ewelinka_m Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dopisuje się do wątku ;) dzięki Andziu za linka :lol: Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dorothy napisał(a):co tam u Misia?? dziewczyny - przecież nie mogę co chwilkę biegać do ludzi i pytac jak siku i jak kupka czy jadł itd:evil_lol: bo będą mieli dosyc Misia i mnie:eviltong: zajrzę tam wieczorem;) acha...zmieniłabym troszkę tytuł na cuś takiego (póki co) - Kielce. Misiu poraniony(pogryziony), w hoteliku, zbiera pieniażki na hotelik i leczenie...albo cos takiego Quote
iwop Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Rozmawiałam z p. Ewą... Misio czuje się dobrze, łapka dobrze się goi, zaczął jeść sucha karmę i nie sprawia żadnego kłopotu :p Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 iwop napisał(a):Rozmawiałam z p. Ewą... Misio czuje się dobrze, łapka dobrze się goi, zaczął jeść sucha karmę i nie sprawia żadnego kłopotu :p jak by było cos nie tak to na pewno by do mnie dzwoniła:p ale niech czują oddech na plecach:evil_lol: Quote
Dorothy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 a czy hotelik ma pewny, i na jak dlugo go moga przechowac? Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 spokojnie - myślę, że do czasu znalezienia mu domku...byle prędko bo finansowo będzie ciężko:-( Quote
KrystynaS Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A widzicie miałam rację, nie chciał suchej karmy bo jej nie znał.Spróbował i mu posmakowało :lol: Przecież Dziewczyny kupiły dobrą karmę a nie jakieś marketowe badziewie. No właśnie jak długo ma miejsce w tym domo-hoteliku??? Czy coś wiemy??? Obawiam się, że teraz boks byłby dla niego wielkim stresem. Nie, nie. :shake: Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Po poniedziałkowej wizycie myślę że trzeba by go było ogłaszać, albo jakiś DT nie płatny albo DS ( oczywiście najlepiej ) Ja za tydzień jadę prawdopodobnie w kierunku Śląska. Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Misia wystawiłam na allegro: MISIU PUCHACZ - POGRYZIONY, SZUKA DOMU (539096630) - Aukcje internetowe Allegro i na krakowskich zwierzakach gdyby ktoś mógłby go poogłaszać dalej to by było super;) Misia trzeba już ogłaszac - może go ktoś pokocha....watpię, żebyśmy znalazły jakis dt bezpłatny - wszyscy na maxa zapsieni:-( Iwop rozmawiała z p. Przemkiem - cena ustalona na 15 zł (ja najwyżej dorzucę od siebie do jedzenia, gdyby dalej wybrzydzał:mad:) Za leki, które kupowałam w aptece nie potrzeba mi zwracać. Nie wiem tylko ile kosztowala wizyta z rtg...i ile jutrzejsza - to napiszę jak nas podsumują Quote
ewelinka_m Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 od wczoraj ciągle ogłaszam nasze psiaki to i Misia zaraz podorzucam tu i ówdzie :evil_lol: Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nie wiem jakie są koszty tam gdzie był badany Misio i czy ze względu na swoją bezdomność będzie potraktowany trochę ulgowo ale cena RTG to pewnie kolo 40 zł. Ja właśnie "pracuję" nad kolejnym bazarkiem, mam nadzieję że dzisiaj skończę to dam linka. Quote
iwop Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Rozmawiałam z p. Przemkiem. Jutro zrobie przelew za Misia (200 zł) Misio próbuje podpierać sie łapką i niezbyt dobrze jest wychowany :evil_lol: puszcza wiatry i głośno "beka" :roll: Od 2 godzin mam nowa podopieczną.:-( Zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-miesieczna-jamnisia-na-dworze-ostrowiec-szukam-ds-dt-130123/#post11670006 Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozeta-ufunduj-nagrode-na-wystawie-zareklamuj-sie-dla-misia-do-10-lutego-130126/ Bazarek dla Misiaka. Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 iwop napisał(a): Misio próbuje podpierać sie łapką i niezbyt dobrze jest wychowany :evil_lol: puszcza wiatry i głośno "beka" :roll: On jest bardzo ładnie wychowany - wiedzą o tym wszyscy opiekunowie i właściciele boksiów. Lepiej niech wiatry puszcza, niż znowu miałby mieć zatwardzenie. Quote
KrystynaS Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witajcie!!! :lol: Wybaczcie Ciocie, wybacz Misiu ale :offtopic: Dostałam PW z prośbą o pomoc choćby w rozsyłaniu linka http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebny-dt-akcja-dla-chorej-suni-na-dt-leczenie-128128/#post11516369 Mała sunia z wielkim guzem a właściwie guzami, już starsza, no więc co ..... wywalono. Jest w schronie. Teraz zabluźnię $$$$$@@@@@ :mad: :mad: Dziewczyny szukają pomocy dla niej. Ja mogę na razie tylko przekazać link dalej Quote
ewelinka_m Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tak na szybciutko: www.psy.pl www.drobne.centrumofert.pl www.kupiepsa.pl www.ale.gratka.pl Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Kraków http://ogloszenia.yellowpages.pl/ Ogłoszenia Kupię Sprzedam Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń zwierzęta komputery internet telefony agd rtv narzędzia cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt Bezpłatne ogłoszenia 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Og�oszenia bezp�atne,og�oszenia turystyka -domy,grunty,dzia�ki,dzialki,motoryzacyjne,darmowe,pilne,pracy,kupna i sprzeda�y ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia ► owi.pl - ogłoszenia w internecie, ogłoszenia praca, darmowe, drobne, oferty pracy, sprzedam, kupię, zamienię, anonse aleokazja.pl Ogłoszenia Krakow - bezpłatne ogłoszenia w Krakowie - nieruchomości, praca, usługi i inne Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie. Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t - Og�oszenia adopcyjne Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Interpress Ogłoszenia swistak.pl kokosy.pl wrzucę później go też na naszą klasę na nasz kielecki profil Quote
KrystynaS Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Rozmawiałam z p. Przemkiem. Jutro zrobie przelew za Misia (200 zł) To na jak długo byłby opłacony domo-hotelik???? Iwop ja Cię proszę, Ty nie wychodź z domu. Bo wystarczy że wyjdziesz choćby do śmietnika to wrócisz do domu z psem . :placz: No powiedzcie jak 1000 ludzi ma pomóc 100 000 psów skrzywdzonych przez 100 000 innych ludzi. Czy ktoś to wie??? Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 200 zł plus 120 wcześniej - 320 zł:15 zł/doba czyli ok.21 dni opłacone:p psina jest od 20 (?)...czyli do 10 lutego ma opłacone;) Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Andzia, o której jutro wet i czy moja obecność jest mile widziana? Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ewab napisał(a):Andzia, o której jutro wet i czy moja obecność jest mile widziana? jakby co to niby na 19.30...mam nadzieję, że nie będzie się długo czekać - obecnosć twoja obowiazkowa:eviltong: bo ja ni mam aparata,a przydałoby mu się zdjęciuff parę porobić.... a i chyba jutro nie będę mogła podjechać:oops: a teraz się zbieram i idę do niedźwiedzia i szczotki ryżowej:diabloti: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Niedźwiedź czuje się dobrze:p rana suchutka, skóra blada nie zaogniona jak była:multi: są jeszcze te krwiaki...ale pomału i one zejdą... EwaB - dałabyś radę przyjechać po p. Ewę i Misia tak po 19? bo chyba Przemek nie będzie mógł bo coś ma załatwiać ok. 18 i nie wie czy zdąży... jak nie będziesz mogła to ja jakoś spróbuje ich zawieźć ale w razie co to się zdzwonimy;) Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Trzymam kciuki za wizytę, dajcie znać jak coś będzie wiadome. Ewelinka - wielkie DZIĘKI za tyle ogłoszeń!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 andzia69 napisał(a): EwaB - dałabyś radę przyjechać po p. Ewę i Misia tak po 19? bo chyba Przemek nie będzie mógł bo coś ma załatwiać ok. 18 i nie wie czy zdąży... Myślę, że dam radę. Quote
Recommended Posts