mar.gajko Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 21 minut temu, anecik napisał: Wieści są :). Dziewczyny zakumplowane na dobre i złe. Jedzą z jednej michy a później z drugiej, bawią się zabawkami, przeciągają sznurki, śpią już każda w swoim legowisku a rano wskakują zgodnie na miziaki do Pańciostwa. Lubią jeździć do domu rodziców Pani Sandry bo tak dopiero mogą się wybiegać. W czwartek oglądałam filmiki na komórce z ich zabaw - odbierają na tych samych falach tak że wszystko dobrze się potoczyło. Czekam na zdjęcia. Jutro się przypomnę :) No i bosko jest :) Quote
Havanka Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 8 godzin temu, anecik napisał: Wieści są :). Dziewczyny zakumplowane na dobre i złe. Jedzą z jednej michy a później z drugiej, bawią się zabawkami, przeciągają sznurki, śpią już każda w swoim legowisku a rano wskakują zgodnie na miziaki do Pańciostwa. Lubią jeździć do domu rodziców Pani Sandry bo tak dopiero mogą się wybiegać. W czwartek oglądałam filmiki na komórce z ich zabaw - odbierają na tych samych falach tak że wszystko dobrze się potoczyło. Czekam na zdjęcia. Jutro się przypomnę :) Taki był plan (jak mawiał mój doktor) i został wykonany w 100% !!! Na zdjęcia czekam, bo to balsam dla duszy. Quote
b-b Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 O 24.04.2016o23:48, anecik napisał: Wieści są :). Dziewczyny zakumplowane na dobre i złe. Jedzą z jednej michy a później z drugiej, bawią się zabawkami, przeciągają sznurki, śpią już każda w swoim legowisku a rano wskakują zgodnie na miziaki do Pańciostwa. Lubią jeździć do domu rodziców Pani Sandry bo tak dopiero mogą się wybiegać. W czwartek oglądałam filmiki na komórce z ich zabaw - odbierają na tych samych falach tak że wszystko dobrze się potoczyło. Czekam na zdjęcia. Jutro się przypomnę :) Wspaniale :) Quote
Anecik Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Brauni w nowym domu :) I z Evi Mam jeszcze parosekundowy filmik jak dziewczyny rozrabiaja ale za nic nie potrafię go wstawić :( 1 Quote
Tola Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Wspaniale! Kolejny psiak w cudownym domu, u siebie! !! Quote
RudyKas Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 O 1.05.2016o10:24, anecik napisał: Brauni w nowym domu :) I z Evi Mam jeszcze parosekundowy filmik jak dziewczyny rozrabiaja ale za nic nie potrafię go wstawić :( Wyślij mnie ten film to go wstawię :) albo chociaż spróbuję ;) Quote
Anecik Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 Teraz, RudyKas napisał: Wyślij mnie ten film to go wstawię :) albo chociaż spróbuję ;) Chętnie ale gdzie mam wysłać? :) Quote
Anecik Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 2 minuty temu, RudyKas napisał: poszła pw;) Wysłałam. Mam nadzieję że chociaż to mi się udało :) Dzięki Quote
RudyKas Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Taka gwiazda :D Wrzuciłam przez yt, bo najłatwiej. Mam nadzieję, ze u każdego się wyświetli. Quote
Ryss Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 O 1.05.2016o10:24, anecik napisał: Brauni w nowym domu :) Smutna jakaś... Quote
Anecik Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 12 minut temu, RudyKas napisał: Taka gwiazda :D Wrzuciłam przez yt, bo najłatwiej. Mam nadzieję, ze u każdego się wyświetli. Dzięki Kasiu :) Quote
Anecik Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 Byłaby ma wizycie pa. Czekoladka nas nie poznała!!! Ja wiem że to dobrze bo ma swój dom, ukochanych ludzi, psią kumpele......Ale..... smutno mi. Quote
Tola Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 14 minut temu, anecik napisał: Byłaby ma wizycie pa. Czekoladka nas nie poznała!!! Ja wiem że to dobrze bo ma swój dom, ukochanych ludzi, psią kumpele......Ale..... smutno mi. Moja tymczasowiczka Zetka mieszka na tym samym osiedlu i tez po pewnym czasie przestała cieszyć się na nasz widok. Poznać to chyba poznają, tylko nie ma takiej radości, jak dawniej... Quote
Gusiaczek Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 9 minut temu, anecik napisał: Byłaby ma wizycie pa. Czekoladka nas nie poznała!!! Ja wiem że to dobrze bo ma swój dom, ukochanych ludzi, psią kumpele......Ale..... smutno mi. Anecik, nie pakaj :) oby jak najwięcej takich "zdrajczyń/zdrajców" Was nie poznawało ;) Quote
Anecik Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 10 minut temu, Gusiaczek napisał: Anecik, nie pakaj :) oby jak najwięcej takich "zdrajczyń/zdrajców" Was nie poznawało ;) Dobrze nie będę pakać :( 1 Quote
Poker Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 anecik , nie bucz. Ciesz się. Sunia ma lepszy dom niż u Was ( tylko czy to możliwe?) Quote
Anecik Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 12 minut temu, Poker napisał: anecik , nie bucz. Ciesz się. Sunia ma lepszy dom niż u Was ( tylko czy to możliwe?) Dobrze nie będę buczeć :( Trzeba się do takich sytuacji przyzwyczajać. To trudne ale jak trza to trza. Quote
Anecik Posted October 27, 2016 Author Posted October 27, 2016 Dostałam info od Państwa Czekoladki :) "Witam Pani Anetto, Z tej strony obecni właściciele Brownie, Sandra i Michał. Kiedyś obiecaliśmy, że prześlemy kilka zdjęć naszej czekoladki. Przepraszamy, że dopiero teraz ale dopiero znależliśmy chwilkę czasu, żeby spokojnie wybrać zdjęcia :) Brownie razem z Evitą troszkę podróżowały z nami w te wakacje. Zdobyły grotę Łokietka w Ojcowie i zamek w Pieskowej Skale, wspięły się z nami na Śnieżkę w Karpaczu, a także zdobyły Górę Żar i zwiedziły Żywiec :). Z Brownie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest bardzo kochana i oddana co pokazuje nam każdego dnia :) Z Evitą są niemal nierozłączne. Nie sądziliśmy, że tak bardzo się ze sobą zaprzyjażnią. Dziewczyny zaliczyły też pływanie na rowerkach wodnych w Żywcu. W przyszłym roku w maju, jeżeli wszystko będzie dobrze do naszej rodziny dołączy nowy członek, więc Brownie i Evi będą musiały przywyknąć do obecności malucha :) Przesyłamy pozdrowienia :)" Miło :) Wiedziałam że dziewczyny się zaprzyjaźnią :) Zdjęć bez liku ale nie potrafię wstawić :( Poproszę Gabrysię - jak zwykle zresztą :) 1 Quote
Recommended Posts