Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Anula napisał:

To usuwam ogłoszenie na OLX.

Z Bogusik bazarku prześlę pieniążki do Ciebie.Bazarek jest zakończony ale jeszcze nie rozliczony.

Anula możesz to wyróznione ogłoszenie podmienić na innego psa. Szkoda pieniązków tracić- wystarczy edytować i będzie wszystko ok:)

Posted
Teraz, kiyoshi napisał:

Anula możesz to wyróznione ogłoszenie podmienić na innego psa. Szkoda pieniązków tracić- wystarczy edytować i będzie wszystko ok:)

Dokładnie, ogłoszenia można wyedytować, może dzięki temu jakaś inna sierotka znajdzie DS. 

Ze względu na to, że i tak pozostaję Cypisa oficjalną właścicielką to finansowo też biorę go na siebie, jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to proponuję zebrane pieniążki przekazać na potrzeby psiaków z tego wątku: 

One niestety nie mają w perspektywie kolejną zimę bez ciepłego domu i bardzo im się przyda to wsparcie. 

Posted

Już ogłoszenie zlikwidowałam.Jeżeli chodzi o przekazanie pieniążków z bazarku to porozumiem się z Bogusik.

Kiyoshi jeszcze raz bardzo,bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach.

Posted
15 godzin temu, Agniesiulka K. napisał:

Dokładnie, ogłoszenia można wyedytować, może dzięki temu jakaś inna sierotka znajdzie DS. 

Ze względu na to, że i tak pozostaję Cypisa oficjalną właścicielką to finansowo też biorę go na siebie, jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to proponuję zebrane pieniążki przekazać na potrzeby psiaków z tego wątku: 

One niestety nie mają w perspektywie kolejną zimę bez ciepłego domu i bardzo im się przyda to wsparcie. 

15 godzin temu, Anula napisał:

Już ogłoszenie zlikwidowałam.Jeżeli chodzi o przekazanie pieniążków z bazarku to porozumiem się z Bogusik.

Kiyoshi jeszcze raz bardzo,bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach.

Dziewczyny,jak najbardziej jestem za tym,aby przekazać pieniążki z bazarku na potrzeby "dzikusków" z wątku Tyś(ka)

Posted

Też chciałabym wiedzieć może nie co i jak tylko kiedy. Może trzeba na wątku transportowym ogłosić, teraz na święta dużo ludzi wyjeżdża.

Cypisek już się przyzwyczaił do swojego domku i chętnie do niego wraca. Na spacery też chodzi chętnie i ogólnie jest grzeczny. Jedyną wadą tak jak pisałam to jego skakanie.

Posted
20 minut temu, mdk8 napisał:

ja myślę ,że będzie zachwycony :)

Ja też tak sądzę.Ciekawa jestem czy pozna Agnieszkę,jej rodzinę i psiaki.Jeżeli pozna to bedzie z jego strony uciechy co niemiara.Jestem tego pewna.

• Upvote 1
Posted

Cypisek (jednak pamięta że tak go tu wołaliśmy!) dotarł do nas przed południem. Początkowo nie bez problemów, bo po drodze z Wrocławia do Warszawy koniecznie chciał zająć miejsce na fotelu kierowcy. Pani, która go wiozła miała nie lada wyzwanie ;) W Warszawie przejął go Tz i dojechali już bez przygód. Trudno powiedzieć czy nas poznał, bo on naprawdę kocha wszystkich. Ale po schodach biegł jakoś radośnie, więc myślę, że cośtam musiał pamiętać. Z psami zero problemów, Cypis godnie zniósł obwąchiwanki, lizanie po pyszczku i nawet obszczekanie Bambusa. W sypialni bez chwili zastanowienia rozwalił się na łóżku ;) W ogóle się śmieję, że jeśli ten pies ma cokolwiek wie o dobrych manierach, to nic nie daje po sobie poznać :D Wariat jaki był taki jest, może się z czasem ogarnie.

1481393315986.jpg

1481393194312.jpg

1481393387963.jpg

1481393344899.jpg

Zuza ciągle tu jest... Nazywamy ją teraz "pieszczotliwie" ZUS-em. Jak widać już się dogadali, pewnie teraz będą świrować razem ;)

Posted

Świetny widok,teraz naprawdę można powiedzieć,że jest szczęśliwy...czego na fotkach z ostatniego domu nie można było powiedzieć a psie towarzystwo pewnie robi swoje... :) A jaka reakcja na Twojego syna Agnieszko?

Swoją drogą piesków masz od koloru do wyboru,fajne towarzystwo jednym słowem :))a Zuzia bardzo wyrosła :)

Posted
15 minut temu, BORYSboxer napisał:

A jaka reakcja na Twojego syna Agnieszko?

Skakał do niego żeby się przywitać, a dalej to już się normalnie miziają, Cypis Kubie podrzuca zabawki i jest ok. Nie widać żeby coś któremuś nie pasowało. Kejla tylko zazdrosna i pilnuje Kuby bo to jej osobisty właściciel ;)

IMAG0017_1.jpg

IMAG0020_1.jpg

IMAG0027_1.jpg

IMAG0021_1.jpg

• Upvote 1