Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
co tam u Misia??

dziewczyny - przecież nie mogę co chwilkę biegać do ludzi i pytac jak siku i jak kupka czy jadł itd:evil_lol: bo będą mieli dosyc Misia i mnie:eviltong:

zajrzę tam wieczorem;)

acha...zmieniłabym troszkę tytuł na cuś takiego (póki co) - Kielce. Misiu poraniony(pogryziony), w hoteliku, zbiera pieniażki na hotelik i leczenie...albo cos takiego

Posted

iwop napisał(a):
Rozmawiałam z p. Ewą... Misio czuje się dobrze, łapka dobrze się goi, zaczął jeść sucha karmę i nie sprawia żadnego kłopotu :p

jak by było cos nie tak to na pewno by do mnie dzwoniła:p ale niech czują oddech na plecach:evil_lol:

Posted

A widzicie miałam rację, nie chciał suchej karmy bo jej nie znał.Spróbował i mu posmakowało :lol: Przecież Dziewczyny kupiły dobrą karmę a nie jakieś marketowe badziewie.

No właśnie jak długo ma miejsce w tym domo-hoteliku??? Czy coś wiemy???
Obawiam się, że teraz boks byłby dla niego wielkim stresem. Nie, nie. :shake:

Posted

Po poniedziałkowej wizycie myślę że trzeba by go było ogłaszać, albo jakiś DT nie płatny albo DS ( oczywiście najlepiej )
Ja za tydzień jadę prawdopodobnie w kierunku Śląska.

Posted

Misia wystawiłam na allegro:
MISIU PUCHACZ - POGRYZIONY, SZUKA DOMU (539096630) - Aukcje internetowe Allegro

i na krakowskich zwierzakach

gdyby ktoś mógłby go poogłaszać dalej to by było super;)

Misia trzeba już ogłaszac - może go ktoś pokocha....watpię, żebyśmy znalazły jakis dt bezpłatny - wszyscy na maxa zapsieni:-(

Iwop rozmawiała z p. Przemkiem - cena ustalona na 15 zł (ja najwyżej dorzucę od siebie do jedzenia, gdyby dalej wybrzydzał:mad:)

Za leki, które kupowałam w aptece nie potrzeba mi zwracać.
Nie wiem tylko ile kosztowala wizyta z rtg...i ile jutrzejsza - to napiszę jak nas podsumują

Posted

Nie wiem jakie są koszty tam gdzie był badany Misio i czy ze względu na swoją bezdomność będzie potraktowany trochę ulgowo ale cena RTG to pewnie kolo 40 zł. Ja właśnie "pracuję" nad kolejnym bazarkiem, mam nadzieję że dzisiaj skończę to dam linka.

Posted

iwop napisał(a):

Misio próbuje podpierać sie łapką i niezbyt dobrze jest wychowany :evil_lol: puszcza wiatry i głośno "beka" :roll:

On jest bardzo ładnie wychowany - wiedzą o tym wszyscy opiekunowie i właściciele boksiów. Lepiej niech wiatry puszcza, niż znowu miałby mieć zatwardzenie.

Posted

Witajcie!!! :lol:

Wybaczcie Ciocie, wybacz Misiu ale :offtopic:
Dostałam PW z prośbą o pomoc choćby w rozsyłaniu linka http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-dt-akcja-dla-chorej-suni-na-dt-leczenie-128128/#post11516369

Mała sunia z wielkim guzem a właściwie guzami, już starsza, no więc co ..... wywalono. Jest w schronie. Teraz zabluźnię $$$$$@@@@@ :mad: :mad:
Dziewczyny szukają pomocy dla niej. Ja mogę na razie tylko przekazać link dalej

Posted

Rozmawiałam z p. Przemkiem. Jutro zrobie przelew za Misia (200 zł)
To na jak długo byłby opłacony domo-hotelik????

Iwop ja Cię proszę, Ty nie wychodź z domu. Bo wystarczy że wyjdziesz choćby do śmietnika to wrócisz do domu z psem . :placz:

No powiedzcie jak 1000 ludzi ma pomóc 100 000 psów skrzywdzonych
przez 100 000 innych ludzi. Czy ktoś to wie???

Posted

ewab napisał(a):
Andzia, o której jutro wet i czy moja obecność jest mile widziana?

jakby co to niby na 19.30...mam nadzieję, że nie będzie się długo czekać - obecnosć twoja obowiazkowa:eviltong: bo ja ni mam aparata,a przydałoby mu się zdjęciuff parę porobić.... a i chyba jutro nie będę mogła podjechać:oops:

a teraz się zbieram i idę do niedźwiedzia i szczotki ryżowej:diabloti:

Posted

Niedźwiedź czuje się dobrze:p rana suchutka, skóra blada nie zaogniona jak była:multi: są jeszcze te krwiaki...ale pomału i one zejdą...

EwaB - dałabyś radę przyjechać po p. Ewę i Misia tak po 19? bo chyba Przemek nie będzie mógł bo coś ma załatwiać ok. 18 i nie wie czy zdąży...

jak nie będziesz mogła to ja jakoś spróbuje ich zawieźć

ale w razie co to się zdzwonimy;)

Posted

andzia69 napisał(a):

EwaB - dałabyś radę przyjechać po p. Ewę i Misia tak po 19? bo chyba Przemek nie będzie mógł bo coś ma załatwiać ok. 18 i nie wie czy zdąży...

Myślę, że dam radę.