BUDRYSEK Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bazarek-kubki http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubkolandia-dla-niewidomego-dziadziusia-z-zywca-126711/#post11393238 Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 naprawde jest piekny - umaszczenie sliczne. jeszcze bdzie miał inny wyraz pyszczka, zobaczycie. Quote
mru Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 sleepingbyday napisał(a):naprawde jest piekny - umaszczenie sliczne. . ja też jestem oczarowana... poważnie, świetny jest... Quote
_bubu_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Piwko jest cudny.. tylko bez domku i grosza na leczenie.. Quote
magda222 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='_bubu_']ten gabinet o którym piszesz nie ma możliwości hotelowania zwierząt. planują robić kojec ale teraz nie są w stanie pomóc. a tymczasem Piwko musi dostawac leki na serduszko, nie tanie niestety.. Jutro reszta wyników badań. Prosimy o opłacaniu Piwka... może ktoś mógłby wystawić cegiełki? bazarek? Sorry,że się wymądrzam ale na serduszko bardzo dobry i tani jest Enarenal. Czy psinka ma allegro? Quote
ulvhedinn Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O mój boże...... teraz to mi opadły ręce i wszystko....... :placz: Jak tak można, nosz k... mać, jak?!! Powiedzcie jakie te leki, bo własnie ustawiamy leczenie serduszka Pałka i możliwe, że część leków będzie niepotrzebna, a są. Budrysek, u nas też kiedyś jeden taki koty gnębił. Cóż. Miał samochód, lubił swój samochód.... :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziadziusiowi chyba jeszcze nikt nie zdązył zrobić Allegro. Proszę pomóżcie, _bubu_ to złota duszyczka i na pewno, nie zostawi Piwka samego... Ale na leczeniu jest obecnie za dużo psów, nie ma pieniędzy... Dogomaniacy, pomóżcie - chociaż bazarkami :placz: Quote
_bubu_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 z lekow dostaje Vetmedin, Karsivan i 2 rodzaje kropel do oczek.. ale nie pamietam jakich :roll: Quote
zachary Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bubu, na jakie konto wpłacać pieniądze na leczenie Piwka? Quote
Gosiapk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ile wynosi obecne zadłużenie Piwka w lecznicy? Quote
merzet Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Gosiapk']Ile wynosi obecne zadłużenie Piwka w lecznicy? Tak dziewczyny podajcie numer konta to wplace cos. Podajcie mi na moj email [email protected] - wplace cos choc odrobinke pozdrawiamy magda bazolek i tymonek Quote
Charly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 dziewczyny wpiszcie moze w pierwszą ze konto bedzie na pw i od kogo, tak zeby kazdy wiedzial do kogo uderzyc. i moze jakis numer telefonu, bo nie wszyscy są zarejestrowani na dogo. tu wypasione allegro maluszka. Wyroznione, podgrubione i podswietlone,- oplacila Maupa4- allegro napisala Bubu, ja wystawilam Spiący w deszczu- stary niewidomy bezdomny pies!! (501482288) - Aukcje internetowe Allegro Oby znalazl dom na do BN Quote
peate Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no, na allegro Piwko miał już ponad 200 odwiedzin :cool3: Quote
Gosiapk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Charly']dziewczyny wpiszcie moze w pierwszą ze konto bedzie na pw, tak zeby kazdy wiedzial. tu wypasione allegro maluszka. Wyroznione, podgrubione i podswietlone,- oplacila Maupa4- allegro napisala Bubu, ja wystawilam Spiący w deszczu- stary niewidomy bezdomny pies!! (501482288) - Aukcje internetowe Allegro Oby znalazl dom na do BN DZięki Dziewczyny!!! :multi: Quote
Charly Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 peate napisał(a):no, na allegro Piwko miał już ponad 200 odwiedzin :cool3: eee:oops::oops: nie wiem czy mówisz o tym "moim". Bo Bubu tez juz wystawila. ale poniewaz nie bylo wyroznione, umowilysmy się ze ja wystawie maluszkowi, a Bubu wstawi jakąs inną bide w to niewyróznione. "moje" wyróznione juz lecialo na Sniezke bez oczek od niedzieli. I te 200 wejść są jej...A ponieważ Sniezka znalazla już wspaniały nieograniczony czasowo DT, pomyślałysmy, że lepiej będzie wstawic w to allegro psa, który jest w większej biedzie i wykorzystac to ze jest wyroznione i podwietlone itd..no i Sniezki "sławę" na allegro. Quote
peate Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Charly'] tu wypasione allegro maluszka. Wyroznione, podgrubione i podswietlone,- oplacila Maupa4- allegro napisala Bubu, ja wystawilam Spiący w deszczu- stary niewidomy bezdomny pies!! (501482288) - Aukcje internetowe Allegro na tym allegro jest już ponad 230 wejść Quote
BUDRYSEK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bazarek - DVD http://www.dogomania.pl/forum/f99/orginalne-dvd-dla-niewidomego-dziadziusia-zywiec-126768/#post11398513 Quote
Agata69 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dodaję banerek dziadzia. Przerażajace. A dziadzio cudny. Quote
Recommended Posts