sleepingbyday Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 przecudnie jest skubaniec umaszczony :loveu: w ogóle on jest w moim typie :oops: Quote
kosu32 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Fakt Gościu w sile wieku ale nadal z niego ciacho ....:cool3: Tylko ten tytuł postu może by zmienić na "Pifko na bajecznej wyspie PRZYSTAŃ" lub coś w ten deseń - co ???... Quote
Agmarek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No patrzcie go jaki kawaler! W konkury się wybierał?! :mad: To pewnie tą hollywoodzką sylwetkę dla sąsiadki trzymał :diabloti: Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Wczoraj byłam odwiedzić Piniulka :razz: Ten chłopak to wygrał los na loterii... Na polko wynoszą na rączkach, z polka zaraz do swojego pokoiku... A ten jeszcze pyskuje podszczekując :mad: Zamiast cicho siedzieć :evil_lol: Ale On wie, że nawet jak będzie pyskował to nikt Mu za to nic nie zrobi, a jeszcze Go pożałują :evil_lol: Quote
togaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 magda222 napisał(a):A to ma gnojek szczęście ;) dokładnie.....:evil_lol:..!!! A z tym siuraniem dałby sobie spokój, geriatryk jeden!;) Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 A to dzisiejsza sesja :eviltong: Quote
Gosiapk Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No proszę, Pifcio twardziel, zimy się nie boi! Quote
kosu32 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Śnieżny gość z niego. Istny twardziel - taki mróz a On spacerki sobie urządza ... Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 cudny jest!!! cudny, cudny!!! i farciarz jakich mało, skubaniec! Quote
togaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-pozar-w-przystani-ocalenie-marzna-131944/ Cud,że żaden zwierzak nie ucierpiał...!!! Pomoc potrzebna dziewczyny........! Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kto ewentualnie zainteresowany jeszcze nie wie o: http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-jak-zachecac-do-adopcji-starszych-psow-134345/ ??? Quote
Klaudus__ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dzisiaj byłam w Przystani z aparatem, więc porobiłam kilka fotek kawalerowi :cool3: Temu to dobrze - spaceruje po zielonej trawce - wszyscy Go pilnują, dookoła koleżanki i koledzy... RAJ! A ten ważniak chodzi i na wszystkich szczeka! A co! Nie wolno Mu? :evil_lol: Wydaje mi się,że Pinio nie starzeje się tylko odmłodniał... Emeryturka Mu służy na całego :evil_lol: Ale mnie znudzili tym fotografowaniem... Tak właśnie mnie głaszcz Michał... Tak mi dobrze... :evil_lol: Quote
Charly Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Wspaniały jest:multi::multi::multi: Jak dobrze, ze jest taka przystań:loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Widać że pobyt w Przystani służy naszemu emerytowi :lol: Pozdrowienia dla wszystkich czworonogów no i ich opieunów rzecz jasna. Bez ludzi dobrego serca to miejsce nie byłoby takim jakim jest :loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 no i spłakałam się.... mam przed oczyma pierwsze zdjęcia, dramat, strach o to, czy znajdzie się dobry kąt dla niego. klaudus, dzięki z ate fotki - na dobry początek tygodnia. Quote
Klaudus__ Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Jak już tak się kawaler podoba to proszę repetę :evil_lol: Quote
Certusowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Pinio mial wielkie szczescie, bo zostal znaleziony przez wspanialych ludzi, a teraz jest u kolejnych wspanialych ludzi. Po drodze mial tez szczescie spotkac i poznac niezwyklego Mikiego. Mysle, ze nie kazdy z nas moze to o sobie powiedziec ;) Nawet nie wiem, czy on to wszystko potrafi ogarnac i dac temu wyraz. Dzieki Wam, ktorzy przyczyniliscie sie do tego, ze jest, gdzie jest, nalezy do tych nie tak licznych, ktorym ostatecznie w zyciu sie powiodlo, a Los usmiechnal sie przed nim szeroko "od ucha do ucha". Pinio zaistnial w tym swiecie, zdobyl przychylnosc i sympatie. Nikt go juz nigdy nie wyrzuci z jego obecnego domu. Tylko zyc- nie umierac. I oby zyl dluuugo i szczesliwie, a jego odejscie kiedys-tam, nie mialo zadnych znamion cierpienia. Quote
Charly Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Amen:loveu: A jak on sobie radzi w ogóle? Wpada na przemioty? Quote
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Nie wpada na nic. Zapoznał się już z otoczeniem, a poza tym to nie jest nigdy sam. Zawsze ktoś Go ma na oku :loveu: On już nie potrzebuje pomocy... Ale jak możecie to zerknijcie do Niej... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-wyrzucona-z-samochodu-liza-pilnie-potrzebny-dt-137607/#post12276742 Quote
Klaudus__ Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='BUDRYSEK']Klaudia masz moze jakies wieści o Piniu? Oczywiście,że mam... Często Go odwiedzam,a informacje o Nim mam na bieżąco... Jednak to nie są dobre wieści... Z Piniem coraz gorzej... Jest słaby i taaaki cichy... Jeszcze niedawno szczekał jak szalony... A teraz poprostu odpoczywa... Ma wszelakie wygody i to co lubi najbardziej... Opiekuńcze ramiona człowieka... Nic więcej nie zrobimy... Quote
Recommended Posts