gameta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Telefony? Aparaty? Cieszcie się, że wogóle doszły :p Nie mówię, że to reguła, ale cóż... giną albo rozpływają się w powietrzu... Wiem coś niecoś o kurierce - pracowałam w tym 3 lata :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Radku - juz wiem czemu to tyle trwało:evil_lol: pewnie na dogo siedzą:diabloti: a kiedyś jak wysłalismy przesyłką gwarantowaną, do 10.00 następnego dnia dokumenty do przetargu (ostateczny termin) - wysłane w czwartek...doszły sobie (no właśnie chyba na piechotę)...w czwartek! normalnie myślałam, że zrobimy przemeblowanie w tej firmie! dobrze, ze choć ci z tyj firmy byli wyrozumiali i przyjeli po terminie....to chyba tylko w Polsce jest mozliwe... a wracając do psiaków...gdyby cos, ktos...to Misia wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-misio-zbieramy-na-leczenie-hotelik-w-kielcach-dt-pilnie-129541/index31.html tośmy sobie zaoffowali...a telefonów w sprawie adopcji jak nie było tak nie ma:placz: Quote
ewab Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 andzia69 napisał(a): a ja dzisiaj się podłamałam naszym podopiecznym:placz: Misia łapa mi sie bardzo nie podoba:placz::placz: mimo, ze rana wygląda ładnie...to staw jest wielki, "napuchnięty" i boje się, że on będzie 3-łapkowy już na zawsze:placz::placz: Niech Ci nawet do głowy nie przychodzą takie głupie myśli!!!!!! Quote
gameta Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Andzia, ale ja już nie w paczkach :eviltong: No dobra, ta cisza w adopcjach jest faktycznie do d.... Może zróbmy małe podsumowanie - który pies ma jakie ogłoszenia, co jeszcze można zrobić, żeby się ruszyło. Może ktoś ma jakieś pomysły ? Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie uwierzycie kogo dziś zastałam u p.Ani! na kanapie! :cool3::cool3: ale po kolei.. Wczoraj Irena podjęła kolejną próbę łapania Toli podała jej środek usypiający, który zadziałał po ponad 4 godzinach! Wreszcie udało się łobuzice złapać, wet określił jej wiek na ok 2 lata. Ma również na szyi bardzo nie ładnie wyglądające ropne zapalenie skóry, które jest w trakcie leczenia. Wieczorem jak wracałyśmy z Elwirą z zebrania toz-u, (chcą wreszcie sie odłączyć od warszawy )! Byłam zanieść leki dla Toli jak weszłam do duzego pokoju oniemiałam :cool3: jakie było moje zdziwienie jak na kanapie zobaczyłam rozłożoną,uśmiechniętą Tolkę! Co więcej zaczęła machać do mnie ogonem i nawet dała się głaskać i dotykać po szyi. Za tydzień ma planowaną sterylkę, na smyczy póki co chodzi w miarę dobrze! Quote
mag.da Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ewelinka_m napisał(a): na kanapie zobaczyłam rozłożoną,uśmiechniętą Tolkę! :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mag.da napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: zareagowałam podobnie :evil_lol: tylko ma twarz nie miała szans spotkać się z podłogą :evil_lol::evil_lol: żałuje, że nie miałam ze sobą aparatu! ale ją wymiziałam jak nigdy :p Quote
Od-Nowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ZŁAPANA!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jak dobrze!! kamień z serca. tj jakiś ułamek kamienia. Kiedy sterylka?? co dalej?... Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 sterylka za tydzień,Tola jeszcze tydzień temu cieczkowała, musimy odczekać min te 2 tyg ;) a co dalej...czas pokaże ;) Quote
zulugula Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Franek jest już w nowym domku. Można zmienić I post :) Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pierwszy z "erkowych" psów ma dom :multi::multi::multi: kiedy następne... Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 To trzeba koniecznie porobic kanapowe zdjęcia Toli i na maxa ją ogłaszać...może nie będzie trzeba ją wypuszczać z powrotem na ulicę:-( Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Szkoda, że wy własnego , małego przytuliska nie macie :shake::shake::shake: Quote
andzia69 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Saphira napisał(a):Szkoda, że wy własnego , małego przytuliska nie macie :shake::shake::shake: szkoda...bo nie ma gdzie psiaków umieszczac.... a nie szkoda....bo u nas jest ich za dużo i szybko by się zapełniło i co dalej:placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No to Tolka nam zmądrzała :multi: Zaraz pędzę na watek Franka dowiedzieć się gdzie doopkę grzeje :loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pewnie Tola dostała list od Rudki,że z ludźmi być - tak źle nie jest jak się zdawało i zaraz na kanapy przybiegła :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Murki moc działa nawet na odległość :lol: Quote
Murka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kto mnie tu od czarownic wyzywa :mad: Bo klątwę rzucę i dogomania przestanie działać :evil_lol: Super, że się z Tolą udało! :multi: Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 :siara::niewiem::hmmmm::siara: kurze sobie ścieram tylko.... :ghost_2::cooldevi: Quote
gameta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co u Erki? I u :roll: drzwi ? :evil_lol: Siakieś zmiany w tematach ? Quote
ewab Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Murka napisał(a): Bo klątwę rzucę i dogomania przestanie działać :evil_lol: No tu już wiem dlaczego prawie cały dzień miałam problemy z dogo:eviltong:. Quote
Od-Nowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :smhair2::lying::icon_roc::shock: zaczynam się bać :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='gameta']A co u Erki? wreszcie dotarłam do domu! mam dziś trochę nowych dobrych! wiadomości ;) Przede wszystkim dziś dotarłam do Erki, Erka porusza się już o kulach, czuje się dużo lepiej zwłaszcza psychicznie ;) ma rehabilitanta, który pomaga odzyskać jej pełną sprawność, po 15 lutym będzie mogła odstawić 1 kulę i poruszać się o jednej. wtedy też wybiera się na kontrolę do lekarza. Ma trochę opuchnięte stopy i pobolewa jeszcze noga, ale w porównaniu do tego co było jest dużo lepiej! Ma też jakiś cud materac :eviltong: ale nie wiadomo jeszcze czy jest taki super jak miał być :razz: Erka bardzo gorąco też wszystkich pozdrawia i dziękuje za pamięć:p Quote
Recommended Posts