Rudzia-Bianca Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ewelinko_m tylko takie wieści nam potrzebne :) :multi::multi::multi: Erko zdrowiej szybko. Quote
betel Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Przepraszam,że tak rzadko sie teraz odzywam , ale grypa mnie dopadła wyjatkowo paskudna. Jak trochę nabiore sił , to sie uaktywnię. Przypominam ,że jutro pierwszy i pora na kolejne raty za psiaki- swoją wpłacę zaraz w poniedziałek - jak tylko wpłynie mi pensja. Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Oj to Erka zaraz będzie brała udział w maratonie :loveu::lol: Quote
gameta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Erka suuuuuper ! Robisz prawie tak dobre postępy jak Lenka u Murki :multi: I obydwie informacje cieszą mnie baaaardzo :multi: Quote
Radek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='betel'] Przypominam ,że jutro pierwszy i pora na kolejne raty za psiaki- swoją wpłacę zaraz w poniedziałek - jak tylko wpłynie mi pensja. Betel, u mnie akurat wypłata po 1-szym :evil_lol: Co nie zmienia faktu, że o wpłacie pamiętam. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Też pamiętam, przelew będzie zaraz po wypłacie . Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Bardzo wszystkim dziękuję:loveu: jak pisałam na kieleckim wątku - albo i nie - pod Kielcami, tam gdzie mieszka p. Kazia, która opiekuje się bezdomniakami jest jeden facet..który chce pozbyć się suni(chcieli ja i tego psiaka odstrzelić!), która rodzi i rodzi co cieczkę...oprocz tego chcą pozbyć się prawdopodobnie ojca jej teraźniejszych szczeniaków:-( chcemy w tym tygodniu pojechać po tą sunię - o ile nic z nia nie zrobił jeszcze i choć wysterylizować...a co potem? nie wiem....a z tym psiakiem też nie wiem co zrobić...nie uratujemy wszystkich:shake: Quote
ewatr Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Prosze przekazac rowniez serdeczne pozdrowienia dla Erki z Rzeszowa od Ewatr :lol: duzo duzo zdrowia i sił aby jak najszybciej do nas wróciła :multi: Quote
kika22 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zapraszam na bazarek :loveu:Róznosci na koty z Kielc pomoz nam pomagac - 17 luty 09 Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A na sterylkę Toli to macie juz jakies uskładane finanse? Pzdr. Quote
andzia69 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):A na sterylkę Toli to macie juz jakies uskładane finanse? Pzdr. Na weta będzie z uskładanych pieniążków w razie potrzeby!:lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 andzia69 napisał(a):Na weta będzie z uskładanych pieniążków w razie potrzeby!:lol: A, to dobrze! W takim razie może mała podpowiedź - na kogo teraz przelać parę złotych? Pzdr. Quote
betel Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Andziulku , właśnie przed chwilką przelałam przez IPKO na Twoje konto 30 dyszki na psiaczki u Murki. Pozdrawiam . No no, Tola jaka wygodnicka, tylko co jej tak, to oczko ropieje? Quote
beka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W tym tygodniu wpłace 50 zł do wykorzystania wg potrzeb. Erko zdrówka życzę Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A, to dobrze! W takim razie może mała podpowiedź - na kogo teraz przelać parę złotych? Pzdr.[/quote] Asiaczek - możesz przesłać na "nasze" psiaki....nigdy nie wiadomo co się wydarzy.... ja już wczoraj miałam takiego doła, ze :shake: nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni...napisałam, ze nic tylko pousypiać towarzystwo i tyle.......... O Bercie zadzwonił facet do budy...pojadę zobaczyc ten dom - nikt inny widac psów nie chce:-( Quote
Od-Nowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 staram się zaglądać ale człowiek sam ma takie problemy,że czasem nie wiadomo jak zamaskować i napisać coś z sensem :roll: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='andzia69']Asiaczek - możesz przesłać na "nasze" psiaki....nigdy nie wiadomo co się wydarzy.... ja już wczoraj miałam takiego doła, ze :shake: nikt nie zagląda, nikt nie dzwoni...napisałam, ze nic tylko pousypiać towarzystwo i tyle.......... O Bercie zadzwonił facet do budy...pojadę zobaczyc ten dom - nikt inny widac psów nie chce:-([/quote] OK. Napisz mi, proszę, na PW konto itd. oraz daj małą podpowiedź, co napisac w tytule przelewu. dobrze? Pzdr. Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Asiaczek']OK. Napisz mi, proszę, na PW konto itd. oraz daj małą podpowiedź, co napisac w tytule przelewu. dobrze? Pzdr. Asiaczek - na moje konto, na które wpłacałaś dla Erkowych psiaków z dopiskliem na kieleckie biedy - przekażę te pieniążki Elwirze...ma chyba gorszego doła niż ja: "Byłam dziś na działce, akurat zastałam Elwirę. Na działce był już Bryndal a raczej Axel według Elwiry i chciałyśmy zakropić mu oczy. Elwira trochę się bała, bo psiak tak średnio reagował na dotyk, wystawiał zęby. Dał sobie założyć bez problemu obrożę, ale gdy Elwira złapała go za obrożę i zaczęła zakrapiać to psiak momentalnie rzucił się na Elwirę! Rozszarpał jej rękę i to bardzo porządnie! Ma bardzo glęboką ranę, na działce była masa krwi, rana nie dała się zatamować, Elwira nawet nie miała czasu żeby iść do chirurga na zszycie:placz: Ma też dziurę w spodniach. Axel uspokoił sie dopiero gdy uderzyłam go reklamówką:shake:..Elwira rozpłakała się,ale to raczej z bezsilności....Jest na skraju załamania psychicznego, wcześniej pokazała mi olbrzymie długi, już dobre kilkaset złotych a TOZ przestał zwracać za rachunki:shake: Powiedziała, że do kwietnia musi wyadoptować psy i sobie odpocząć, bo już nie daje rady psychicznie.... Elwira umie się obchodzić z psami, ale to był pierwszy przypadek gdy psiak się na nią rzucił Co robić w takim razie z Axelem??? " Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='andzia69']Asiaczek - na moje konto, na które wpłacałaś dla Erkowych psiaków z dopiskliem na kieleckie biedy - przekażę te pieniążki Elwirze...ma chyba gorszego doła niż ja: [/quote] OK, tak zrobię. Pzr. Quote
Saphira Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kielce w górę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betel Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Oj , to fatalna sprawa. Elwira , teraz bez pomocy Erki musi być zupełnie wykończona psychicznie i fizycznie , a tu jeszcze to pogryzienie. Andziu Ty rządzisz kasą, jeśli uważasz , że z tych pieniadzy, które mamy na psiaki Erki możesz coś tam dorzucić Elwirze, to zrób to. Quote
Radek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Andzia, przelew lutowy już zrobiłem. Tytuł przelewu jak zwykle :) Do wykorzystania według potrzeb. Proszę pozdrowić Erkę Quote
Recommended Posts