Anecik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Czekoladowa piękność o bursztynowych oczach - a jednak siedzi za kratami w schronisku w Zamościu. Czemu? Nikt jej nie chciał, odkochał się - jaki jest powód że siedzi smutna w boksie i wyczekuje na swojego człowieka. Nie ma imienia - ale ponieważ wszyscy mówią o niej czekoladka więc nich nosi to słodkie imię. Przedstawiam Wam Czekoladkę. Jak zwykle Czekoladka jest wielką niewiadomą. Ja wiem tylko że "rządziła" w boksie ze szczeniakami i jest wysterylizowana. I tyle czyli ... nic. Poznamy się bliżej już w niedzielę 20.03 ponieważ wraz z koleżankami ze schronu przyjeżdżają do mnie. Koleżanki jadą kilka dni później dalej do hoteliku koło Bielska - Białej a Czekoladka zostaje na BDT. Mam nadzieję znaleźć jej taki wspaniały domek jaki ma Bossski Franio, Funia, Morelka i niedługo Hopcia. trzymajcie za nas kciuki i zaglądajcie. 1 Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Jeszcze trochę zdjęć Tu jeszcze z Morelką i Gabrysiem Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Rozliczenia Czekoladki Czekoladka odziedziczyła pieniądze po moim poprzednim tymczasie Morelce czyli Meli w kwocie 243 zł 243 zł - "spadek" po Morelce - 12 zł - transport 31zł - bazarek Nadziejki - 55 zł - wet 50zł - młoda pani Loli czyli naszej Hopci 10zł - oneczka - 65 zł - jedzonko puszki 202 zł - pozostało ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pieniądze w kwocie 202 zł przechodzą na kolejne tymczasy - Tosię i Leosia Bazarek Nadziejki - dziękujemy Quote
Poker Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 aneciku, dlaczego Ty nie śpisz? Czekoladka śliczna, uszki ma trochę jak kokerek. Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 4 godziny temu, Poker napisał: aneciku, dlaczego Ty nie śpisz? Czekoladka śliczna, uszki ma trochę jak kokerek. Witaj Pokerku u Czekoladki. Ja nie śpię aby spać mógł ktoś. Ale czemu Ty Pokerku nie śpisz? Ostatnio zauważyłam że najwięcej czasu to mam na nocce w pracy. Quote
Havanka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Będę zaglądać do pięknej Czekoladki. Już jutro zaczyna nowe życie ! Quote
Gabi79 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Melduję się u Czekoladki!!! Aż mi się łezka w oku zakręciła, gdy zobaczyłam to zdjęcie. Dox i Morelka/Mela już mają cudowne domki, teraz czas na Czekoladkę Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Witajcie Gabi i Bogusik. Ja też się bardzo cieszę że pozostałe psiaki z boksu już w swoich domach. Czas na Czekoladkę Quote
Nadziejka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Witaj przecudna witaj Czekoladowa panieneczko iskiereczko Witaj Aneciu Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Witaj Nadziejko i bardzo dziękujemy za bazarek dla dziewczyn :) Quote
Anula Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja też przypędziłam do cudnej Czekoladki.Jest śliczna sunia.Będę zaglądać,jeżeli mnie nie wygonicie. Quote
Tola Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Czekoladkę widziałam w piątek, jest sama w tej zagródce dla szczeniaków, nie ma kogo ustawiać i jakaś taka mniej pewna siebie ;) Jutro wielki dzień Czekoladki!!! Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 58 minut temu, Anula napisał: Ja też przypędziłam do cudnej Czekoladki.Jest śliczna sunia.Będę zaglądać,jeżeli mnie nie wygonicie. Anulko my nikogo nie wyganiamy wręcz przeciwnie serdecznie zapraszamy 28 minut temu, Tola napisał: Czekoladkę widziałam w piątek, jest sama w tej zagródce dla szczeniaków, nie ma kogo ustawiać i jakaś taka mniej pewna siebie ;) Jutro wielki dzień Czekoladki!!! Też jestem ciekawa reakcji jak przyjedzie. Jej i Mimronków. No Mimi jej za pewno nie polubi :( - ona już tak ma. 22 minut temu, bou napisał: Pakuj walizki,Czekoladko! :) Witaj bou w naszych progach :). Quote
Gusiaczek Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Witam się serdecznie u apetycznej Czekoladki, dzień dobry :) Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 No jesteś Gusiaczku - witamy serdecznie w naszych skromnych progach Quote
mar.gajko Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Smakowita to Czekoladka :) i faktycznie uszka i grzyweczkę ma jak spanielek. Takie na główce potargane (pewnie modnie) włoski ma. Quote
Anula Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 To jak nie wyganiasz mnie anecik to napiszę,że bym suni nadała imię Lady bo jest tak przepiękną sunią o niespotykanej urodzie i umaszczeniu.A te oczy.......... Quote
Nadziejka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Lalunia jest przeurocza przecudna niezwykla Anulo imionko cudenko. Kciukam sciskam calunki czas Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: Smakowita to Czekoladka :) i faktycznie uszka i grzyweczkę ma jak spanielek. Takie na główce potargane (pewnie modnie) włoski ma. Witaj mar.gajko - cieszę się ze zawitałaś do nas. 26 minut temu, Anula napisał: To jak nie wyganiasz mnie anecik to napiszę,że bym suni nadała imię Lady bo jest tak przepiękną sunią o niespotykanej urodzie i umaszczeniu.A te oczy.......... Czekoladowa Lady o bursztynowych oczach - ładnie brzmi :) 24 minut temu, Nadziejka napisał: Lalunia jest przeurocza przecudna niezwykla Anulo imionko cudenko. Kciukam sciskam calunki czas Dzięki Nadziejko. Kciukaj, kciukaj.. Quote
mar.gajko Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Czekoladowa Lady - to jak nazwa pysznego deseru :) Quote
Anula Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 6 minut temu, mar.gajko napisał: Czekoladowa Lady - to jak nazwa pysznego deseru :) Tak bo sunia jest pyszna,takie cudeńko,cukiereczek.Ja osobiście jestem zauroczona jej wyglądem. Fajny tytuł jak znalazł do ogłoszeń. Quote
Recommended Posts