mru Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 on na tej jednej fotce wygląda jak kotek jego uroda mnie powala :):loveu: Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 umie Ktoś zrobić banerek? ja jeszcze się nie naumiałam :oops: Quote
Wet-siostra Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Biedny psiak...co za czasy... Ech,psinko,trzymaj się jakoś... Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Piękne bannerki!! Dziękujemy bardzo bardzo :Rose::Rose::Rose: Bo ja też nie potrafię bannerka zrobić :eviltong: Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Banerek jest na pierwszej stronie od chwili jak go zauważyłam :eviltong: Quote
Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Proszę zalozycieli wątku banerek wkleic w pierwszy post, bo zniknie a tak większa ilosc ludzi ma szanse go sobie wkleic w podpis. jest stronę wstecz lub (jeszcze)w moim podpisie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dziadziuś Piwko ma coraz mniej czasu!!! Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dzisiaj Piwko będzie miał gościa :eviltong: Zresztą już za chwilkę :lol: Ciekawe jak się starowinek czuje...:roll: Quote
Gosiapk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Klaudus__']Dzisiaj Piwko będzie miał gościa :eviltong: Zresztą już za chwilkę :lol: Ciekawe jak się starowinek czuje...:roll: No i co z tymi odwiedzinami? Quote
kikou Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 przesłodki jest..... ciekawe co powie lekarz, czy maleństwo mocno chore? jak ludzie moga być tak bezduszni....choćbym żyła jeszcze sto lat nigdy tego nie pojme...:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A najgorsze, że tak ciężko o ratunek dla takich starowinek... Quote
Gogonek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Q....a!!!! co za ludzie żyją na tym świecie:angryy:? serce mi pękło (po raz n-ty) jak zobaczyłam to biedactwo:placz: i kolejny staruszek, gdzie je wszystkie brać???:shake: Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 przecudny jest, taka hienka :loveu:. oby mu sie powiodło!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Która z cioteczek się zlituje nad dziadziusiem? Za 2 dni znów będzie bezdomny... Quote
zachary Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nie!:-( Pinczerka nie pisz tak, musi się znaleźć jakaś duszyczka, która widzi!!! Bo skoro większość ludzi dookoła "nie widzi", jak celnie zauważyła wcześniej jakaś cioteczka, to może jest gdzieś jeszcze osoba widząca.Na pewno! Nie możemy stracić nadziei, przecież nie wiadomo ile mu jeszcze czasu zostało...Komu Piwko? Maleństwo na poduszeczkę,grzać doopkę! Swoją drogą, aby ten kto go wyrzucił na stare lata i na chłód, doznał tego samego:angryy:. Budrysku, a ja zawsze słyszałam,że w górach to tacy dobrzy, życzliwi, uczynni ludzie mieszkają...:shake: Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 bo mieszkają ale zdarzaja sie jeszcze takie stare dinozaury które juz dawno powinny wyginąć !!!!:angryy: więc może trzeba im w tym pomóc?! Quote
Gosiapk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kto przygarnie wycieńczonego staruszka? Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 A tu foteczki z dzisiejszej wizyty u Piwcia :razz: Trochę niewyraźne... :roll: Ale są :eviltong: Rany tak strasznie mi Go żal... Taki zagubiony... Niepewny... Przerażony... :bigcry: Quote
pixie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :bigcry: dziadzio PIFKO.... Pifko pifek pifcio.... chyba wolalbym bez tego W...juz i tak Zywiec kojarzy sie z Piwem... le to dywagacje na temat imienia.. co tu z Pifciem zrobic... patrzyliscie do Mapy Pomocy a weterynarz w BB nie ma hotliku dla niego, albo jakiegos domu gdzie np odszedl niedawno pies i Panstwo mogliby sie czasowo zajac psiakiem nie wiem do ktorego gabinetu chodzicie..ale jeden ktory zglaszal akces do mapy Pomocy Dogo pisal mi ze pomagaja w miare mozliwosci bezdomnym psom na imie mial Marcin bodajze... jest ten gabinet w Mapie Pomocy Weterynaryjnej Pifciu nie martw sie..musi sie znalezc doek dla Ciebie ciekawa jestem tez wynikow badan Quote
_bubu_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ten gabinet o którym piszesz nie ma możliwości hotelowania zwierząt. planują robić kojec ale teraz nie są w stanie pomóc. a tymczasem Piwko musi dostawac leki na serduszko, nie tanie niestety.. Jutro reszta wyników badań. Prosimy o opłacaniu Piwka... może ktoś mógłby wystawić cegiełki? bazarek? Quote
Recommended Posts