KubaP 10 zł - Bambino 10 zł - Madcat1981 50 zł - MakS 307 zł + 80 zł = 387 Wpłaty Lipiec 10 zł - bico 10 zł - agat21 10 zł - KubaP 15 zł - Yorija 20 zł - Zachary Opłata za hotelik: 280 zl (20 zł wpłaciła Pani Sławomira z Pabianic na konto Murki) (387 zł + 65 zł - wpłaty do czasu rozliczenia) - 280 zł = 172 zł Wpłaty Lipiec (c.d) 10 zł - agat21 10 zł - bambino 15 zł - Yorija 20 zł - Zachary 20 zł - Zuzlikowa 20 zł - Madcat1981 20 zl - majka50 50 zł - MakS 50 zł - Lucysxy 50 zł - Agata51 W SUMIE: 437 zł Uaa.. Ja sobie dla ułatwienia sumami poukładałam (oddzielnie 10, 15, 20, 50). Mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza..:lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A ja jeszcze pozwolę sobie przypomnieć, że Marcelek ma wiele bannerów, więc jeśli ktoś ma wolne miejsce w podpisie - może sobie jakis wstawic... A jest w czym wybierac :razz: Quote
agata51 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Marcelku, proszę cię, zrób prezent cioci madcat! Co ci szkodzi? Quote
kasia14 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 agata51 napisał(a):Marcelku, proszę cię, zrób prezent cioci madcat! Co ci szkodzi? Marcel bądź grzeczny pies i posłuchaj cioci!:cool3: Quote
madcat1981 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Finanse OK. Marcel, masz kasę porządną wyprawkę do nowego domu, kiedy w końcu ją wydasz?:razz: Quote
Cieplutkaa. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 madcat1981 napisał(a):Finanse OK. KAMIEŃ Z SERCA.!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
agat21 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja też przyłączam się do serdecznych życzeń dla madcat! Życzę Ci wielu wspaniałych chwil na nowej drodze życia .. i wielu wspaniałych uszczęśliwionych psiaków na tej drodze :evil_lol: :Rose: A Marcelka głaszczę mocno Quote
madcat1981 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jeszcze nie dziękuję;) Ale jest mi szalenie miło:loveu: Quote
mgie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Patrzcie jaki klon Marcela jest w 'Ostatniej Szansie' w boguszycach Billa,sunia 4-5lat,wysterylizowana Zupełnie niezauważona...:-( Zobaczyłam ją dzisiaj w stosie psów z boguszyc na Miau.pl Marcel Quote
madcat1981 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Braciszek???:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Znam więcej braciszków i siostrzyczek Marcela. Chcecie? Ale Marcel jest jeden jedyny! :loveu: Quote
mgie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 eh...gdyby Marcel był rozchwytywany to któregoś by się podrzuciło :razz: a tak.... Ta sunia jest identyko Quote
madcat1981 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Bico wpłaciła 10 zł dla Marcela. Dzięĸujemy:loveu: Jest 447 zł i niedługo pora rozliczenia... a ja w ogóle nie mam czasu sprawdzić czy ktos nie zapomniał:placz: Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Sprawdzisz potem. Zacznij się szykować, kobito! Quote
madcat1981 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Ja już wyszykowana:D Wiecie co, niezłe jajca - na dwa przed ślubem o mały włos... nie spłonęło mi mieszkanie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ogień zaprószył w bloku taki nieciekawy sasiad:roll: Zauważyliśy z TZ dym i na szczęście udało się wszystko w porę uratować:crazyeye: Narzeczonek kierował akcją ratowniczą :D i siłą oderwał mnie od sukienki, którą koniecznie chciałam ratować:oops::evil_lol: :diabloti:całe szczęście, jakos nam sie (ja, narzeczonek i najważneisze - pies) udało ewakuować i nic nam się nie stało. Przyszły teść pękł z dumy - z dziada pradziada strażak :D Mieszkanie, sukienkę i garnitur własnei wietrzę....:roll::roll::roll: Ju$yśka, widzę baner....kochana, tak mi przykro:sad:,.... straciłaś piesa? :calus: Quote
rita60 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 madcat ale akcja:crazyeye:całe szczescie,ze wszystko dobrze sie skonczyło. Dobrze wywietrz sukienke:razz: Quote
madcat1981 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Sąsiedzi w ramach odwdzięczania za uratowanie zaoferowali się wietrzyć na balkonie:lol:...ale normalnie.... szkoda gadać... Quote
agata51 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pożar w domu dwa dni przed ślubem to ani chybi na szczęście! Dla sympatycznej panny Kasi i Jej Narzeczonego: Czesław Niemen Płonie stodoła Mówią płonie stodoła płonie aż strach Trzeszczy wszystko dokoła ściany i dach gorąco, że hej Pobiegnij tam ze mną szkoda czasu , bo stodoła płonie a w niej ludzie jacyś są, Sołtys chyba już zwołał prawie pół wsi, pomagaj i ty. Płonie stodoła, alarm trwa, jesteśmy na dnie. Dlaczego właśnie ja miałbym brać w dudy miech? Chwytam wiadro więc w dłonie biegnę co tchu i widzę tam co : Płoną oczy i skronie, bawi się tłum, par chyba ze sto, To sołtys swoją córkę za mąż dzisiaj dał Do żonki pali się pan młody - chłop na schwał. Zbrakło miejsca w mieszkaniu, ojciec i teść ugościć chciał wieś - W swojej stodole zrobił bal, tańczyłem i ja.... Tak mogą płonąć stodoły każdego dnia... Mówią płonie stodoła płonie aż strach Trzeszczy wszystko dokoła ściany i dach gorąco, że hej To sołtys swoją córkę za mąż dzisiaj dał Do żonki pali się pan młody - chłop na schwał. Zbrakło miejsca w mieszkaniu, ojciec i teść ugościć chciał wieś - W swojej stodole zrobił bal, tańczyłem i ja.... Tak mogą płonąć stodoły każdego dnia... Quote
madcat1981 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Agatko, powinnaś być dj-em :D Taki repertuar i wyczucie:loveu: A pożar musi być na szczęście:thumbs: Innej opcji u córki strażaka nie widzę :D Quote
Cieplutkaa. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Madcat ~ ale mieliście akcję z tym pożarem. Dobrze, że nikomu nic się nie stało :cool1: A Wielki Dzień zbliża się... Oiiej.. Czekam na fotorelację z Twojej strony :loveu: A co do podpisu.. Właśnie zastanawiałam sie czy nie zrobię zamieszania :eviltong: Rucia ['] owszem zdechła ~ ale w styczniu. Teraz mam adoptowaną sunię Larę, która ma się bardzo dobrze. :p Jednak cały czas bardzo tesknię za Rutką.. Mówią, że czas goi rany - nie prawda.. Czas tylko przyzwyczaja do bólu, ale tęsknota pozostaje. :-( A banner i avek są szare, gdyż bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorów. ;) Ruciu ['] Pzdr. Quote
Recommended Posts