erka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Maju , dzięki za tak wspaniałe wieści o mojej ulubionej suni:loveu:. Radku, wstrzymaj się z wpłatą,zobaczymy , może uda się z domkiem dla Rudki:roll:. Dziękuję Ci za dotychczasową pomoc:loveu:. Quote
Radek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Czytałem na wątku Rudki, że niestety nie wyszło z domem. Czy w takim razie wpłacać pieniądze dalej i czy wciąż na to samo konto? Proszę o odpowiedź, zanim mi się dno na koncie pokaże :evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Domku Rudzia dalej nie ma...nie wyszło:-( na razie na koncie ma trochę pieniążków, wiec jeśli chcecie wesprzeć na razie jakiegos innego biedaka to myślę, że na razie można wstrzymać wpłaty....mam nadzieję, że do czasu skończenia kasy Rudzia znajdzie domek...a jak nie to będę znowu prosiła o wpłaty:loveu: Bardzo dziękuje wszystkim, że byliscie tak długo z nami!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: A teraz rozliczenie: Na 14.06 było w kasie psiaków 1905 zł doszły następujące wpłaty: 15.06 Betel:loveu: 16.06 Radek:loveu: 21.07 Arrakis:loveu: czyli byłoby 2055 zł,ale po zapłacie za hotelik za m-c lipiec Murce 300 zł zostało 1755 zł BARDZO PIĘKNIE DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ! a gdyby ktoś z Was miał domek dla Rudzi (albo innej kieleckiej bidy) to mogłabym zamknąc ten wątek...:lol: Quote
Radek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To na razie tylko czekam i obserwuję ten wątek i Rudki :) Quote
Kashdog Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Przeglądam wrześniowego "Przyjaciela psa" i w dziale przyjaciel po przejściach widzę ogłoszenie z Rudką :-o Może to przyeniesie jakiś efekt :multi: Quote
Majaa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kashdog napisał(a):Przeglądam wrześniowego "Przyjaciela psa" i w dziale przyjaciel po przejściach widzę ogłoszenie z Rudką :-o Może to przyeniesie jakiś efekt :multi: O już się ukazał, to super! Oby to ogłoszeie przyniosło efekt! Edit U Berci wszystko w porządku z jednym wyjątkiem ;) Nie przetłumaczyła jeszcze Novej (suczce, która najprawdopodobniej przyszła za swoimi dziećmi - szczeniakami wyrzuconymi w reklamówce pod Wąchockiem, że będzie dla niej bezpieczniejsze jak zostanie pod tymczasową opieką Berci i Jej opiekunów niż koczowanie na ulicy, ale pracujemy nad tym ;) Quote
gameta Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 No proszę Berci powiększa się rodzina :multi: Quote
Radek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 To też trzymam kciuki za masę telefonów z ogłoszenia:) Quote
gameta Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dingusiowi i pewnie Rudzi, choć tak bardzo chciałabym, żeby było inaczej... Quote
Recommended Posts