gameta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 andzia69 napisał(a):wiesz...jakoś juz w nic nie wierzę:shake: 98% naszych kieleckich psiaków wyjeżdżało z tego przeklętego województwa....bo tu ich nikt nie chciał...nikt normalny:-( Mam wrzucić naszą czwórkę na trojmiasto.pl ? Quote
betel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Andziu, faktycznie jest bardzo kiepsko , dobrze chociaż , że na razie jeszcze mamy kasę na hotelik , ale co dalej????. Ja mam nadzieję,że jak sie zrobi ciepło to adopcje ruszą, musza przecież w końcu kiedyś ruszyć do diaska:cool1: Quote
andzia69 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 gameta napisał(a):Mam wrzucić naszą czwórkę na trojmiasto.pl ? wrzuć...nie mamy nic do stracenia:-( betel napisał(a): Ja mam nadzieję,że jak sie zrobi ciepło to adopcje ruszą, musza przecież w końcu kiedyś ruszyć do diaska:cool1: Betelku...najpierw była wymówka bo idą święta...potem miało być lepiej - nie było...no to znowu mówiłyśmy, że może po sylwestrze...nie było...może po feriach - u nas są na ostatku...i też nic to nie zmieniło... widać kryzys finansowy odbił się i na psach...bo ja już nie mam wytłumaczenia...:shake: Quote
Murka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 andzia69 napisał(a): widać kryzys finansowy odbił się i na psach...bo ja już nie mam wytłumaczenia...:shake: Mi się wydaje że to jest w głównej mierze skutek ogromnej ilości ogłaszanych psów. Kiedyś psy mające allegro były wyjątkami, teraz każdy "szanujący się" pies szukający domu ma allegro, to podstawa. Ludzie mają w czym wybierać. Kryzys pewnie też ma tutaj swój udział... Strach pomyśleć co to będzie przed i w trakcie wakacji... U nas w hoteliku coś rusza z adopcjami, mam nadzieję, że szczęście niedługo dotknie także Rudki i Lenki oraz pozostałych psiaków kieleckich :razz: Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czy ktoś jest w domu?????;) "Erkowe" i inne kieleckie psiaki nadal potrzebują pomocy i duuuuuużo zainteresowania, by znaleźć im jak najszybciej docelowe domki:razz: Quote
Radek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Właśnie przelałem marcowe pieniądze na psiaki. Na ten sam rachunek co zwykle. Czy tak może być? Quote
andzia69 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Radek napisał(a):Właśnie przelałem marcowe pieniądze na psiaki. Na ten sam rachunek co zwykle. Czy tak może być? Radku dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
mrs.ka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Andzia przepraszam za offa ale wejdź i zobacz koniecznie,bo wydaje mi się ,że jest bardzo podobny do Twojej podopiecznej ,no i nie jest rudy na pewno! http://www.dogomania.pl/forum/f28/vinci-10-letni-molosowaty-porzucony-w-starachowicach-132542/ Quote
halbina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Radek napisał(a):Właśnie przelałem marcowe pieniądze na psiaki. Na ten sam rachunek co zwykle. Czy tak może być? ja też przelałam! podrzucam wątek... :oops: Quote
betel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja przeleję w poniedziałek jak tylko pensja przyjdzie!!!!! Quote
kika22 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zapraszamy jutro zaczynamy kolejny miesiac:eviltong: Quote
betel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pojutrze, jak tylko wpłyną pieniądze na moje konto, robię przelew:lol: Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 podrzucę w nadziei ,że jutro będą lepsze perspektywy dla tych psów Quote
betel Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No cóż, oby rzeczywiście wreszcie nastąpiły dla nich lepsze czasy:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Zrobiłam marcowy przelew na konto Andzi . Quote
andzia69 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Zrobiłam marcowy przelew na konto Andzi . bardzo dziękujemy wszystkim pamietającym:loveu: Quote
betel Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja też przed chwilką zrobiłam przelew przez IPKO:lol: Quote
beka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a ja witam z rana wszystkich kochających psy, a szczególnie psy kieleckie :) Co myślicie o tym żebym założyła nowy wątek temu brązowemu "pudelkowi"? porobie mu ogłoszenia i tp i bedee opiekunką wątku? Quote
andzia69 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Saphira napisał(a):A co tam słychać u kochanego Dingusia ? ani nic...tak samo jak u pozostałych psiaków Erkowych:-( zero chętnych... Quote
andzia69 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='andzia69']Było 1982 zł na dzien 05.02;) Czyli mamy do dyspozycji 2462 zł:multi::multi::multi::multi::multi: do powyższej kwoty 2462 (stan na 13.02) doszły następujące wpłaty: EwaB:loveu: Brucio:loveu: Halbina:loveu: Rudzia-Bianca:loveu: Radek:loveu: Arrakis:loveu: Betel:loveu: co dawało 2852 zł wczoraj zapłaciłam Elwirze za rachunki/paragony głównie za karmę (Ewelinka ma wstawić skany rachunków) 455 zł dzisiaj przelałam 600 zł na konto hoteliku za Rudzię i Lenkę czyli pozostało: 1797 zł dla psiaków SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kika22 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 beka napisał(a):Co myślicie o tym żebym założyła nowy wątek temu brązowemu "pudelkowi"? porobie mu ogłoszenia i tp i bedee opiekunką wątku? Beka zakładaj;) Tekst z fotami jest w pierszym poscie, ogloszen tez troszke ma ale im wiecej tym lepiej:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Obiecane skany rachunków Elwiry za jedzenie, które wczoraj rozliczyła nam andzia :Rose: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/CCI00000.jpg http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/CCI00001.jpg http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/CCI00002.jpg p.s Beka jak najbardziej możesz założyć Axelkowi wątek ;) Quote
Recommended Posts