roma_121 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 mam do oddania: 15 tabletek Piroxicam jelfa 20 mg ważny do 10.2014 roku i całe opakowanie ( bez jednej tabletki ) Meloxicam Arrow 15 mg ważne były do końca maja 2012 roku jak ktoś chętny to pw Quote
JJD Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Oddam 9 tabletek Vetmedinu. Tabletki nowe, bez oryginalnego opakowania, w torebce od weterynarza. Jeśli ktoś ma pod opieką psiaka potrzebujacego tego leku, proszę o pw. Quote
doddy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Poszukuję Minirinu kilka tabletek dla naszej fundacyjnej suni. Może ktoś ma na zbyciu? Quote
malawaszka Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Dla moich tymczasów przyjmę każdą ilość KARSIVANU (musi dostawać i Birma i Dżordż :(( ), VETORYL dla Dźordża :( , CIMALGEX dla Birmy bo bez przeciwbólowych nie chodzi praktycznie :( Lika poszukuje PILNIE dla Gajeczki COCARBOXYLASUM [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218213-Male%C5%84ka-Gaja-ma-domek?p=19300912#post19300912[/url] Quote
stzw Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 malawaszka: [url]http://www.portalweterynaryjny.pl/ogloszenia/sprzedam-vetoryl-30mg-207.html[/url] Quote
bric-a-brac Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Mam do rozdysponowania leki: Antybiotyki: - amotaks (amoksycylina) kilka tabletek [COLOR=#a9a9a9]- unidox (doksycylina) kilka tabletek /oddane kotom z portu Stępnica/[/COLOR] Leki na nadciśnienie: - propranolol Niesterydowe przeciwzapalne i przeciwbólowe (w tym na schorzenia stawowe): - olfen (diklofenac) - apo-napro (naproksen) (podobno szkodliwy dla psów) Leki na wątrobę/trawienie/rozkurczowe: - spasmolina - kilka tabletek - cholamid - panzol Choroby jelit: [COLOR=#a9a9a9]- sulfalazyna /oddana Mańkowi - stzw/[/COLOR] Jeśli ktoś ma zwierza, któremu przydałby się któryś, proszę o PW [U]z linkiem do wątku psa[/U]. Uprzedzam, że rozdysponuję subiektywnie, wg własnego uznania. Edited July 29, 2012 by bric-a-brac Quote
centaurus Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='JJD']Oddam 9 tabletek Vetmedinu. Tabletki nowe, bez oryginalnego opakowania, w torebce od weterynarza. Jeśli ktoś ma pod opieką psiaka potrzebujacego tego leku, proszę o pw.[/QUOTE] czy te 9 tab. vetmedinu jest jeszcze aktualne? bardzo potrzebuję dla chorego na serduszko znajdy mój numer 603293645 Quote
Toska1 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) nieaktualne Edited August 4, 2012 by Toska1 Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [B]Przyjmiemy Ipakitine, Rubenal 300mg i każdy rodzaj karmy dla psów z chorymi nerkami.[/B] Wątek Lisia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185837-Lisio-rok-w-hoteliku-i-%C5%BCadnej-wizji-DS-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!/page191[/url] Bardzo proszę o kontakt na pw Quote
bela51 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='bric-a-brac']Mam do rozdysponowania leki: Niesterydowe przeciwzapalne i przeciwbólowe (w tym na schorzenia stawowe): - olfen (diklofenac) - apo-napro (naproksen) Jeśli ktoś ma zwierza, któremu przydałby się któryś, proszę o PW [U]z linkiem do wątku psa[/U]. Uprzedzam, że rozdysponuję subiektywnie, wg własnego uznania.[/QUOTE] Czytałam gdzies, ze[B] naproksen[/B] jest szkodliwy dla psów. Myle sie ? Quote
bric-a-brac Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='bela51']Czytałam gdzies, ze[B] naproksen[/B] jest szkodliwy dla psów. Myle sie ?[/QUOTE] Nie mam pojęcia, być może jest, dla ludzi też nie jest zwykłą witaminką. Jak się nikt nie zgłosi, to będzie leżał i pewnie sama go zjem ;) Jak sie zgłosi i faktycznie pies jakiś ma od weta zalecenie na naproxen, to nie wnikam ;) Informacyjnie piszę co mam, a pewnie i tak się wszystko dla piesów nie rozejdzie ;) Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) nieaktualne Edited July 29, 2012 by paula_t Quote
kikou Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='doddy']Poszukuję Minirinu kilka tabletek dla naszej fundacyjnej suni. Może ktoś ma na zbyciu?potrzebne jeszcze? ja mam troche minirinu Minirin poleciał dla psinki Toji u Wandy Szostek Quote
paula82 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='JJD']Oddam 9 tabletek Vetmedinu. Tabletki nowe, bez oryginalnego opakowania, w torebce od weterynarza. Jeśli ktoś ma pod opieką psiaka potrzebujacego tego leku, proszę o pw.[/QUOTE] czy to jeszcze aktualne? Borys (On-ek z przytuliska Znajdki) potrzebuje tego leku. Ja natomiast potrzebuje też w dawce 1,25 dla świnki morskiej. może ktoś ma? Quote
wanda szostek Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) Poszukuję leku Minirin Melt dla mojej suni . Wątek : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/26049-List-do-Cioteczek-Ostrowskich-Toja-chora-MOCZÓWKA-PROSTA-Pomocy!!!/page14Lek[/url] na receptę weterynaryjną kosztuje 203,00 (30 tabletek). Może ktoś ma na zbyciu lub może pomóc w tańszym zakupie. Potrzebujemy bardzo pomocy. Edited August 4, 2012 by wanda szostek dodanie zdjęcia Quote
BoUnTy Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Pierwsza strona prowizorycznie zaaktualizowana, prosze wszytskich czytasjących o edycje nieaktualnych postów i zaznaczenie wyraznym napisem aktualnych!. Wątek zostanie zgłoszony do weyczyszczenia przez moderatora Quote
Toska1 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) nieaktualne Edited October 15, 2012 by Toska1 Quote
natalia.aleksandrov Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Potrzebuję tabletek na odrobaczenie (pies około14 kg), odpchlenia i (najlepiej) środki przeciwzapalne na zapalenie tchawicy dla suni z mojego podpisu. Jeżeli ktoś ma także środek na pobudzenie apetytu - także przyjmę. Fundusze się kończą, a sunia jest potrzebująca... Quote
JJD Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='jjd']oddam 9 tabletek vetmedinu. Tabletki nowe, bez oryginalnego opakowania, w torebce od weterynarza. Jeśli ktoś ma pod opieką psiaka potrzebujacego tego leku, proszę o pw.[/quote] nieaktualne Quote
ania91sc Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ma ktoś może na zbyciu jakieś tabletki na stawy dla dużego owczarka? Będziemy bardzo wdzięczni. Quote
UlaFeta Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Borys z przytuliska Znajdki poszukuje Vet-Medinu.Moze ktos mam. Quote
Ewelinaaa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Opolskie schronisko potrzebuje- AESCIN. Czy ktoś wspomoże, ktoś ma? :) Quote
Ikusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Potrzebny DUPHALYTE do karmienia pozajelitowego, pilne. Czy nie ma ktoś na zbyciu? Przeklejam fragment tekstu z wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów/page197[/url] [COLOR=#222222]"Czekam, aż zejdzie ostatnie 5ml kroplówki z Duphalyte i idę spać Gdyby ktoś ten lek miał... choćby taniej... Ona potrzebuje tego min 50ml/dobę Atosik mniej, ale też dostaje. mnie butla kosztuje ok 80zł/szt" DUPHALYTE nadal pilnie potrzebny. Gdyby była możliwość zakupu gdzieś w Krk taniej, proszę o info bezpośrednio do Iwoniam. Nr tel do niej w każdym jej poście. Może też być do mnie, przekażę wiadomość. [/COLOR] Edited September 9, 2012 by Ikusia Quote
Recommended Posts