żabusia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Radek']Andzia, przelew lutowy już zrobiłem. Tytuł przelewu jak zwykle :) Do wykorzystania według potrzeb. Proszę pozdrowić Erkę[/quote] Radek? Jakiś mężczyzna na Dogo? Bo mi się wydawało, że tu same jesteśmy. Quote
Saphira Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='żabusia']Radek? Jakiś mężczyzna na Dogo? Bo mi się wydawało, że tu same jesteśmy.[/quote] Ja znam jeszcze Brutusa, Żaba88 i Zmysł :lol::lol::lol: Quote
gameta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 o ho ho, to może męża tu znajdę :cool3: Pozdrowienia dla Erki :p O drzwi nie zapytałam tym razem :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='ewab']Czy mogłybyście podać w jakiej wysokości jest deficyt budżetowy kieleckich psiaków. I jak średnio miesięcznie się to zmienia. Z premiera i ministrów przykładu raczej nie weźmiemy, bo i gdzie tu coś zaoszczędzić, ale może coś pozmiatamy. Andzia z kim się wybierasz po suczynę na sterylkę?[/quote] Ewus - po którą suczynę? Quote
ewab Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czy mogłybyście podać w jakiej wysokości jest deficyt budżetowy kieleckich psiaków. I jak średnio miesięcznie się to zmienia. Z premiera i ministrów przykładu raczej nie weźmiemy, bo i gdzie tu coś zaoszczędzić, ale może coś pozmiatamy. Andzia z kim się wybierasz po suczynę na sterylkę? Quote
andzia69 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Rozliczenie na 20.01.2009 wygladało tak: 2382 zł do tego doszły wpłaty(do dzisiaj): Bambino:loveu: Betel:loveu: Arrakis:loveu: teściowa Betel:loveu: czyli było: 2582 zł minus hotelik - 600 zł zostało:1982 zł BARDZO WSZYSTKIM PAMIĘTAJĄCYM DZIĘKUJEMY!!!!!!!! Quote
Majaa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='andzia69']"Byłam dziś na działce, akurat zastałam Elwirę. Na działce był już Bryndal a raczej Axel według Elwiry i chciałyśmy zakropić mu oczy. Elwira trochę się bała, bo psiak tak średnio reagował na dotyk, wystawiał zęby. Dał sobie założyć bez problemu obrożę, ale gdy Elwira złapała go za obrożę i zaczęła zakrapiać to psiak momentalnie rzucił się na Elwirę! Rozszarpał jej rękę i to bardzo porządnie! Ma bardzo glęboką ranę, na działce była masa krwi, rana nie dała się zatamować, Elwira nawet nie miała czasu żeby iść do chirurga na zszycie:placz: Ma też dziurę w spodniach. Axel uspokoił sie dopiero gdy uderzyłam go reklamówką:shake:..Elwira rozpłakała się,ale to raczej z bezsilności....Jest na skraju załamania psychicznego, wcześniej pokazała mi olbrzymie długi, już dobre kilkaset złotych a TOZ przestał zwracać za rachunki:shake: Powiedziała, że do kwietnia musi wyadoptować psy i sobie odpocząć, bo już nie daje rady psychicznie.... Elwira umie się obchodzić z psami, ale to był pierwszy przypadek gdy psiak się na nią rzucił Co robić w takim razie z Axelem??? " Chwileczkę, bo ja czegoś nie rozumiem ......... Co to za za cytat? Skąd? Jest wiele sposobów na opanowywanie psów, ale zakrapianie oczu w sposób opisany w przypadku psa, który źle reaguje nawet na dotyk niestety nie dobrze świadczy o pełnej wiedzy na temat zachowań psów Macie "pod nosem" Eruane, która może doradzić Uczcie się ludzie na błędach i wiedzy innych! Ja przez wiele lat "w psim biznesie" dorobiłam się kilku blizn, mój TZ też, a AT (anatoksyna p/tężcowa) to nasza przyjaciółka zaczyna być :evil_lol:(a lekarka POZ twierdzi, że "jakbyśmy psów nie mieli, to nie wiedziałaby, jak wyglądamy) .... a nasze blizny wynikają nie z tak błahych powodów - zawsze to były mega wojny między kilkoma psami, w które głupio euforycznie wkraczaliśmy, zapominając często o swojej wiedzy niestety :( PS Żadnej rany nigdy się nie dorobiłam przez "bezdomniaka" Jeden jedyny raz zaatakował mnie pies, którego miałam zgarnąć z ulicy i właśnie ten jeden jedyny pies majacy charakter wyraźnie sprecyzowany (co do zasad) stał się naszym najlepszym przyjacielem domu i domowników -> Scarlett z adopcji, a u nas na codzień "Sara-diabloti" Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 to Saga opisywała zdarzenia ostatnie na działce. Pies pogryzł Elwirę - osobę, która stale opiekuje się psami na działce. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Przelew zrobiłam z adnotacją (wg życzenia Andzi69) "na kieleckie biedy". Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Przelałam deklarowane 20 zł na psy Erki na konto andzi69 za luty . Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja też juz zrobiłam lutowy przelew.:lol: Pzdr. Quote
Bazyliah Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rany, jak tu pusto. Aż wątku nie mogłam znaleźć... Co u Erki słychać? Quote
Saphira Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 W góre kieleckie psiaki. Co u Dingusia ? Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Bazyliah']Rany, jak tu pusto. Aż wątku nie mogłam znaleźć... Co u Erki słychać?[/quote] ano pusto..pusto:-( Erka ma atak kamicy nerkowej na dodatek wszystkich zmartwień:-( A u Dingusia i Bery...bez zmian U Lenki i Rudki - zmiany na plus w zachowaniu - reszta bez zmian Tola - po sterylce - reszta bez zmian:-( reszta bez zmian - czyli domów brak, telefonów o psiaki równiez:placz: Quote
saga_86 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='andzia69']ano pusto..pusto:-( Erka ma atak kamicy nerkowej na dodatek wszystkich zmartwień:-( [/quote] Biedna erka:placz: Już myślałam, że teraz to tylko lepiej będzie:shake: Quote
mtf zalesie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 przelalam na biedy kileckie z imieniem elwiry w opisie moze biedaczka z tego dolka wyjdzie chociaz troche Quote
betel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dobrze ,że chociaż na razie mamy zapewniony dla nich dach nad głowami, ale co dalej??? Na Allegro puchy:-( Quote
kika22 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 My za luty tez juz zrobilismy przelew:loveu: Z lekkim poslizgiem:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czy widzieliście to , no cud, Murka czaruje , Rudka daje się głaskać :multi::multi::multi: :loveu: Quote
betel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie zahipnotyzowana, tylko zaskoczona własną odwagą:evil_lol: Quote
gameta Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='andzia69']bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu: i dla każdego, kto jeszcze tu zaglada i o nas pamieta!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] A dziękuję, dziękuję - a jak drzwi :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='mtf zalesie']przelalam na biedy kileckie z imieniem elwiry w opisie moze biedaczka z tego dolka wyjdzie chociaz troche[/quote] bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu: i dla każdego, kto jeszcze tu zaglada i o nas pamieta!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='gameta']A dziękuję, dziękuję - a jak drzwi :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a o to to chyba trzeba by Liryki zapytać:razz: chyba do tej pory nie mieszka w mieszkaniu bez drzwi:diabloti: w każdym razie ja nic nie wiem o drzwiach starych, nowych, zamówionych bądź wprawionych:eviltong: Quote
Recommended Posts