Nadziejka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ale cudne serdunka o matko jedyno cuda cuda sie znow zdarzyl;y Aneciu Wielkie Serca Cudnie Ty Maz Corcia sciskam za Was za te lapenki wszystkie przecudne ach jak niuchaja wolnosci jak rozkoszuja sie serdunka bez strachu , zyciem psiaczkowem cednem sciskam sciskam Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 15 minut temu, RudyKas napisał: Padłam. :P Bo Poker jak coś nieraz powie to Quote
Tola Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Cudna gromadka, jak dobrze widzieć je wreszcie poza schronem! Wyglądają, jakby były domownikami od dawna ;) Quote
Anecik Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 11 godzin temu, halszka napisał: Anetko i co robimy z podmianą ogłoszenia? Podasz mi na pw nr do Ciebie? Czekoladkę muszę najpierw troszkę "rozpracować" Już jest bardziej otwarta - szczególnie jak pojechały dziewczyny z Zamościa zrobiło się spokojniej i może się "pokazać" Bardzo się cieszyła jak wróciliśmy od Kasi Przystał zawożąc tam Arielkę i Florcię. Mało że ogonek chciał się urwać - cała pupa myślałam że odleci :D. Zadziwiona jest że brałam ją dziś na kanapę (mimo protestów Mimronków), siedziała taka niepewna i tyko zerkała na moje psiaki, musimy nad tym popracować. Na czas wyjazdu do Kasi została we franusiowej klateczce w salonie ale bidula wytarła sobie ciupinkę sierści na nosku - chyba usilnie chciała wyjść, więc jak szliśmy z mężem na noc do pracy została na salonach. Roni dziś dostał parę razy reprymendę - a że mądry psiak - to już nie powarkiwał na nią zbytnio. A i jeszcze coś. Jak jechaliśmy rano z psiakami zanim wsiedliśmy do auta zaczęło się takie szczekanie że hoho. Moje jak wychodzimy z domu nie szczekają, jedynie jak wracamy. Dziś motorem napędzającym była chyba Czekoladka. Ale mąż się wrócił, opieprzył :) i była cisza. Podobnie jak wyjeżdżaliśmy do pracy. Moje czekały jak zwykle ze smutnym wzrokiem pt. :"czy musicie wychodzić bez nas?" Lady Cz. jednak chciała wyjść ale wróciła i po zamknięciu drzwi była cisza. Mądre psiaki :) Na razie wolałabym halszko żeby ogłaszać Arielkę, Czekoladka może poczekać. Po pierwsze chce ją lepiej poznać - jest jednak jeszcze troskę wystraszona, po drugie ludzie mogą dzwonić bo może byłaby fajnym prezentem na święta, a po trzecie chciałabym przeżyć święta i te dwa dni przed nimi w spokoju, a obawiam się (no chyba że się mylę) wielu telefonów. Kto pomoże ułożyć tekst dla Arielki? Quote
halszka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Oczywiście,rozumiem a więc czekamy i prosimy o pomoc z tekstem dla Arielki (szkoda tego wyróżnienia ponieważ kończy się 31.03) Ps.już wysyłam nr.tel.:) Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 14 godzin temu, halszka napisał: Oczywiście,rozumiem a więc czekamy i prosimy o pomoc z tekstem dla Arielki (szkoda tego wyróżnienia ponieważ kończy się 31.03) Ps.już wysyłam nr.tel.:) Tekst o Arielce jest na jej wątku ( zieloną trzcionką) Jak byłabyś uprzejmą halszko tam zajrzeć :) Bardzo dziękuję. A można na śląskie województwo? Quote
halszka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 5 minut temu, anecik napisał: Tekst o Arielce jest na jej wątku ( zieloną trzcionką) Jak byłabyś uprzejmą halszko tam zajrzeć :) Bardzo dziękuję. A można na śląskie województwo? Super :) oczywiście można na śląskie a konkretnie na Katowice? Anetko zaraz zerknę na wątek :) Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 19 minut temu, halszka napisał: Super :) oczywiście można na śląskie a konkretnie na Katowice? Anetko zaraz zerknę na wątek :) Dzięki Halszko. A teraz troszkę Czekoladki. I nie wiem jak do niej mówić. Czekoladka za długie.................... jakieś propozycje dla Lady Cz. ??? 3 Quote
halszka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Cudo dziewczynka :) Anetko nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale na wątku Arielki wyczytałam,że jest w okolicy Bielska i na to miasto zrobiłam ogłoszenie a nie jak wcześniej pisałam na Katowice Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 1 minutę temu, halszka napisał: Cudo dziewczynka :) Anetko nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale na wątku Arielki wyczytałam,że jest w okolicy Bielska i na to miasto zrobiłam ogłoszenie a nie jak wcześniej pisałam na Katowice Dobrze zrobiłaś bo ja najpierw napisałam żeby na Bielsko a potem żeby na Katowice i w końcu sama nie wiedziałam gdzie napisać :D Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Quote
Pepper-oni Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Może z angielska Choco (wymawiamy Czoko). Quote
Anecik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 9 godzin temu, Pepper-oni napisał: Może z angielska Choco (wymawiamy Czoko). Witaj pepper-oni :) Quote
Anecik Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 8 godzin temu, Pepper-oni napisał: :) Co tam u pięknotki słychać z rana? Pięknotka z rana została w domu z Panem i Mimronkami, bo Pani sobie przypomniała że za 2 dni święta :) Oswajamy Czekoladkę, jeszcze trochę się boi - jakiegoś trzasku, odgłosu upadającej piłki ale wyjdzie dziewczyna na prostą. A jak się cieszyła jak przyjechałam. Nie do opisania :D Quote
mar.gajko Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 4 godziny temu, anecik napisał: Pięknotka z rana została w domu z Panem i Mimronkami, bo Pani sobie przypomniała że za 2 dni święta :) Oswajamy Czekoladkę, jeszcze trochę się boi - jakiegoś trzasku, odgłosu upadającej piłki ale wyjdzie dziewczyna na prostą. A jak się cieszyła jak przyjechałam. Nie do opisania :D A jakie Święta ;) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Mowie na Czekoladzie Lady Czubeczek boc czubeniek uroczy ma na glowce hohoooo Quote
Havanka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 59 minut temu, mar.gajko napisał: A jakie Święta ;) Quote
b-b Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Oswajanie pójdzie szybciej ...przy świątecznym stole ;) Quote
Anecik Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Czekoladka jest cudna. Jak się cieszy, jak się tuli. Już przebywa :D na kanapie. Tylko rano nasikane i nakupkane w jednym miejscu w kuchni. Jakieś rady? Mimi na nią powarkuje, Roni zrozumiał że nie wolno i prawie dał sobie spokój. Jakby ta Mimisia nie była smutna że jest Czekoladka to bym jej nie oddała. Ale nie wiem co mąż na to. Jest zgoda na 2 psy :( 1 Quote
Anula Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Tak Lady jest cudna.Może trzeba ją wcześniej wypuszczać na dwór np.o godz.5 i ostatni spacer o 23 a kak się da to i później.Z biegiem czasu wydłużać godziny.To jest jeszcze psie dziecko i wymaga częstszych spacerków po ogrodzie. Quote
Anecik Posted March 26, 2016 Author Posted March 26, 2016 Wszystkim życzymy Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa Quote
Recommended Posts