kosu32 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ajula napisał(a):buuu :placz: to jest najlepsza opowieść wigilijna :loveu: Dokładnie tak jest Mam nadzieję że ten Nowy Rok będzie równie łaskawy dla innych czworonogów w potrzebie i otworzy serca ludziom, tak by postrzegali zwierzęta jak swoich mniejszych braci Serdecznie pozdrawiam Cię kochana psionko i innych Twoich kolegów z nowego kochającego domu :lol: Quote
merzet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jaka cudowna wiadomosc - dobroc ma sens i ulepsza nas w kazdym momencie. Nigdy dobroci nie za malo by zrownowazyc cale zlo na swiecie. Bardzo sie ciesze ze ostatnie chwile zycia piesek spedzi w dobrym domku. DZIEKUJE CI DOGOMANIO ZA ISTNIENIE - BO CO BY BYLO Z TAKIMI BIEDULKAMI GDYBY NIE TACY LUDZIE Z ROZNYCH MIEJSC W POLSCE A JEDNAK POMAGAMY NAJPIERW WIRTUALNIE A POTEM ZAMIENIA SIE TO W KONKRETNY CZYN ...... CO BYSMY ZROBILI BEZ TAKIEGO FORUM ZASIEG NASZEJ POMOCY BYL BY STRASZNIE MALY JESZCZE RAZ DZIEKI ZA TO SUPER WIADOMOSC magda tymonek bazolek Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to prawda, na dogo jest jak jest, rózne bywają wojny i potyczki mniejszeg kalibru, jednak udział w psiej sprawie nie do przecenienia.... Quote
Gosiapk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pifek! Tylko nie siuraj pod tą choinką! :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Na pewno jak w niebie :) Ciekawe co z tym siuraniem i choinką... :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wszystko ok, w końcu choinkę tzreba podlewac, bo schnie.... :diabloti: Quote
Klaudus__ Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Fakt - faktem,że zdjęć nie mam... :oops: Ale mam wieści :razz: Nasz chłopak już na dobre zadomowił się w Przystani :cool3: Rozleniwił się też strasznie :eviltong: Wyprowadzany na polko - stoi... Przyniesiony do domu... - podlewa podłogę :evil_lol: Po co chłopak będzie marznął na polku - jak w o wiele przyjemniejszych warunkach można się wysiurać w domku :diabloti: Jest oczywiście bardzo towarzyski. Uwielbia spędzać czas w gronie czworonożnych domowików - szczególnie dziewczynek :cool3: Łapy i Mysi :loveu: Uwielbia spać na podłodze - w posłanku chyba za ciepło. Niebawem wyczaruję jakieś fotunie Przystojnego Emeryta,żebyście Cioteczki oczka nacieszyć mogły :loveu: Quote
Ajula Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Klaudus trzymamy za słowo i czekamy na fotki :) Quote
Gosiapk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Klaudus__']Fakt - faktem,że zdjęć nie mam... :oops: Ale mam wieści :razz: Nasz chłopak już na dobre zadomowił się w Przystani :cool3: Rozleniwił się też strasznie :eviltong: Wyprowadzany na polko - stoi... Przyniesiony do domu... - podlewa podłogę :evil_lol: Po co chłopak będzie marznął na polku - jak w o wiele przyjemniejszych warunkach można się wysiurać w domku :diabloti: Jest oczywiście bardzo towarzyski. Uwielbia spędzać czas w gronie czworonożnych domowików - szczególnie dziewczynek :cool3: Łapy i Mysi :loveu: Uwielbia spać na podłodze - w posłanku chyba za ciepło. Niebawem wyczaruję jakieś fotunie Przystojnego Emeryta,żebyście Cioteczki oczka nacieszyć mogły :loveu: Inteligentna bestia z naszego Pifka :evil_lol: Quote
Ajula Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 znowu musialam się poryczeć :placz: ale teraz to z radości :lol: jak mi sie przypominają te pierwsze zdjęcia... a teraz staruszek taki szczęsliwy... Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Sczęśliwy i 'zaokrąglony' :cool3: Zdecydowanie przybrał na wadze :evil_lol: To już nie same kosteczki :evil_lol: Quote
togaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Klaudusku, a oprócz Pifka jakie tam jeszcze mieszkaja psiaki??? Kilka lat tam nie byłam, pewnie lokatorzy sie pozmieniali.... Na pieterku mieszkały kiedyś koty z laboratorów...makabra do jakiego stanu zostały doprowadzone "dla dobra nauki.." Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 piękne foteczki :loveu: nasz Piwuś :loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Togaa sprawdz kogo znasz, a kogo musisz koniecznie poznać: Komitet Pomocy dla Zwierząt Z pewnością jak tam byłaś to poznałaś trzyłapka Karo [ moja miłość :loveu: ] Quote
_bubu_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Oj zmienił sie Piwcio :razz: Jakby odmłodniał :) śliczne fotki Quote
togaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Klaudus__']Togaa sprawdz kogo znasz, a kogo musisz koniecznie poznać: Komitet Pomocy dla Zwierząt Z pewnością jak tam byłaś to poznałaś trzyłapka Karo [ moja miłość :loveu: ] Klaudusku! dzieki za link.. zajrzałam... Pamietam Karo..zrobił na mnie wtedy ogromne wrażenie... Pamiętam też Puszka...ten niestety już za TM.. Szczęściarz z naszego Pifko że tam trafił.... Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Tak Karol to prawdziwy Skarb - poprostu uwielbiam tego Łobuziaka... :loveu: Zakochałam się i klapa :loveu: A co do Puszka to fakt jest taki,że chyba każdy kto Go zobaczył chociaż raz na własne oczy już zawsze będzie o Nim pamiętał... Quote
Charly Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dzięki za zdjęcia. Cudowny, szczęściarz kochany Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Piękne zdjęcia, naprawdę! Można się wzruszyć... Jak dobrze, że Piwko jest szczęśliwy! Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 cudny piwko!!!!!! prześliczny jest.... a opowiedzcie cos o nim....:razz: Quote
kosu32 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dla takich chwil warto jest żyć. Człowiek który pomaga swym mniejszym Braciom wierzy że dobro powraca. Ta PRZYSTAŃ to prawdziwa PRZYSTAŃ dla czworonogów. Pozdrawaim serdecznie wszystkich ludzi na wątku którzy pomogły Pifciowi i ślę ukłony dla osób które swą opiekką i oddaniem zapewniają zwierzakom godny byt w PRZYSTANI. Pifcio-dla Ciebie 1000 buzioli :loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']cudny piwko!!!!!! prześliczny jest.... a opowiedzcie cos o nim....:razz: Piwko jak to Piwko... Siura dalej w domu... - bo po co ma siurać na polku jak w domu i tak za Nim posprzątają... A ostatnio to nawet doszły mnie słuchy,że chyba wcale nie jest taki stary i zniedołężniały :evil_lol: Ponieważ... Kilka domów dalej suczka miała cieczkę... I Piwko będą na polku wręcz się do Niej wybierał... :mad::evil_lol: heheheh Poza tym nie lubi wcale chodzi po polku. Woli doooopsko w domu grzać... [w sumie to racja. Swoje już wymarzł... Teraz może wybrzydzać to niech wybrzydza :evil_lol::loveu:] No i tak mi się wydaje,że to już nie same kosteczki... Chyba troszkę przybrał na wadze [o ile wogóle można powiedzieć,że Piwko może przytyć...] On ma taką hollywodzką sylwetkę :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts