Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

Maju , dzięki za tak wspaniałe wieści o mojej ulubionej suni:loveu:.

Radku, wstrzymaj się z wpłatą,zobaczymy , może uda się z domkiem dla Rudki:roll:.
Dziękuję Ci za dotychczasową pomoc:loveu:.

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytałem na wątku Rudki, że niestety nie wyszło z domem. Czy w takim razie wpłacać pieniądze dalej i czy wciąż na to samo konto?
Proszę o odpowiedź, zanim mi się dno na koncie pokaże :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Domku Rudzia dalej nie ma...nie wyszło:-( na razie na koncie ma trochę pieniążków, wiec jeśli chcecie wesprzeć na razie jakiegos innego biedaka to myślę, że na razie można wstrzymać wpłaty....mam nadzieję, że do czasu skończenia kasy Rudzia znajdzie domek...a jak nie to będę znowu prosiła o wpłaty:loveu:

Bardzo dziękuje wszystkim, że byliscie tak długo z nami!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

A teraz rozliczenie:

Na 14.06 było w kasie psiaków 1905 zł

doszły następujące wpłaty:

15.06 Betel:loveu:
16.06 Radek:loveu:
21.07 Arrakis:loveu:

czyli byłoby 2055 zł,ale po zapłacie za hotelik za m-c lipiec Murce 300 zł zostało 1755 zł

BARDZO PIĘKNIE DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ!

a gdyby ktoś z Was miał domek dla Rudzi (albo innej kieleckiej bidy) to mogłabym zamknąc ten wątek...:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Kashdog napisał(a):
Przeglądam wrześniowego "Przyjaciela psa" i w dziale przyjaciel po przejściach widzę ogłoszenie z Rudką :-o Może to przyeniesie jakiś efekt :multi:

O już się ukazał, to super! Oby to ogłoszeie przyniosło efekt!
Edit
U Berci wszystko w porządku z jednym wyjątkiem ;) Nie przetłumaczyła jeszcze Novej (suczce, która najprawdopodobniej przyszła za swoimi dziećmi - szczeniakami wyrzuconymi w reklamówce pod Wąchockiem, że będzie dla niej bezpieczniejsze jak zostanie pod tymczasową opieką Berci i Jej opiekunów niż koczowanie na ulicy, ale pracujemy nad tym ;)

• 3 years later...