halszka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny, wśród przyjaciół i zwierzaków Quote
RudyKas Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 O 24.03.2016o12:13, Anula napisał: Tak Lady jest cudna.Może trzeba ją wcześniej wypuszczać na dwór np.o godz.5 i ostatni spacer o 23 a kak się da to i później.Z biegiem czasu wydłużać godziny.To jest jeszcze psie dziecko i wymaga częstszych spacerków po ogrodzie. To chyba dobry pomysł, musi się nauczyć :) Quote
Gabi79 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Arielka już w DS, teraz czas na Czekoladkę!!! Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 19 godzin temu, Gabi79 napisał: Arielka już w DS, teraz czas na Czekoladkę!!! :( Quote
Poker Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Czy sunia ma już imię? To może niech już będzie tą Lady ,a przyszli właściciele i tak pewnie zmienią imię. Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Anetko, jeżeli chcesz, pomogę w ogłoszeniach. Kiedy przyjdzie pora, daj znać. Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 17 minut temu, Havanka napisał: Anetko, jeżeli chcesz, pomogę w ogłoszeniach. Kiedy przyjdzie pora, daj znać. Czekam do soboty wieczór. Chciałabym jej znaleźć domek bez olx - wśród rodziny, znajomych. Nie wiem jak ją komuś oddam :( Oczywiście Hawanko byłabym wdzięczna za pomoc. Jakiś tekst się ułoży, parę zdjęć i puścimy na Katowice :( Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 3 minuty temu, anecik napisał: Czekam do soboty wieczór. Chciałabym jej znaleźć domek bez olx - wśród rodziny, znajomych. Nie wiem jak ją komuś oddam :( Oczywiście Hawanko byłabym wdzięczna za pomoc. Jakiś tekst się ułoży, parę zdjęć i puścimy na Katowice :( Dobrze. Przygotuję na wszelki wypadek tekst do ogłoszeń i poczekam do soboty. Może będzie miała szczęście i zostanie w rodzinie? Quote
Poker Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 9 minut temu, Havanka napisał: Dobrze. Przygotuję na wszelki wypadek tekst do ogłoszeń i poczekam do soboty. Może będzie miała szczęście i zostanie w rodzinie? O nie, zakładam protest. Mąż anecik, tak jak i mój ,zgadza się na 2 nasze psy w domu + tymczaskę. Jak Czekoladka zostanie u anecików, to stracimy wspaniały DT, a tyle bid potrzebuje pomocy. Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 3 minuty temu, Poker napisał: O nie, zakładam protest. Mąż anecik, tak jak i mój ,zgadza się na 2 nasze psy w domu + tymczaskę. Jak Czekoladka zostanie u anecików, to stracimy wspaniały DT, a tyle bid potrzebuje pomocy. :) Dzięki Pokerku :) Takie słowa w Twoich ustach to powód do dumy :) Havanka pisała o zostaniu w rodzinie ale dalszej (tak myślę) - taki też był zamysł mej odpowiedzi. Zostawiłabym Czekoladkę już dziś, mąż zresztą też :) ale wiem że 3 psy na stałe to koniec tymczasowania - to po pierwsze. A po drugie to widzę że Mimronki bardzo się zżyły i średnio tolerują "obcych", a jeszcze "obcych" którzy kradną serce pańciostwa i zakochanych w ICH pani to już nie mogą ścierpieć. Byłoby mi żal i ich i jej. A że mi serce pęknie............... Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: :) Dzięki Pokerku :) Takie słowa w Twoich ustach to powód do dumy :) Havanka pisała o zostaniu w rodzinie ale dalszej (tak myślę) - taki też był zamysł mej odpowiedzi. Zostawiłabym Czekoladkę już dziś, mąż zresztą też :) ale wiem że 3 psy na stałe to koniec tymczasowania - to po pierwsze. A po drugie to widzę że Mimronki bardzo się zżyły i średnio tolerują "obcych", a jeszcze "obcych" którzy kradną serce pańciostwa i zakochanych w ICH pani to już nie mogą ścierpieć. Byłoby mi żal i ich i jej. A że mi serce pęknie............... Anetko, dokładnie tak myślałam, pisząc o "rodzinie". Quote
Anecik Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 O 30.03.2016o14:48, Havanka napisał: Dobrze. Przygotuję na wszelki wypadek tekst do ogłoszeń i poczekam do soboty. Może będzie miała szczęście i zostanie w rodzinie? Havanko jeśli byłabyś uprzejma i skleciła tekścik dla Lady Cz. to byłabym wdzięczna. Nie niszczy, nie sika, przytulanka, może być kot i pies. Na kanapę, dla aktywnych. Quote
Gabi79 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 9 minut temu, anecik napisał: Ups... wszyscy o nas zapomnieli Ja nie zapomniałam, zaglądam i trzymam kciuki za ślicznotkę!!! Quote
Anecik Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Ja nie zapomniałam, zaglądam i trzymam kciuki za ślicznotkę!!! Gabi ale nie ma ogłoszeń to za co kciuki trzymać :) ? Quote
Gabi79 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 6 minut temu, anecik napisał: Gabi ale nie ma ogłoszeń to za co kciuki trzymać :) ? Nie ma ale będą, więc już trzymam!!! Quote
ona03 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Ups... wszyscy o nas zapomnieli A to dobrze, czy źle....:) A może jakaś nowa fotka, bo zapomnimy jak wygląda CZEKOLADKA Quote
Anecik Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 2 minuty temu, ona03 napisał: A to dobrze, czy źle....:) A może jakaś nowa fotka, bo zapomnimy jak wygląda CZEKOLADKA Żle bo za bardzo się do siebie przyzwyczajamy. Fotki jutro porobię, miałam bardzo zagonione ostatnie dni i nie było czasu. Quote
Havanka Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Napisałam, ale wiem, ze jest trochę za ubogi w treści. Przeleciałam wątek 2 razy i nie znalazłam wiecej informacji. Wykorzystałam pomysł mar.gajko na tytuł. Uważam, że jest bardzo trafiony. Anetko, poznałas Czekoladkę, więc jeżeli chcesz, uzupełnij tekst w odpowiednie przymiotniki. Czekoladowa Lady, jak pyszny deser, czeka na dom ! Dlaczego Czekoladka? Bo ma piękną, długą sierść w kolorze gorzkiej czekolady, ale z bardzo słodkim nadzieniem. Jest cudowna; lubi się tulić do swego opiekuna i bardzo cieszy się z jego powrotów do domu. Umie już chodzić na smyczy. Jest młoda, wysterylizowana i zdrowa. Tą wyjątkową piękność oddamy za darmo, tylko do dobrego domu, w którym będzie kochana i przytulana. Obecnie Czekoladka przebywa w domu tymczasowym, w województwie śląskim. Więcej informacji, udzieli jej opiekunka, pod podanym numerem telefonu. Quote
Poker Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Fajny tekst, brakuje mi tylko wagi i wzrostu. Można by jeszcze napisać o stosunku do psów, kotów i ew. dzieci oraz zachowaniu czystości. Quote
Recommended Posts