Poker Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Podziwiam, jestem pełna uznania. Sunie wygrały los na loterii. Są fajne, na pewno znajdą szybko domki. Quote
mar.gajko Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Zobaczymy, jak pierwsza nocka minie i następne dni :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Lady Czekoladka - bohaterka wątku Lady i Roniś Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Bezimienna (po mojemu Florka) Florka z Ronisiem - niestety poucinana :( Lady Czekoladka i Florcia Florcia i Areilka Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Grupowe :D I wnerwiona Mimisia na kanapie :) Innych nie wpuszcza. Quote
Havanka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nie wytrzymałam i w środku nocy zajrzałam . No, kamień z serca ! Wszyscy w komplecie, choć trochę zmęczeni i zdezorientowani nowym domem, który w żaden sposób nie przypomina schroniskowego boksu. Teraz będzie już z górki ! 1 Quote
ona03 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Anecik, miałaś gdzie spać ? Ciekawe jak pierwsza nocka, czy aby Mimiśka nie zjadła któregoś ogonka ? Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 8 minut temu, ona03 napisał: Anecik, miałaś gdzie spać ? Ciekawe jak pierwsza nocka, czy aby Mimiśka nie zjadła któregoś ogonka ? Mialam gdzie spać bo Mimi nie wpuściła żadnego na kanapę. Oprócz Ronisia rzecz jasna. Mogły chodzić koło kanapy ale wskoczyć już nie. Zapędy miała tylko Arielka. Florcia stała koło kanapy z 15 minut i ją głaskałam, Lady Cz. tylko podchodziła. Florka i Lady Cz. spały w legowiskach, Arielka na szybko skleconym spanku. Kota nie zjadły. Ale Pusia (Miastowa) jest bardzo spokojnym kotem i nawet Bossski Franio nie miał do niej żadnych uwag. Poszłam spać ok 3.00 - chciałam żeby się wygodnie wszyscy rozlokowali. Ale nie ...jedna łazi, potem następna, potem Mimi warczy - czyli któraś chciala wejśc, zaś inna łazi. Rano było 1 koo i jezioro sików na podłodze. Winnego niet. Puściliśmy na dwór - Lady Cz. bała się wyjść. Pozostałe dwie nawet nie bardzo chciały wrócić. Pospacerowały i przyszły. Śniadanko zjadły - trzeba zwracać uwagę na Lady bo Arielka wszystko wszystkim wyjada. Teraz śpią 3 sztuki pod moimi nogami Mimisia na kanapie, Czekoladka na kocyku - bardzo go polubiła widzę. Do 13 jestem potem straż przejmuje córka. Żadna nie wydała jeszcze dżwięku :) 1 Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ale kołowrotek, nagle tylu futrzaków w domu. Wcale się nie dziwię ,ze Mimisia warkoli, bo tyle konkurencji jej przybyło.Ja bym chyba gryzła. Mam wrażenie ,że Lady Cz. gorzej widzi. Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 7 minut temu, Poker napisał: Ale kołowrotek, nagle tylu futrzaków w domu. Wcale się nie dziwię ,ze Mimisia warkoli, bo tyle konkurencji jej przybyło.Ja bym chyba gryzła. Mam wrażenie ,że Lady Cz. gorzej widzi. Czemu gorzej widzi? Że niby jej grzywka do oczu wpada? Quote
halszka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Przeczytałam wieści z zapartym tchem :) Wspaniale,że kolejne bidy są bezpieczne :) Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 55 minut temu, anecik napisał: Czemu gorzej widzi? Że niby jej grzywka do oczu wpada? Nie dlatego.Widać ,że się przygląda ,aż czółko marszczy. Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Kolejna porcja zdjęć Lady Czekoladka Arielka Arielka i Florcia Quote
Bogusik Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Wspaniale,że sunie już bezpieczne! :) Wszystkie są śliczne! aneciku,jesteś WIELKA! :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 1 minutę temu, Bogusik napisał: Wspaniale,że sunie już bezpieczne! :) Wszystkie są śliczne! aneciku,jesteś WIELKA! :) Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Obszczekiwały sąsiada. Mimi oczywiście na kanapie - ma to w nosie. Obszczekwala z kanapy :D 1 Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 1 godzinę temu, RudyKas napisał: To zaglądam do Czekoladowej Piękności :) Witam Quote
b-b Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Wpadam i ja po wieści :0 Mimiś musi warkolić bo ktoś w domu musi być niedostępnym. Padło na nią ;) Quote
mar.gajko Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Boskie stadko :) obrońców. Jakie zgodne. Wspólny cel i od razu komitywa. Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 8 godzin temu, anecik napisał: Obszczekiwały sąsiada. Mimi oczywiście na kanapie - ma to w nosie. Obszczekwala z kanapy :D Bo Mimi to księżniczka , nie będzie się darła z plebsem. 2 Quote
RudyKas Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: Bo Mimi to księżniczka , nie będzie się darła z plebsem. Padłam. :P Quote
Recommended Posts