Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę zalozycieli wątku banerek wkleic w pierwszy post, bo zniknie a tak większa ilosc ludzi ma szanse go sobie wkleic w podpis. jest stronę wstecz lub (jeszcze)w moim podpisie

Posted

[quote name='Klaudus__']Dzisiaj Piwko będzie miał gościa :eviltong:
Zresztą już za chwilkę :lol: Ciekawe jak się starowinek czuje...:roll:
No i co z tymi odwiedzinami?

Posted

przesłodki jest.....
ciekawe co powie lekarz, czy maleństwo mocno chore?

jak ludzie moga być tak bezduszni....choćbym żyła jeszcze sto lat nigdy tego nie pojme...:shake:

Posted

Q....a!!!! co za ludzie żyją na tym świecie:angryy:? serce mi pękło (po raz n-ty) jak zobaczyłam to biedactwo:placz: i kolejny staruszek, gdzie je wszystkie brać???:shake:

Posted

Nie!:-( Pinczerka nie pisz tak, musi się znaleźć jakaś duszyczka, która widzi!!! Bo skoro większość ludzi dookoła "nie widzi", jak celnie zauważyła wcześniej jakaś cioteczka, to może jest gdzieś jeszcze osoba widząca.Na pewno! Nie możemy stracić nadziei, przecież nie wiadomo ile mu jeszcze czasu zostało...Komu Piwko? Maleństwo na poduszeczkę,grzać doopkę! Swoją drogą, aby ten kto go wyrzucił na stare lata i na chłód, doznał tego samego:angryy:. Budrysku, a ja zawsze słyszałam,że w górach to tacy dobrzy, życzliwi, uczynni ludzie mieszkają...:shake:

Posted

A tu foteczki z dzisiejszej wizyty u Piwcia :razz:
Trochę niewyraźne... :roll: Ale są :eviltong:
Rany tak strasznie mi Go żal... Taki zagubiony... Niepewny... Przerażony... :bigcry:

Posted

:bigcry:
dziadzio PIFKO....

Pifko pifek pifcio....
chyba wolalbym bez tego W...juz i tak Zywiec kojarzy sie z Piwem...
le to dywagacje na temat imienia..
co tu z Pifciem zrobic...

patrzyliscie do Mapy Pomocy
a weterynarz w BB nie ma hotliku dla niego, albo jakiegos domu gdzie np odszedl niedawno pies i Panstwo mogliby sie czasowo zajac psiakiem

nie wiem do ktorego gabinetu chodzicie..ale jeden ktory zglaszal akces do mapy Pomocy Dogo pisal mi ze pomagaja w miare mozliwosci bezdomnym psom
na imie mial Marcin bodajze...
jest ten gabinet w Mapie Pomocy Weterynaryjnej

Pifciu nie martw sie..musi sie znalezc doek dla Ciebie
ciekawa jestem tez wynikow badan

Posted

ten gabinet o którym piszesz nie ma możliwości hotelowania zwierząt. planują robić kojec ale teraz nie są w stanie pomóc.

a tymczasem Piwko musi dostawac leki na serduszko, nie tanie niestety.. Jutro reszta wyników badań.
Prosimy o opłacaniu Piwka... może ktoś mógłby wystawić cegiełki? bazarek?