Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
wiesz...jakoś juz w nic nie wierzę:shake: 98% naszych kieleckich psiaków wyjeżdżało z tego przeklętego województwa....bo tu ich nikt nie chciał...nikt normalny:-(

Mam wrzucić naszą czwórkę na trojmiasto.pl ?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziu, faktycznie jest bardzo kiepsko , dobrze chociaż , że na razie jeszcze mamy kasę na hotelik , ale co dalej????.

Ja mam nadzieję,że jak sie zrobi ciepło to adopcje ruszą, musza przecież w końcu kiedyś ruszyć do diaska:cool1:

Posted

gameta napisał(a):
Mam wrzucić naszą czwórkę na trojmiasto.pl ?

wrzuć...nie mamy nic do stracenia:-(

betel napisał(a):

Ja mam nadzieję,że jak sie zrobi ciepło to adopcje ruszą, musza przecież w końcu kiedyś ruszyć do diaska:cool1:

Betelku...najpierw była wymówka bo idą święta...potem miało być lepiej - nie było...no to znowu mówiłyśmy, że może po sylwestrze...nie było...może po feriach - u nas są na ostatku...i też nic to nie zmieniło...

widać kryzys finansowy odbił się i na psach...bo ja już nie mam wytłumaczenia...:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):

widać kryzys finansowy odbił się i na psach...bo ja już nie mam wytłumaczenia...:shake:

Mi się wydaje że to jest w głównej mierze skutek ogromnej ilości ogłaszanych psów. Kiedyś psy mające allegro były wyjątkami, teraz każdy "szanujący się" pies szukający domu ma allegro, to podstawa. Ludzie mają w czym wybierać.
Kryzys pewnie też ma tutaj swój udział...
Strach pomyśleć co to będzie przed i w trakcie wakacji...

U nas w hoteliku coś rusza z adopcjami, mam nadzieję, że szczęście niedługo dotknie także Rudki i Lenki oraz pozostałych psiaków kieleckich :razz:

Posted

Czy ktoś jest w domu?????;)

"Erkowe" i inne kieleckie psiaki nadal potrzebują pomocy i duuuuuużo zainteresowania, by znaleźć im jak najszybciej docelowe domki:razz:

Posted

a ja witam z rana wszystkich kochających psy, a szczególnie psy kieleckie :)

Co myślicie o tym żebym założyła nowy wątek temu brązowemu "pudelkowi"? porobie mu ogłoszenia i tp i bedee opiekunką wątku?

Posted

[quote name='andzia69']Było 1982 zł na dzien 05.02;)

Czyli mamy do dyspozycji 2462 zł:multi::multi::multi::multi::multi:

do powyższej kwoty 2462 (stan na 13.02) doszły następujące wpłaty:

EwaB:loveu:
Brucio:loveu:
Halbina:loveu:
Rudzia-Bianca:loveu:
Radek:loveu:
Arrakis:loveu:
Betel:loveu:

co dawało 2852 zł

wczoraj zapłaciłam Elwirze za rachunki/paragony głównie za karmę (Ewelinka ma wstawić skany rachunków) 455 zł

dzisiaj przelałam 600 zł na konto hoteliku za Rudzię i Lenkę

czyli pozostało: 1797 zł dla psiaków

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

beka napisał(a):
Co myślicie o tym żebym założyła nowy wątek temu brązowemu "pudelkowi"? porobie mu ogłoszenia i tp i bedee opiekunką wątku?

Beka zakładaj;)
Tekst z fotami jest w pierszym poscie, ogloszen tez troszke ma ale im wiecej tym lepiej:eviltong: