Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Radek']Andzia, przelew lutowy już zrobiłem. Tytuł przelewu jak zwykle :)
Do wykorzystania według potrzeb.
Proszę pozdrowić Erkę[/quote]

Radek? Jakiś mężczyzna na Dogo? Bo mi się wydawało, że tu same jesteśmy.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewab']Czy mogłybyście podać w jakiej wysokości jest deficyt budżetowy kieleckich psiaków. I jak średnio miesięcznie się to zmienia. Z premiera i ministrów przykładu raczej nie weźmiemy, bo i gdzie tu coś zaoszczędzić, ale może coś pozmiatamy.
Andzia z kim się wybierasz po suczynę na sterylkę?[/quote]

Ewus - po którą suczynę?

Posted

Czy mogłybyście podać w jakiej wysokości jest deficyt budżetowy kieleckich psiaków. I jak średnio miesięcznie się to zmienia. Z premiera i ministrów przykładu raczej nie weźmiemy, bo i gdzie tu coś zaoszczędzić, ale może coś pozmiatamy.
Andzia z kim się wybierasz po suczynę na sterylkę?

Posted

Rozliczenie na 20.01.2009 wygladało tak:

2382 zł

do tego doszły wpłaty(do dzisiaj):

Bambino:loveu:
Betel:loveu:
Arrakis:loveu:
teściowa Betel:loveu:

czyli było: 2582 zł
minus hotelik - 600 zł

zostało:1982 zł

BARDZO WSZYSTKIM PAMIĘTAJĄCYM DZIĘKUJEMY!!!!!!!!

Posted

[quote name='andzia69']"Byłam dziś na działce, akurat zastałam Elwirę. Na działce był już Bryndal a raczej Axel według Elwiry i chciałyśmy zakropić mu oczy. Elwira trochę się bała, bo psiak tak średnio reagował na dotyk, wystawiał zęby. Dał sobie założyć bez problemu obrożę, ale gdy Elwira złapała go za obrożę i zaczęła zakrapiać to psiak momentalnie rzucił się na Elwirę! Rozszarpał jej rękę i to bardzo porządnie! Ma bardzo glęboką ranę, na działce była masa krwi, rana nie dała się zatamować, Elwira nawet nie miała czasu żeby iść do chirurga na zszycie:placz: Ma też dziurę w spodniach. Axel uspokoił sie dopiero gdy uderzyłam go reklamówką:shake:..Elwira rozpłakała się,ale to raczej z bezsilności....Jest na skraju załamania psychicznego, wcześniej pokazała mi olbrzymie długi, już dobre kilkaset złotych a TOZ przestał zwracać za rachunki:shake: Powiedziała, że do kwietnia musi wyadoptować psy i sobie odpocząć, bo już nie daje rady psychicznie....
Elwira umie się obchodzić z psami, ale to był pierwszy przypadek gdy psiak się na nią rzucił

Co robić w takim razie z Axelem??? "
Chwileczkę, bo ja czegoś nie rozumiem .........
Co to za za cytat? Skąd?
Jest wiele sposobów na opanowywanie psów, ale zakrapianie oczu w sposób opisany w przypadku psa, który źle reaguje nawet na dotyk niestety nie dobrze świadczy o pełnej wiedzy na temat zachowań psów
Macie "pod nosem" Eruane, która może doradzić
Uczcie się ludzie na błędach i wiedzy innych! Ja przez wiele lat "w psim biznesie" dorobiłam się kilku blizn, mój TZ też, a AT (anatoksyna p/tężcowa) to nasza przyjaciółka zaczyna być :evil_lol:(a lekarka POZ twierdzi, że "jakbyśmy psów nie mieli, to nie wiedziałaby, jak wyglądamy) .... a nasze blizny wynikają nie z tak błahych powodów - zawsze to były mega wojny między kilkoma psami, w które głupio euforycznie wkraczaliśmy, zapominając często o swojej wiedzy niestety :(

PS Żadnej rany nigdy się nie dorobiłam przez "bezdomniaka" Jeden jedyny raz zaatakował mnie pies, którego miałam zgarnąć z ulicy i właśnie ten jeden jedyny pies majacy charakter wyraźnie sprecyzowany (co do zasad) stał się naszym najlepszym przyjacielem domu i domowników -> Scarlett z adopcji, a u nas na codzień "Sara-diabloti"

Posted

[quote name='Bazyliah']Rany, jak tu pusto. Aż wątku nie mogłam znaleźć...

Co u Erki słychać?[/quote]

ano pusto..pusto:-(

Erka ma atak kamicy nerkowej na dodatek wszystkich zmartwień:-(

A u Dingusia i Bery...bez zmian
U Lenki i Rudki - zmiany na plus w zachowaniu - reszta bez zmian
Tola - po sterylce - reszta bez zmian:-(

reszta bez zmian - czyli domów brak, telefonów o psiaki równiez:placz:

Posted

[quote name='andzia69']ano pusto..pusto:-(

Erka ma atak kamicy nerkowej na dodatek wszystkich zmartwień:-(
[/quote]

Biedna erka:placz: Już myślałam, że teraz to tylko lepiej będzie:shake:

Posted

[quote name='andzia69']bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

i dla każdego, kto jeszcze tu zaglada i o nas pamieta!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

A dziękuję, dziękuję - a jak drzwi :razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mtf zalesie']przelalam na biedy kileckie z imieniem elwiry w opisie moze biedaczka z tego dolka wyjdzie chociaz troche[/quote]

bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

i dla każdego, kto jeszcze tu zaglada i o nas pamieta!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gameta']A dziękuję, dziękuję - a jak drzwi :razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

a o to to chyba trzeba by Liryki zapytać:razz: chyba do tej pory nie mieszka w mieszkaniu bez drzwi:diabloti: w każdym razie ja nic nie wiem o drzwiach starych, nowych, zamówionych bądź wprawionych:eviltong: