Charly Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I oby tych wejść nie nabiły same odwiedzające Allegro cioteczki! :) Trzymam kciuki za dom dla Piwka! przewaznie jak wystawialam zwierzaki to mialy ( nawet rasowe) tak okolo 700 wejsc i to juz bylo duzo. A ta malizna ma ponad 1100. to sporo. Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 trzymamy kciuki. z 1100 wejść tylko jeden dom potrzebny. to bardzo duże szanse, aż tylu ludzi go obejrzało. Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='sleepingbyday']trzymamy kciuki. z 1100 wejść tylko jeden dom potrzebny Twoje życzenie jest dla mnie [w tym przypadku :evil_lol:] rozkazem :evil_lol::diabloti: Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Drogie i kochane Cioteczki... Możecie już spokojnie puścić kciuki,bo Piwko już dzisiaj wieczorem,albo jutro rano będzie w nowym domu! Aktualnie od godziny jest u mnie - tu przeczeka do chwili,gdy będę mogła zawieźć Go do domku ;-) Więc na miejsce Piwka na allegro można dać jakąś inną Biede... Muszę lecieć,bo Piwko niesamowicie upatrzał sobie Mikiego,a Miki na Niego warczy :mad: no i Piwko na Niego szczeka. I mam cyrk :P Muszę nad tym lecieć jakoś zapanować. Później napiszę relacje... Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ach ty wstrętna, niespodziankę tygodnia mi zrobiłaś :loveu:. to o piwka chodziło :multi::multi::multi: wiecie, ulga do potegi... dawać jak tylko sie da raporty z podrózy, z nowego domu, wszystko!!!!!!! i koniecznie jakieś zdjęcia, jak juz piwunio będzie wyglądał jak powinien, ciekawa jestm, jaki on jest naprawde, jak jest zdrowy, zadbany i zadowolony :cool3:. a tak po cichutku i po malutku wrzucę nowy dziadkowy watek, bardzo mizernej szansy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cicha-tragedia-127289/#post11441513 Quote
agaga21 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 dziewczyny, jestem pełna podziwu w jakim ekspresowym tempie znajdujecie domki tym psiakom!! :multi::loveu: Quote
Charly Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 oooo:loveu:. ale suuuuuuuuuuuuuuuuuper:multi::multi: Quote
mru Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 łojeza :D a to dopiero no i niech ktoś powie, że nie warto się starać pomagać... Quote
Gogonek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :multi::laugh2_2::sweetCyb::bigcool::klacz::cunao: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Klaudia, tak się cieszę! Kochany dziadziuś Piwko! Jeszcze pewnie nie zdaje sobie sprawy, co go czeka!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Piwko teraz grzecznie leży sobie z Mikim... Ale sam początek był niepokojący... Piwko cały czas szczekał,bo chciał wejść do łoża Mikiego,a Miki królewicz na własnych włościch [bo przecież posłanko dostał na własność] reagował agresją na biedną sierotkę... :mad: Ale jak tylko przenosiłam Piwka w inne miejsce zaraz szczekał jeszcze bardziej... Tak jakby bezpieczniej się czuł w obecności innego pieska... Ogólnie Piwko to straszny przytulas... Lubi wszystkie zwierzaki widać. I jak na takiego dziadzia to werwę ma całkiem niezłą :razz: Podrywał moją Sarę... Większą od Niego zaledwie około 10 razy :evil_lol: I całkiem dobrze radzi sobie ze swoją ślepotą... Widać nie od dziś zmaga się z tym problemem... :roll: Quote
magda222 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja też się cieszę bardzo :multi: Pifcio,wszystkiego co najlepsze!!! :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 A tak skakał po Mikim - biedny Piwko chciał się z Nim położyć... :loveu: Quote
zachary Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pifciu, tak się cieszę:multi:,że jedziesz do swojego domku.Krzywa optymizmu rośnie :evil_lol: Quote
peate Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 świetnie, że maluszkowi tak szybko się udało znaleźć nowy domek :lol: szczęściarz będzie już u siebie na święta :x-mas: Quote
Lionees Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A gdzie będzie miał ten domek i u kogo? Quote
kosu32 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No właśnie ... Gdzie Piwko znalazł dom ? Gdzie będzie spędzał Święta ??? Quote
Ajula Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ale akcja :crazyeye: jak Wy to robicie?? czytając wątek Piwka nie bardzo wierzyłam w szczęsliwe zakończenie, tzn. prawdziwy dom a tu jakies cuda się dzieją :multi: podziwiam Was i życzę dalszych sukcesów w naprawianiu świata :lol: Quote
togaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Klaudus pewnie nam wszystko opisze.... Czekamy...!!!! Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Na początek przeproszę,że tak późno wszystko opisuję,ale internet niestety odmówił mi posłuszeństwa :mad: A co do Piwcia! A wię tak: Piwko został dosłownie 'wybrany' przez Przystań Ocalenie... I tam właśnie zamieszkał z innymi chorymi starszymi zwierzakami... I jestem jak najbardziej przekonana o tym,że lepiej trafić nie mógł ! W Przystani nie braknie Mu całkowicie niczego! I do samiutkiego końca Jego życia będzie kochany,a także będzie robione wszystko co najlepsze dla Jego zdrowia. Piwko to wspaniały pies... Był u mnie zaledwie 24 godziny,a zjednał sobie wszystkich moich domowników... Osoba,która Go zostawiła popełniła wielki błąd... I jestem pewna,że odpokutkuje za to równie gorzko jak Piwko [tylko bez szczęśliwego zakończenia...] Jest naprawde wyjątkowy... Fotki z pobytu u mnie wrzucę później,bo teraz mnie czas troszkę goni;) Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 No i nie napisałam najważniejszego...! Pani która miała Piwka na tymczasie godnie wyprawiła Go do nowego domu... Dostał posłanko,dostał lekarstwa [wszystkie jakie musi dostawać] na spory czas...Dostał też jedzonko i smycz! Ta Pani musi być wspaniałą duszyczką...! Bardzo się cieszę,że miejsce Piwka zajęła schroniskowa Lola... Bardzo dziękujemy Pani za wspaniałą opiekę sprawowaną nad Piwkiem! Możecie w wolnej chwili zerknąć :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/babcia-lola-ma-12-lat-szuka-cieplego-fotela-na-zimowe-dni-ona-zamarznie-slask-126943/ Quote
sleepingbyday Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 piwko nasze kochane juz bezpieczne. Quote
Ajula Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wszystkiego najlepszego dla staruszka i aniołów, które sie nim zajęły :Rose: Quote
Recommended Posts