Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']ten gabinet o którym piszesz nie ma możliwości hotelowania zwierząt. planują robić kojec ale teraz nie są w stanie pomóc.

a tymczasem Piwko musi dostawac leki na serduszko, nie tanie niestety.. Jutro reszta wyników badań.
Prosimy o opłacaniu Piwka... może ktoś mógłby wystawić cegiełki? bazarek?

Sorry,że się wymądrzam ale na serduszko bardzo dobry i tani jest Enarenal.
Czy psinka ma allegro?

Posted

O mój boże...... teraz to mi opadły ręce i wszystko....... :placz:

Jak tak można, nosz k... mać, jak?!!

Powiedzcie jakie te leki, bo własnie ustawiamy leczenie serduszka Pałka i możliwe, że część leków będzie niepotrzebna, a są.

Budrysek, u nas też kiedyś jeden taki koty gnębił. Cóż. Miał samochód, lubił swój samochód.... :diabloti:

Posted

Dziadziusiowi chyba jeszcze nikt nie zdązył zrobić Allegro.

Proszę pomóżcie, _bubu_ to złota duszyczka i na pewno, nie zostawi Piwka samego... Ale na leczeniu jest obecnie za dużo psów, nie ma pieniędzy... Dogomaniacy, pomóżcie - chociaż bazarkami :placz:

Posted

dziewczyny wpiszcie moze w pierwszą ze konto bedzie na pw i od kogo, tak zeby kazdy wiedzial do kogo uderzyc. i moze jakis numer telefonu, bo nie wszyscy są zarejestrowani na dogo.

tu wypasione allegro maluszka. Wyroznione, podgrubione i podswietlone,- oplacila Maupa4- allegro napisala Bubu, ja wystawilam

Spiący w deszczu- stary niewidomy bezdomny pies!! (501482288) - Aukcje internetowe Allegro

Oby znalazl dom na do BN

Posted

peate napisał(a):
no, na allegro Piwko miał już ponad 200 odwiedzin :cool3:

eee:oops::oops: nie wiem czy mówisz o tym "moim". Bo Bubu tez juz wystawila. ale poniewaz nie bylo wyroznione, umowilysmy się ze ja wystawie maluszkowi, a Bubu wstawi jakąs inną bide w to niewyróznione. "moje" wyróznione juz lecialo na Sniezke bez oczek od niedzieli. I te 200 wejść są jej...A ponieważ Sniezka znalazla już wspaniały nieograniczony czasowo DT, pomyślałysmy, że lepiej będzie wstawic w to allegro psa, który jest w większej biedzie i wykorzystac to ze jest wyroznione i podwietlone itd..no i Sniezki "sławę" na allegro.