KrystynaS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iwop chyba nie ma. Jak mnie nie zabije to Ci mogę dać jej nr. konta. Nie zabije mnie??? jak myślisz??? Quote
mimiś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 bazarek dla Misia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-psy-iwop-dobra-ksiazka-do-5-lutego-130399/ Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ktoś miał napisac jakiś ładny tekst na allegro, hę :cool3: i nie będe pokazywać palcem kto :eviltong: Quote
majqa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Właśnie skończyłam tekst dla asta Tytana i to mój 5ty dziś, po nocy, której nie dane mi było zmrużyć oka , padam już na pysk. Nie daję rady obskoczyć wsjech, zwłaszcza, że miałam obiecane zaległości. Przepraszam. Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Asior']majqa, no coty, to żarty były,,,,, Wiem, wiem Asiorku. :loveu: Nie odebrałam Twojego wpisu źle, a nieco oschły pewno w odbiorze mój własny wynikał wyłącznie z przemęczenia. O Miśku nie zapomniałam. :lol: Quote
Asior Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bo kobito powinnas dbać o siebie bo jak nam się wypompujesz to kto nam będzie piękniaste tekściki pisał, co???? Quote
Viris Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Przelałam 25 zł na konto Iwop. Proszę odlicz sobie tę kwotę od już poniesionych kosztów. To pieniążki z bazarku z cebulką prażoną. Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Virisbardzo dziekuję, ale dlaczego na moje konto...?:oops: Viris zajrzyj na wątek Szpilki, jak możesz... Możemy umowić się na zdjęcia...?:oops: Quote
Fiks Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 iwop napisał(a):..... ale dlaczego na moje konto...?:oops: Toc przeciez Andzia kazala. A Andzi trza sie sluchac :evil_lol: Ja tez na Misia wplacilam na Twoje konto :razz: Quote
Asior Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 normanie jaja.. dają jej pieniądze a ta jeszcze grymasi :evil_lol: Quote
Dorothy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 hehe, no rzeczywiscie to nienormalne. iwop moze Ty przemeczona jestes:evil_lol: Quote
Dorothy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jakis numer konta moze dostane...:cool3: Quote
KrystynaS Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dorothy napisał(a):jakis numer konta moze dostane...:cool3:Dostaniesz :lol: . No najwyżej mnie Iwop :2gunfire: Dzięki Dorothy :modla: Quote
KrystynaS Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A tak w ogóle to jak Miś dzisiaj???? Może ciut lepiej z łapką po nowych lekach??? Wie ktoś może??? Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziekuję w imieniu Misia:loveu: Dzisiaj otrzymałam Viris - 25 zł Fiks - 100 zł Miso bedzie mógł zatem mieszkac w hoteliku... Bedą jeszcze pieniądze z bazarku, W sobote jezeli dobrze się będę czuła zrobię nastepny :) Zeby tylko wyzdrowiał... i znalazł domek :-( Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dziewczyny, o tekst dla Misia prosiła mnie Andzia. Chciałabym go choćby dziś, późnym wieczorem zrobić. Przywiesza mi się net więc jestem załatwiona z przejrzeniem wątku. Widziałam raptem 2-3 str. Odpowiedzcie proszę, bodaj cytując fragment tego postu w punktach, dopisując (innym kolorem) Wasze odpowiedzi do moich pytań (same konkrety, wręcz na oschło). Parę razy już coś takiego zdało mi egzamin i oszczędziło mnożenia postów z moim upewnianiem się, co do pewnych spraw. 1. Do czego ma być tekst? allegro = zbiórka kasy na leczenie i hotel, jak głosi tytuł? dom przy okazji? Nie allegro, a inne ogłoszenia? 2. Misio - ile ma lat?, ile czasu koczował na klatce?, gdzie jest teraz? Jaki jest - przymiotnikowo charakter, zachowanie, ewentualna zgodność z innymi psiakami?, coś innego, istotnego o nim samym? 3. Jaki dom jest dla niego szukany? Jakieś obostrzenia? Jakiś odpada? 4. Stan jego zdrowia - łapa - była diagnostyka, co wyszło, jakie leczenie zastosowano/ jest stosowane, co oznacza koszty (co oznacza dla mnie zaapelowanie o pomoc w pokryciu kosztów), jeśli są problemy, jakie są rokowania? Inne dolegliwości? Inne potrzeby związane z ratowaniem zdrowia? Inne plany diagnostyczne? 5. Jeśli znacie koszt zahotelowania, o jakie się ubiegacie dla niego podajcie koszt doby. 6. Coś mogło mi umknąć, coś istotnego do tekstu, co życzycie sobie by było, podajcie proszę. 7. Dane kontaktowe w sprawie misia - kom, mail 8. Dane do wpłat Quote
Viris Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iwop otrzymałam 100 zł na pokrycie kosztów leczenia Misia od jednej osoby. Przesyłam Ci te pieniądze na konto - na pokrycie kosztów weta Ostrowieckiego. Majqa : 1. Myślę że allegro - może być zbiórka kasy plus szukanie mu domu. 2. Wet ocenił na max 10 miesięcy. Wcześniej przywiązany do śmietnika, potem na klatce ( nie długo ). Obecnie w płatnym hoteliku w Kielcach. Charakter ma boski - przytulak i pieszczoch, dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami. Kocha ludzi. 3. 4. Jest w trakcie leczenia, może być różnie. Na razie nie staje na łapę i ma opuchnięte kolano. 5. Doba wywalczona przez Andzię to 15 zł. Dane to muszą podać dziewczyny do siebie. Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czy ta łapka była złamana, skręcona, potłuczona, pogryziona? Quote
Viris Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 RTG nie wykazało złamania. Na nodze były ( teraz już się goją ) rany, wskazujące że to pogryzienie. Gdy go zabierałyśmy z Ostrowca staw był sztywny, teraz występuje już pewna ruchomość. W skutek pogryzienia nastąpił obrzęk stawu i na razie nie chce ustąpić. Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dziękuję Viris! :lol: Najpóźniej jutro do południa, bo właśnie walczę z rozrywającym bólem głowy, będzie tekst. Jeśli coś jeszcze Wam przyjdzie na myśl, z tego, co wypunktowałam, wrzućcie na wątek. Im więcej będę miała punktów zaczepienia tym składniej pójdzie ubranie ich w słowa. Nie zapomnijcie o danych kontaktowych. Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 w razie coś , pamiętajcie, ze jak tylko będzie tekst dla miśka, to zrobię mu allegro ;) Quote
iwop Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Otrzymałam kolejny prxzelew na Misia od Viris:loveu: Czyli Misio posiada: 225 zł Viris - 125 zł Fiks - 100 zł :p Quote
Recommended Posts