Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

Telefony? Aparaty? Cieszcie się, że wogóle doszły :p
Nie mówię, że to reguła, ale cóż... giną albo rozpływają się w powietrzu... Wiem coś niecoś o kurierce - pracowałam w tym 3 lata :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radku - juz wiem czemu to tyle trwało:evil_lol: pewnie na dogo siedzą:diabloti:

a kiedyś jak wysłalismy przesyłką gwarantowaną, do 10.00 następnego dnia dokumenty do przetargu (ostateczny termin) - wysłane w czwartek...doszły sobie (no właśnie chyba na piechotę)...w czwartek! normalnie myślałam, że zrobimy przemeblowanie w tej firmie! dobrze, ze choć ci z tyj firmy byli wyrozumiali i przyjeli po terminie....to chyba tylko w Polsce jest mozliwe...

a wracając do psiaków...gdyby cos, ktos...to Misia wątek jest tu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-misio-zbieramy-na-leczenie-hotelik-w-kielcach-dt-pilnie-129541/index31.html

tośmy sobie zaoffowali...a telefonów w sprawie adopcji jak nie było tak nie ma:placz:

Posted

andzia69 napisał(a):

a ja dzisiaj się podłamałam naszym podopiecznym:placz: Misia łapa mi sie bardzo nie podoba:placz::placz: mimo, ze rana wygląda ładnie...to staw jest wielki, "napuchnięty" i boje się, że on będzie 3-łapkowy już na zawsze:placz::placz:

Niech Ci nawet do głowy nie przychodzą takie głupie myśli!!!!!!

Posted

Andzia, ale ja już nie w paczkach :eviltong:

No dobra, ta cisza w adopcjach jest faktycznie do d....
Może zróbmy małe podsumowanie - który pies ma jakie ogłoszenia, co jeszcze można zrobić, żeby się ruszyło. Może ktoś ma jakieś pomysły ?

Posted

Nie uwierzycie kogo dziś zastałam u p.Ani! na kanapie! :cool3::cool3:

ale po kolei..

Wczoraj Irena podjęła kolejną próbę łapania Toli podała jej środek usypiający, który zadziałał po ponad 4 godzinach! Wreszcie udało się łobuzice złapać, wet określił jej wiek na ok 2 lata. Ma również na szyi bardzo nie ładnie wyglądające ropne zapalenie skóry, które jest w trakcie leczenia.
Wieczorem jak wracałyśmy z Elwirą z zebrania toz-u, (chcą wreszcie sie odłączyć od warszawy )!
Byłam zanieść leki dla Toli jak weszłam do duzego pokoju oniemiałam :cool3:
jakie było moje zdziwienie jak na kanapie zobaczyłam rozłożoną,uśmiechniętą Tolkę!
Co więcej zaczęła machać do mnie ogonem i nawet dała się głaskać i dotykać po szyi.
Za tydzień ma planowaną sterylkę, na smyczy póki co chodzi w miarę dobrze!

Posted

mag.da napisał(a):
:mdleje::mdleje::mdleje:

zareagowałam podobnie :evil_lol: tylko ma twarz nie miała szans spotkać się z podłogą :evil_lol::evil_lol:
żałuje, że nie miałam ze sobą aparatu! ale ją wymiziałam jak nigdy :p

Posted

ZŁAPANA!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
jak dobrze!! kamień z serca. tj jakiś ułamek kamienia.
Kiedy sterylka??
co dalej?...

Posted

Saphira napisał(a):
Szkoda, że wy własnego , małego przytuliska nie macie :shake::shake::shake:

szkoda...bo nie ma gdzie psiaków umieszczac....

a nie szkoda....bo u nas jest ich za dużo i szybko by się zapełniło i co dalej:placz:

Posted

pewnie Tola dostała list od Rudki,że z ludźmi być - tak źle nie jest jak się zdawało i zaraz na kanapy przybiegła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Murki moc działa nawet na odległość :lol:

Posted

Murka napisał(a):

Bo klątwę rzucę i dogomania przestanie działać :evil_lol:

No tu już wiem dlaczego prawie cały dzień miałam problemy z dogo:eviltong:.

Posted

[quote name='gameta']A co u Erki?

wreszcie dotarłam do domu!

mam dziś trochę nowych dobrych! wiadomości ;)

Przede wszystkim dziś dotarłam do Erki, Erka porusza się już o kulach, czuje się dużo lepiej zwłaszcza psychicznie ;)
ma rehabilitanta, który pomaga odzyskać jej pełną sprawność, po 15 lutym będzie mogła odstawić 1 kulę i poruszać się o jednej. wtedy też wybiera się na kontrolę do lekarza. Ma trochę opuchnięte stopy i pobolewa jeszcze noga, ale w porównaniu do tego co było jest dużo lepiej!
Ma też jakiś cud materac :eviltong: ale nie wiadomo jeszcze czy jest taki super jak miał być :razz:

Erka bardzo gorąco też wszystkich pozdrawia i dziękuje za pamięć:p