ewab Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 andzia69 napisał(a): podsumowywujac wydatki w Kielcach to ok: 76 zł wet - i tak w szoku jestem, ze tak tanio:crazyeye: sam caniviton jest przecież drogi...(EwieB mam oddać jeszcze 26 zł) 25 zł - pierwsza wizyta w aptece 15 zł - lakcid i rivażel 45 zł - traumel maść i tabletki 9 zł - altacet i to jest mój wkład w ratowanie Misiowej łapki:oops: ale więcej mogę nie wydolić, bo mam jeszcze insze psiaki w portfelu... Do tych wydatków dolicz jeszcze hotelik: 200 - iwop 120 - ja Andzia ani Ty, ani nikt inny nic mi nie macie oddawać. Niech to będzie mój wkład w ratowanie Misiowej łapki. Krystyna na też nie mogę się zgodzić na ogłaszanie Misia na trzyłapkach. Wierzę w to, że będzie chodził. Dziś dostałam namiary na fryzjera dla Misia. Jutro przedzwonie, zapytam o możliwości. Quote
KrystynaS Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ewab ale to chyba tylko takie krótkie postrzyżyny bo on nie ustoi z tą chorą łapką godziny u fryzjera. Quote
ewab Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 KrystynaS napisał(a):Ewab ale to chyba tylko takie krótkie postrzyżyny bo on nie ustoi z tą chorą łapką godziny u fryzjera. A to nie może leżeć? Misio to jest klient specjalny. Tak naprawdę to nie chodzi o strzyżenie dla urody, a o rozczesanie sierści na łapie i wokół niej, żeby móc dokładnie obejrzeć co tam jeszcze jest. Quote
Asior Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Andzia.. właśnie wypuściłam pierwsz ą aukcja na moim nowym pięknym szablonie :loveu: Tak więc jak będzie napisany tekścik, to równie piękną aukcję zrobię dla Miśka :loveu: VEGA - PIĘKNA SUNIA OWCZARKA NA TRZECH ŁAPKACH (541493807) - Aukcje internetowe Allegro Quote
KrystynaS Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To musisz zapytać czy może leżeć, bo jak byłam z moją sunią to stała i miała zapięte takie dwie "smycze" do stelaża właśnie po to aby nie siadała. Ale jak chodzi o rozczesanie to pewnie może leżeć. Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 jeżeli chodzi o wydatki to nalezy doliczyc jeszcze paliwo Viris i moje 130 za wizytę u weta, leki (nieprzydatne potem) i karmę...:oops: Martwię się u Misia...:-( Ale co wy ciągle z tymi 3 łapkami..? :crazyeye: MISIO MA 4 NOGI! Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Asior']Andzia.. właśnie wypuściłam pierwsz ą aukcja na moim nowym pięknym szablonie :loveu: Tak więc jak będzie napisany tekścik, to równie piękną aukcję zrobię dla Miśka :loveu: VEGA - PIĘKNA SUNIA OWCZARKA NA TRZECH ŁAPKACH (541493807) - Aukcje internetowe Allegro Asiorku - pięknie:loveu: Majga ma mi napisać tekst...mam nadzieję, bo ja nie umiem :oops: Quote
Viris Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O paliwie nie ma mowy. Transport gratis. Mam pieniądze z bazarku komu mam przelać - proszę o informacje - numer konta ( może być na PW ). Postaram się przysiąść zaraz nad rozliczeniami. Iwop - jak zakończą się Twoje bazarki to też daj znać jak kasa wpłynie - będziemy to elegancko rozliczać. Quote
Fiks Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='iwop'] Ale co wy ciągle z tymi 3 łapkami..? :crazyeye: MISIO MA 4 NOGI! Dokladnie! I bedzie zasuwal na 4 lapach. Na kogo zrobic przelew? Tak jak Krysia mialam w skarpecie odlozone pieniadze na transport dla Manka :evil_lol: A ze Manius juz nie potrzebuje gotowki, przekazuje je na Misia. Tylko na jaki nr konta, pisac dziewczyny :mad: Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Sorry za offa :) Fiks twoje allegro podziałało :loveu: Kto sprawdzi domek dla Kory w Kielcach ?:cool3: Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='iwop']Sorry za offa :) Fiks twoje allegro podziałało :loveu: Kto sprawdzi domek dla Kory w Kielcach ?:cool3: kurcze....rozłożyło mnie:-( a daleko to? ja myslę, zeby wszystkie nadwyzki finansowe wpłacać na konto Iwop a ona będzie regulowała dalej czy to hotelik czy koszty leków/weta Quote
Viris Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Musimy też postanowić komu zwrócić pieniądze za poniesione już teraz koszty. Przecież poszło już kupę kasy. Weta w Ostrowcu i karmę opłaciła Iwop, 200 zł na hotel też. Ewab za hotel i za weta? Andzia też. Musimy to ogarnąć, ja będę się starała pobazarkować trochę więcej, ale z czasem stoję średnio, teraz mam jeszcze wyjazd. Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Andzia, co cię rozłożyło...? wizyta przedadopcyjna? :oops: Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 iwop napisał(a):Andzia, co cię rozłożyło...? wizyta przedadopcyjna? :oops: nieee - choróbsko najgorsze z możliwych...czyli katar:evil_lol: wygladam mało pociagająco do odwiedzin:diabloti: Asiorku - Kobix jest z Końskich;) Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Andzia, nie znasz kogoś kto sprawdził by domek 10 km od Końskich??? Jest dziewczyna chętna nahaszczaka, ale ma juz dwa psy, trzeba sprawdzić co i jak u niej, znaczy u jej chłopaka, bo tam będzie przebywac pies i tamte też są u niego ;) Quote
ewab Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 andzia69 napisał(a):nieee - choróbsko najgorsze z możliwych...czyli katar:evil_lol: wygladam mało pociagająco do odwiedzin:diabloti: Andzia zaręczam Ci, że mogą być gorsze. Pozdrowienia od też rozłożonej:evil_lol:. Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 To ktos może sprawdzić dom w Kielcach...?:shake: Quote
ewab Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Iwop ja się nie piszę, bo po pierwsze nie wychodzę z wyrka, a po drugie mam w tym względzie zerowe doświadczenie. Ale pewnie ktoś się znajdzie. Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 DuDziaczek...watpię - ostatnio rzadko bywa na dogo więc nie wiem czy da radę...Ewelinka - moze... a gdzie ten domek - w jakiej częsci Kielc? Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 KrystynaS napisał(a):To musisz zapytać czy może leżeć, bo jak byłam z moją sunią to stała i miała zapięte takie dwie "smycze" do stelaża właśnie po to aby nie siadała. Ale jak chodzi o rozczesanie to pewnie może leżeć. Krysiu profesjonalnie to te 2 "smyczki" się nazywają szubienica :evil_lol: ale myślę, że fryzjerka powinna się zgodzić, aby Misiu mógł leżeć na stole to przecież w niczym nie przeszkadza, a i sytuacja jest specyficzna. EwaB co to za fryzjerka? :cool3: z wizytą przedadopcyjną nie ma problemu tylko czasowo dopiero koło weekendu, bardziej niedziela :roll: tylko jaka to część kielc? :p Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ewelinka to osiedle TSM ... W wekend byłoby super... Podać ci jej numer telefonu żebyś mogła się umówić? Quote
KrystynaS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Fiks to Ty masz taką dobrą rękę do allegro??? no .... to ..... :multi: Dobrze, że mnie poparłaś z tą skarpetą dla Misia bo nabijały się ze mnie :mad: a co mam innego zrobić???? Dziś w pracy z kierowniczką stwierdziłyśmy że mamy poważne kłopoty ze wzrokiem - obie nie widzimy pieniędzy w portfelu :evil_lol: Ewelinka przepatrz DOKŁADNIE !!!! ten Domek dla Kory. Korunia to moja ulubienica. Żeby jej dobrze było. Mówisz, że to szubienica :mdleje: - znaczy moją Sonię zaprowadziłam na szubienicę????? ZDROWIA WSZYSTKIM CHORYM CIOTKOM !!!!! Quote
Recommended Posts