Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i to jest wlasnie taki dzien, kiedy wszystkie zwatpienia mnie dopadly... pomoc takich wspanialyxch ludzi jak Talcott i nasza pomoc...to kropla w oceanie potrzeb i psiego nieszczescia...

wiem, ze tylko wrazliwcy moga i sa zdolni do pomocy...ale czemu do cholery musi nam byc tak trudno... :(

Posted

Weszlam do Dusi powiedziec jej - czesc mala, wateczek przeczytam sobie jutro. Sliczna jest :loveu: i zobaczycie babeczki ze znajdzie domek....jest moja imienniczka ;) daleko mi do jej urody:-(

Posted

Agusia , no odwiedziłam wątek. Niestety nie mam jak pomóc. Popytam znajomych czy nie mogą jej wziąć do siebie. Na razie tylko tyle. pozdr. Aga

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Dusia przypomina terierkę walijską, oprócz główki;)... Czy jest w wątku "teriery w potrzebie"? Prowadzi go "rita60".
Dziewczynka jest sliczna!

Tak, Dusia jest na watku juz dosc długo:roll:

Posted

gazzy napisał(a):
Agusia , no odwiedziłam wątek. Niestety nie mam jak pomóc. Popytam znajomych czy nie mogą jej wziąć do siebie. Na razie tylko tyle. pozdr. Aga

Wielkie dzięki gazzy. To bardzo dużo...:loveu:

Posted

Sunia śliczności, jej strachliwość nie powinna mieć w adopcji większego znaczenia. Psiaczki szybko orientują się , że mają swój domek i okazują zaufanie , najpierw swoim a powolutku obcym. W moim domu jest suczka bardzo podobna do Dusi, tylko jednokolorowa i przez kilka miesięcy nie dała się pogłaskać , bo strasznie bała się dosłownie wszystkiego. Obecnie ładnie się wita ze mną i z moimi jamniolami. Trzeba dać jak najwięcej ogłosszeń i wybrać najładniejsze zdjęcia a napewno znajdzie się jej wspaniały domek.
Hopaj do góry Dusieńko po kochany domeczek!