Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że tak rzadko sie teraz odzywam , ale grypa mnie dopadła wyjatkowo paskudna. Jak trochę nabiore sił , to sie uaktywnię.

Przypominam ,że jutro pierwszy i pora na kolejne raty za psiaki- swoją wpłacę zaraz w poniedziałek - jak tylko wpłynie mi pensja.

Posted

[quote name='betel']

Przypominam ,że jutro pierwszy i pora na kolejne raty za psiaki- swoją wpłacę zaraz w poniedziałek - jak tylko wpłynie mi pensja.

Betel, u mnie akurat wypłata po 1-szym :evil_lol:
Co nie zmienia faktu, że o wpłacie pamiętam.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję:loveu:

jak pisałam na kieleckim wątku - albo i nie - pod Kielcami, tam gdzie mieszka p. Kazia, która opiekuje się bezdomniakami jest jeden facet..który chce pozbyć się suni(chcieli ja i tego psiaka odstrzelić!), która rodzi i rodzi co cieczkę...oprocz tego chcą pozbyć się prawdopodobnie ojca jej teraźniejszych szczeniaków:-( chcemy w tym tygodniu pojechać po tą sunię - o ile nic z nia nie zrobił jeszcze i choć wysterylizować...a co potem? nie wiem....a z tym psiakiem też nie wiem co zrobić...nie uratujemy wszystkich:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
Na weta będzie z uskładanych pieniążków w razie potrzeby!:lol:

A, to dobrze!

W takim razie może mała podpowiedź - na kogo teraz przelać parę złotych?

Pzdr.

Posted

Andziulku , właśnie przed chwilką przelałam przez IPKO na Twoje konto 30 dyszki na psiaczki u Murki. Pozdrawiam .
No no, Tola jaka wygodnicka, tylko co jej tak, to oczko ropieje?

Posted

[quote name='Asiaczek']A, to dobrze!

W takim razie może mała podpowiedź - na kogo teraz przelać parę złotych?

Pzdr.[/quote]

Asiaczek - możesz przesłać na "nasze" psiaki....nigdy nie wiadomo co się wydarzy....

ja już wczoraj miałam takiego doła, ze :shake: nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni...napisałam, ze nic tylko pousypiać towarzystwo i tyle..........

O Bercie zadzwonił facet do budy...pojadę zobaczyc ten dom - nikt inny widac psów nie chce:-(

Posted

[quote name='andzia69']Asiaczek - możesz przesłać na "nasze" psiaki....nigdy nie wiadomo co się wydarzy....

ja już wczoraj miałam takiego doła, ze :shake: nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni...napisałam, ze nic tylko pousypiać towarzystwo i tyle..........

O Bercie zadzwonił facet do budy...pojadę zobaczyc ten dom - nikt inny widac psów nie chce:-([/quote]
OK.
Napisz mi, proszę, na PW konto itd. oraz daj małą podpowiedź, co napisac w tytule przelewu. dobrze?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']OK.
Napisz mi, proszę, na PW konto itd. oraz daj małą podpowiedź, co napisac w tytule przelewu. dobrze?

Pzdr.

Asiaczek - na moje konto, na które wpłacałaś dla Erkowych psiaków z dopiskliem na kieleckie biedy - przekażę te pieniążki Elwirze...ma chyba gorszego doła niż ja:

"Byłam dziś na działce, akurat zastałam Elwirę. Na działce był już Bryndal a raczej Axel według Elwiry i chciałyśmy zakropić mu oczy. Elwira trochę się bała, bo psiak tak średnio reagował na dotyk, wystawiał zęby. Dał sobie założyć bez problemu obrożę, ale gdy Elwira złapała go za obrożę i zaczęła zakrapiać to psiak momentalnie rzucił się na Elwirę! Rozszarpał jej rękę i to bardzo porządnie! Ma bardzo glęboką ranę, na działce była masa krwi, rana nie dała się zatamować, Elwira nawet nie miała czasu żeby iść do chirurga na zszycie:placz: Ma też dziurę w spodniach. Axel uspokoił sie dopiero gdy uderzyłam go reklamówką:shake:..Elwira rozpłakała się,ale to raczej z bezsilności....Jest na skraju załamania psychicznego, wcześniej pokazała mi olbrzymie długi, już dobre kilkaset złotych a TOZ przestał zwracać za rachunki:shake: Powiedziała, że do kwietnia musi wyadoptować psy i sobie odpocząć, bo już nie daje rady psychicznie....
Elwira umie się obchodzić z psami, ale to był pierwszy przypadek gdy psiak się na nią rzucił

Co robić w takim razie z Axelem??? "

Posted

[quote name='andzia69']Asiaczek - na moje konto, na które wpłacałaś dla Erkowych psiaków z dopiskliem na kieleckie biedy - przekażę te pieniążki Elwirze...ma chyba gorszego doła niż ja:
[/quote]
OK, tak zrobię.

Pzr.

Posted

Oj , to fatalna sprawa. Elwira , teraz bez pomocy Erki musi być zupełnie wykończona psychicznie i fizycznie , a tu jeszcze to pogryzienie. Andziu Ty rządzisz kasą, jeśli uważasz , że z tych pieniadzy, które mamy na psiaki Erki możesz coś tam dorzucić Elwirze, to zrób to.