Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ...a gdyby ktos sie jeszcze zglosil i dal mu dom- taki tylko dla niego...to wtedy pojedzie tam? czy tam gdzie jest to najlepsze wyjscie dla niego? Quote
peate Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a co Charly poszukujesz dla siebie jakiegoś słodkiego, małego staruszka :cool3: Quote
Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie ja nie:lol:. Juz mam slodkiego, malego, slepego staruszka- tylko tak mysle, ze super ze jest bezpieczny itd. Ale moze sie zglosi jakis indywidulny domek jeszcze. chyba ze to faktycznie jego ostatnia najlepsza przystan jest:) Quote
togaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Czy Przystań Ocalenie to jest to miejsce pod Tychami...? Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 togaa napisał(a):Czy Przystań Ocalenie to jest to miejsce pod Tychami...? Można tak powiedzieć ;) To są okolice Pszczyny. Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Mi się wydaje,że to będzie Jego ostateczna "Przystań"... Piwka wiek został określony na około 15 lat... Myślę,że Piwkowi już zostało mniej niż więcej... A takie zmiany to stres,który Mu raczej nie służy... A tam będzie miał prawdziwy dom z innymi zwierzętami,których towarzystwo tak bardzo lubi... Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 w takim razie wstawie w jego miejsce na allegro inne psiaka. PIfko ma 2000 wejsc:-o. Ciekawa jestem czy ktos zadzwoni i co wtedy...:roll: Tak czy siak zycze mu wszystkie najlepszego:) Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Jeżeli tak akurat się stanie,że będzie ktoś zainteresowany Piniem [Jego nowe imię :loveu:] to przecież zawsze można polecić jakiegoś równie biednego psiaka... Przecież jest ich pod dostatkiem...:roll: Pinio to wiekowy pieseki nie jest korzytne wieczne zmienianie Mu domu... Już wystarczająco dużo w swoim życiu przeszedł... Teraz nadszedł Jego czas odpoczynku... Pino jest w swoim 'indywidualnym' domku,miejsce w którym się znajduje jest prawdziwym rajem... I jestem pewna,że ma tam o wiele więcej miłości,niż niejeden mógłby Mu dać. Jest wsród ludzi,którzy kochają zwierzęta nie tylko 'wirtualnie',ale oddają Im całe swoje życie... Tylko po,aby i One mogły godnie żyć w ostatnich latach swego życia... Pinio już pokochał swój nowy dom i Jego mieszkańców. Jest bardzo towarzyskim dziadziusiem [co już wcześniej wspominałam] upodobał sobie już pewne koleżanki i chodzi za Nimi krok w krok,bardzo się cieszę,że udało się właśnie Piniowi trafić do tego tego zwierzęcego raju na ziemi... Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To super wiesci:loveu::multi: Proszę uraczcie nas od czasu do czasu jakims zdjeciem:) widze ze Pifko się nie przyjęlo:evil_lol: Quote
Agata69 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Przez kilka lat sponsorowałam konika w Przystani i wiem, że to zwierzęcy Raj... Pinio jest szczęściarzem... Ja też mam staruszka, w dodatku slepego. Może ktos chciałby wspomóc biedaka, chcemy mu zorganizować lepsze warunki do czeknaia na cud.. Pinio, podziel sie swoim cudem... Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mam nadzieję, ze od czasu do czasu piwko sie odezwię (jaki tam pinio :shake:). Quote
togaa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ja też znam to miejsce,choć byłam tam zaledwie raz..... I jestem o Pinia spokojna.... To najlepsze, co mogło Go na ten ostatek życia spotkać..... Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mi się marzą zdjęcia, z ajakiś czas, jak juz sie odkuje chłopak, żebysmy zobaczyli, jak on wygląda, jak jest sobą.. ale chyba juz to pisałam :oops: Quote
Ajula Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 nie zaszkodzi napisać jeszcze raz :) też bym chciała uslyszeć (i zobaczyć) co u Pinia Quote
Gogonek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Żeby tak wszystkie staruszki miały tyle szczęścia:roll: Pinio,dziadziuniu kochany, bądź szczęśliwy i ciesz się życiem:multi: Quote
Klaudus__ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Drogie i Kochane fanki Piwka vel Pinia :evil_lol: Tak się dopominałyście o zdjęcia,że Dorotka postanowiła spełnić Wasze marzenia :evil_lol::diabloti: Oto zdjęcia Naszego milusińskiego podczas błogiej atmosfery Świąt Bożego Narodzenia... U Pinia wszystko jak najbardziej dobrze! Przyzwyczaił się już do nowego domeczku i... jest Mu tam bosko! Podziękuję w imieniu Pinia [bo wiem,że chciałby tego...] - Budrysek i Bubu - że mnie znalazły i nie pozostawiły na pastwę podłego losu... Że zabrały mnie i o mnie zadbały,że już na tej mokrej drodze stały się moimi oczkami,których mi zabrakło... - wszystkim Cioteczkom zaglądającym tu do mnie...Niejednokrotnie uraniającym łezkę nad moim losem... Podnoszącym wątek i niecierpliwiącym się o mój los... Trzymającym kciuki za to,żeby było mi dobrze i ... domagającycym się fotek! :evil_lol: Przystani Ocalenie będę dziekował codziennie całym sobą,że mnie pokochali i zapewnili mi godną starość w domu przepełnionym miłością... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Klaudus, nie sposób powstrzymać łez... Pinio i choinka...? Czy ktoś z nas przypuszczał? Czy _bubu_ i BUDRYSEK choć przez sekundę mignął taki obraz w głowie, gdy "zbierały" Pinia z ulicy, nie wiedząc czy w ogóle żyje? Piękna historia.... Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 łezka sie w oku kręci. farciarz nieziemski z seniora :multi: Quote
Charly Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Dziękujemy pięknie za zdjęcia:loveu: Co za widok:placz:Pinio pod choinką:mdrmed::mdrmed: Jak wspaniale ze ten piesek Was spotkal na swojej drodze Bubu i Budrysek i wszystkich ludzi, którzy umożliwili, że jest gdzie jest. Wspaniale:placz::sweetCyb::sweetCyb: Quote
BUDRYSEK Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Piwko pod choinką-piękny widok :loveu: Quote
peate Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 to prawdziwy przed-świąteczny cud Pinia spotkał :santagri: Quote
Ajula Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 buuu :placz: jak tu nie ryczeć na taki widok :placz: Pinio przy choince.. nawet jesli nie widzi, to na pewno czuje zapach świąt ale miał chłopak farta, że takich ludzi jak Wy spotkał to jest najlepsza opowieść wigilijna :loveu: Quote
Gosiapk Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ajula napisał(a):... to jest najlepsza opowieść wigilijna :loveu: Tak masz rację :-( Quote
Recommended Posts